Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 26, 2013

Μεγαλειώδης συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής! Πάνω από 10.000 Έλληνες ενάντια στις παράνομες διώξεις - ΒΙΝΤΕΟ


Με τρομερό παλμό και ενθουσιασμό οι Έλληνες Εθνικιστές έδωσαν το παρόν κατά χιλιάδες στον Σταθμό Λαρίσης για να συμπαρασταθούν στους διωκώμενους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Παρά τον αποκλεισμό της περιοχής από τα ΜΑΤ, τις αντισυγκεντρώσεις του αριστερού παρακράτους καθώς και το κλείσιμο των δύο κοντινότερων σταθμών του Μετρό (!), οι Έλληνες έδωσαν βροντερό παρών και με μια...
μεγαλειώδη συγκέντρωση έδειξαν ότι η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται και είναι πιο δυνατή από ποτέ!






Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! Οι Έλληνες Εθνικιστές στέλνουν το ηχηρό μήνυμα ενάντια στις άδικες, παράνομες, αντισυνταγματικές και αμιγώς πολιτικές διώξεις κατά του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου και των δύο βουλευτών Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού.

Τα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου, συνεπικουρούμενα από τα κανάλια της διαφθοράς έχουν στοχοποιήσει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα με ένα σαθρό και τραγελαφικό κατηγορητηρίο.

Πραγματικός σκοπός του βρώμικου πόλεμου λάσπης είναι η πολιτική εξόντωση της Χρυσής Αυγής, της μοναδικής πολιτικής δύναμης που αντιστέκεται στην μνημονιακή λαίλαπα.

Απέναντι στην μαύρη προπαγάνδα του καθεστώτος και τις παράνομες πολιτικές διώξεις διατρανώνουμε πως η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, δυνατή και θα συνεχίσει απροσκύνητη τον Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

 

7 σχόλια:

  1. eytixos poy einai oi xrisi aygi kai kani kamia singetrosi gia na uimoyntai ta pasokia nd siriza kke anejartiti elines dimar pos einai oi singentrosis oli mazi ayta ta komata den mazeboyne oyte ton miso kosmo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπείτε στο zougla.gr να δείτε την "αντιφασιστική" συγκέντρωση στον Άγιο Παντελεήμονα...

    Τρεις και τ'αρχίδια μας οι άπλυτοι, μαζί με τους πακιστανούς γαμιάδες τους , ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντίφες !!! Βολτα κανατε ρε μαλακες, μια παρεα στον Αγ . Παντελεημονα ?? Ρε μαλακα τραβελε : δεν διωχνατε τους φωτογραφους τουλαχιστον, ρε μαλακα ? Επρεπε να καταγραφει η ξεφτιλα ?? Εσεις ξερετε ποσο φτυσμενοι εισαστε , ειναι αναγκη να το δειχνετε ??

      Διαγραφή
  4. ΥΓ - Ο ένας είδε 40-50 άτομα, ο άλλος είδε 300.... Φαίνεται ότι οι πακιστανοί γαμιάδες έχουν πετάξει τα μάτια έξω στους "αντιφασίστες", με αποτέλεσμα να χρειάζονται επειγόντως οφθαλμίατρο....

    Κλάψτε, αντιφασιστάκια, κλάψτε με τις ΧΙΛΙΑΔΕΣ Εθνικιστών στην ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ συγκέντρωσή μας !!!

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οσοι και να ητανε ητανε δεκαπλασιοι που δεν πηγαν λογω φοβου...και υπηρχε παλμος, και παθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χτες το βραδυ ημουν σε μια γιορτη, φιλου και υπηρχαν προσκεκλημενοι δυο βουλευτες της Ν.Δ. ( ο ενας νυν υπουργος ), και δυο δμοσιογραφοι , αγνωστοι σε μενα αλλα "δημοκρατες" Η κουβεντα πηγε στην Χ.Α. και τις διωξεις ... Ολοι δεχοντουσαν οτι τα στοιχεια ειναι ψευτικα,, αλλα " πρεπει να τους διαλυσουμε γιατι ειναι επικινδυνοι ""... Οσον αφορα για την συγκεντωση, επεσε μελαγχολια και "προβληματισμος" απο το μεγεθος...Κα-νε-νας απο το συτημα δεν περιμενε ουτε 1000 ατομα !! Και τους ηρθε δυσθυμια και πανικος απο τις 8.30μμ οταν τους ηρθαν τα πραγματικα νουμερα .. Καποιος απο τους "δεξιους" βουλευτες, ελεγε οτι "δεν το καταλαβαινει" πώς γινεται να μαζευτει τοσος κοσμος !! Και οτι ηταν "λαθος του Σαμαρα", που θα διαλυσει την Ν.Δ. αν τελικα αποδειχθει η υποθεση , φιασκο ... Και ελεγε οτι "λιγοστευουν και οι συνεργασιμοι δικαστικοι " !! Υπηρχε θρηνος σε αυτους τους κυκλους εχτες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών