Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 26, 2013

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Χιλιάδες Έλληνες στον σταθμό Λαρίσης - Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ!


Μία ώρα πριν ξεκινήσει η μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις πολιτικές διώξεις, χιλιάδες Έλληνες έχουν πλημμυρίσει τον χώρο μπροστά στα γραφεία της Τ.Ο.Αθηνών στον σταθμό Λαρίσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ...


Οι εθνικιστές αψηφώντας το κλίμα τρομοκρατίας δίνουν δυναμικό παρόν και στέλνουν το μήνυμα της εθνικής αντίστασης στην ανθελληνική εξουσία.


ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΟΥΒΕΣ ΜΑΤ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΡΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.


Οι μεθοδεύσεις της προδοτικής συγκυβέρνησης απέτυχαν. Στις 6.30 η ιστοσελίδα μας θα συνδεθεί τηλεοπτικά με τον σταθμό Λαρίσης και θα μεταδώσει ζωντανά την συγκέντρωση διαμαρτυρίας.



Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

πηγή

8 σχόλια:

  1. ΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΞΕΚΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΝΑΝΕ ΣΙΜΕΡΑ . ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πέος ανατέλλει για το ''τόξο'' και τις "Τσέλσες" και guess what? Έχει σχήμα μαιάνδρου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παντως το σημερινο, ΤΣΑ-ΚΙ-ΣΕ το ηθικο των αθλιων !... ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλοι δειτε στο zougla, τις φωτογραφιες απο την συγκεντρωση των αναρχοπαπαριων !! Τρεις και ο κουκος !! Ρε απο το zougla !! Πώς να μην πονανε οι παντος ειδους Τσελσες και "αντίφες" της πουτσας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΤΟΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΕΔΩ Ο Κ@ΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ!!!!ΤΗΣ ΤΡΟΥΠΙΑΣ ΚΥΛΟΤΑΣ!!!!!ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΟΧΕΣΜΕΝΟΥ!!!!ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπείτε στο zougla.gr να δείτε την "αντιφασιστική" συγκέντρωση στον Άγιο Παντελεήμονα...

    Τρεις και τ'αρχίδια μας οι άπλυτοι, μαζί με τους πακιστανούς γαμιάδες τους, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντίφες !!! Βολτα κανατε ρε μαλακες, μια παρεα στον Αγ . Παντελεημονα ?? Ρε μαλακα τραβελε : δεν διωχνατε τους φωτογραφους τουλαχιστον, ρε μαλακα ? Επρεπε να καταγραφει η ξεφτιλα ?? Εσεις ξερετε ποσο φτυσμενοι εισαστε , ειναι αναγκη να το δειχνετε ??

      Διαγραφή
  7. Χτες το βραδυ ημουν σε μια γιορτη, φιλου και υπηρχαν προσκεκλημενοι δυο βουλευτες της Ν.Δ. ( ο ενας νυν υπουργος ), και δυο δμοσιογραφοι , αγνωστοι σε μενα αλλα "δημοκρατες" Η κουβεντα πηγε στην Χ.Α. και τις διωξεις ... Ολοι δεχοντουσαν οτι τα στοιχεια ειναι ψευτικα,, αλλα " πρεπει να τους διαλυσουμε γιατι ειναι επικινδυνοι ""... Οσον αφορα για την συγκεντωση, επεσε μελαγχολια και "προβληματισμος" απο το μεγεθος...Κα-νε-νας απο το συτημα δεν περιμενε ουτε 1000 ατομα !! Και τους ηρθε δυσθυμια και πανικος απο τις 8.30μμ οταν τους ηρθαν τα πραγματικα νουμερα .. Καποιος απο τους "δεξιους" βουλευτες, ελεγε οτι "δεν το καταλαβαινει" πώς γινεται να μαζευτει τοσος κοσμος !! Και οτι ηταν "λαθος του Σαμαρα", που θα διαλυσει την Ν.Δ. αν τελικα αποδειχθει η υποθεση , φιασκο ... Και ελεγε οτι "λιγοστευουν και οι συνεργασιμοι δικαστικοι " !! Υπηρχε θρηνος σε αυτους τους κυκλους εχτες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών