Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 03, 2013

Προφυλάκισαν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής για να μην πέσει η Κυβέρνηση ...........ΣΤΙΣ 12:30 ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ


Προφυλάκισαν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής για να μην πέσει η Κυβέρνηση

Σ.Σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: ΣΤΙΣ 13:30 Ο ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ  
Τρέμουν την πολιτική δύναμη των Ελλήνων Εθνικιστών και γι΄ αυτό προχώρησαν σε συνταγματική εκτροπή
Η σημερινή, τα ξημερώματα της Τετάρτης 03/10, απόφαση για προφυλάκιση εν ενεργεία Αρχηγού Κοινοβουλευτικού Κόμματος συνιστά κυριολεκτικά ένα Κυβερνητικό Πραξικόπημα. Εκτροπή από τη Συνταγματική νομιμότητα και περιστολή των πολιτικών ελευθεριών. Τους υπενθυμίζουμε: Δεν λυγίζουμε!
Με μία πρωτοφανή ενέργεια στα παγκόσμια δικαστικά χρονικά, το καθεστώς Σαμαρά ξεπέρασε σε αυθαιρεσία ακόμα και τριτοκοσμικούς Δικτάτορες της Αφρικής. Χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο και βασιζόμενο σε...........
μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία λάσπης εκ μέρους των ΜΜΕ, αποφάσισε να προφυλακίσει τον Αρχηγό μας Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο. Τον πολιτικό Αρχηγό που απειλεί να (και θα) γκρεμίσει το σάπιο πολιτικό κατεστημένο. Πραγματικά τρέμουν την οργή του λαού, της κοινωνίας που βράζει για τα οικονομικά προβλήματα. Με δικαστικές μεθοδεύσεις νομίζουν ότι θα φιμώσουν τη μόνη ελεύθερη φωνή στη χώρα μας, το Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής.
Έλληνες αντισταθείτε! Η Κυβέρνηση Σαμαρά είναι πραγματικά πανικόβλητη και μέσα στην απελπισία της προχωρά σε κινήσεις που την απαξιώνουν ακόμα περισσότερο! Που φέρνουν την κατάρρευσή της όλο και πιο κοντά. Όχι μόνο δεν επιτυγχάνει την «πάταξη» της Χρυσής Αυγής, αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις, το Κίνημά μας έχει καταξιωθεί στη συνείδηση του ελληνικού λαού ως η μοναδική δύναμη αντίστασης. Ως η μοναδική ελπίδα για την αποτροπή του πραγματικού σκοπού του Μνημονίου, που είναι η ολοκληρωτική κατάλυση της εθνικής μας κυριαρχίας. Η επιβολή ενός ολοκληρωτισμού, ενός τυρρανικού καθεστώτος.
Στήνουν διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής γιατί είναι ο μοναδικός φορέας που μπορεί να μπει εμπόδιο στα άθλια σχέδιά τους. Η μοναδική δύναμη αντίστασης στην οποία μπορεί να στηριχτεί ο ελληνικός λαός. Χτυπάνε τη Χρυσή Αυγή για να φοβίσουν εκατομμύρια Έλληνες. Ο σκοπός τους είναι να δέσουν τη χώρα «χειροπόδαρα» και να την παραδώσουν στους ξένους δυνάστες. Θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε ένα προτεκτοράτο μειωμένης κυριαρχίας και να κάμψουν το εθνικό φρόνημα του λαού μας μέσω της συνεχούς παραπληροφόρησης των αργυρώνητων δημοσιογράφων.
Είναι όμως προφανές ότι όλοι οι Έλληνες αντιλήφθηκαν σήμερα πως οι κατηγορίες σε βάρος της Χρυσής Αυγής είναι χαλκευμένες και παντελώς αστήρικτες. Οι «ανάξιοι εντολοδόχοι» έκριναν ότι πρέπει να προφυλακιστεί ο Αρχηγός Κοινοβουλευτικού Κόμματος με το σκεπτικό ότι όποιος καλεί στο τηλεφωνικό κέντρο της Χρυσής Αυγή μιλά απευθείας με τον ίδιο τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο!
Η αλήθεια είναι ότι τον προφυλάκισαν διότι σε διαφορετική περίπτωση σήμερα το πρωί θα έπεφτε η Κυβέρνηση. Είναι ξεκάθαρο ότι το Καθεστώς του Συνταγματικού Τόξου δίνει μάχη φθοράς και γι’ αυτό είναι βέβαιον ότι θα χάσει τον πόλεμο. Οι μάχες οπισθοφυλακής δεν κερδίζονται! Απλά καθυστερούν την κατάρρευσή τους που θα είναι πιο δραματική και οδυνηρή. Η Χρυσή Αυγή επιτίθεται και θα νικήσει. Γιατί εκφράζει το νέο και σφριγηλό. Γιατί έχει ανθρώπους έτοιμους ακόμα και να θυσιαστούν για τις Ιδέες τους.
Νομίζουν ότι με τέτοιες κινήσεις θα κάμψουν το ηθικό του Αρχηγού μας ή το δικό μας. Πλανώνται πλάνην οικτράν. Οι διώξεις και η αδικία σε βάρος του Αρχηγού μας χαλυβδώνουν την πίστη μας και μας ωθούν να ριχτούμε στον αγώνα με μεγαλύτερη διάθεση! Η Χρυσή Αυγή δεν είναι εγκληματική οργάνωση, αλλά νόμιμο πολιτικό κόμμα που επιδιώκει την απελευθέρωση της χώρας μας από τα δεσμά του Μνημονίου, από την ξένη εξάρτηση. Οι Εθνικιστές ξέρουν από διώξεις. Και έξω και μέσα από τη φυλακή θα συνεχίσουν να αγωνίζονται. Μας χαλυβδώνει και φλογίζει την Πίστη μας, να συνειδητοποιούμε την αξία της Απόφασης που όλοι οι Χρυσαυγίτες έχουμε πάρει να αγωνιστούμε όχι για εφήμερο ψευτορωμαίϊκο, αλλά για αυτούς που πραγματικά θα κρίνουν τις πράξεις μας: τους αγέννητους και τους νεκρούς!
Παράνομοι δεν είμαστε εμείς. Παράνομοι δεν είναι αυτοί που σκέπτονται ελεύθερα, που λένε τους κλέφτες «κλέφτες» και αντιστέκονται. Παράνομοι είναι οι πολιτικοί του κλεπτοκρατικού Συνταγματικού Τόξου που κατέστρεψε την Ελλάδα. Παράνομοι είναι αυτοί που σκύβουν το κεφάλι στους ξένους αφέντες και υπηρετούν τα ανθελληνικά σχέδιά τους. Οι αντισυνταγματικές τους μεθοδεύσεις δείχνουν μόνο ένα πράγμα: τον φόβο και την αδυναμία τους να αντιπαρατεθούν ανοικτά, έντιμα, πολιτικά στην ισχύ και την ορμή του Κινήματός μας.
Να γνωρίζουν καλά ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα μικροαστικό πολιτικάντικο κατασκεύασμα, αλλά ένας ζωντανός οργανισμός με τεράστια ψυχική δύναμη. Εκφράζει την ίδια την Ψυχή της Ελλάδας που ποτέ δεν πεθαίνει. Διαθέτει στις τάξεις της χιλιάδες αγωνιστές, ξεχωριστούς Έλληνες και Ελληνίδες αποφασισμένους να υποστούν οποιαδήποτε θυσία. Αποφασισμένους να αγωνιστούν μέχρι την τελική Νίκη!
Ζήτω ο Αρχηγός!
Ζήτω η Αιωνία Ελλάς!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/profulakisan-ton-archhgo-mas-giati-na-mhn-pesei-h-kubernhsh-ton-tremoun-kai?COLLCC=1620385811&#ixzz2geMW3c2e

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών