Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 03, 2013

Πού είναι η δημοσκόπηση Πανά;

Ένα περίεργο παρασκηνίο, πίσω από το οποίο κρύβεται ο τρόμος του συστήματος, έχει στηθεί σχετικά με την τελευταία δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά, η οποία επρόκειτο να δημοσιοποιηθεί την περασμένη Δευτέρα. Είχε γράψει σεχτικά το makeleio.gr πριν 5 μέρες:

"Όπως σας έχουμε προαναφέρει αυτές τις ημέρες η δημοσκοπική ομάδα του καθηγητή Πανά πραγματοποιεί μια μεγάλη και κυρίως ανεξάρτητη δημοσκόπηση που καταγράφει τις εκλογικές δυνάμεις των κομμάτων. Η δημοσκόπηση που θα δημοσιεύσει τη Δευτέρα το makeleio.gr είναι κυλιόμενη και καταγράφει μέρα με την ημέρα- άρχισε πριν τη δολοφονία Φύσσα- τα ποσοστά των κομμάτων και θα ολοκληρωθεί το Σαββατο. Αυτό που μπορούμε να σας αποκαλύψουμε μιας και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει στο επίκεντρο των εξελίξεων είναι ότι ...
κρατάει και κρατάει γερά.
Φαίνεται ότι μετά το αρχικό σοκ της δολοφονίας-εκείνη την ημέρα τα ποσοστά της παρουσίαζαν μεγάλη πτώση- η λυσσαλέα επίθεση απο όλο το πολιτικό σύστημα που ακολούθησε αλλά και το σφυροκόπημα από τα συστημικά ΜΜΕ έκαναν τους ψηφοφόρους να αλλάξουν στάση με αποτέλεσμα τα ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τις επόμενες ημέρες μέχρι σήμερα να παρουσιάζουν και πάλι ανοδικές τάσεις. Αξίζει να σας πούμε ότι σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση την παραμονή της δολοφονίας του Φύσσα, Νέα Δημοκρατία και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην Αττική έδιναν μάχη στήθος με στήθος για το ποιο θα είναι δεύτερο κόμμα."
Όλη την προηγούμενη εβδομάδα ο Παυλόπουλος έλεγε πως την Δευτέρα, θα βλέπαμε την μεγάλη και ανεξάρτητη δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά που θα έδειχνε και τις αντιδράσεις του κόσμου για τη Χρυσή Αυγή! Τελικά δεν έπαιξαν τίποτα. Γιατί; Μήπως επειδή η Χρυσή Αυγή έχει πάρει τον ασταμάτητο ανήφορο;
Μήπως αν έβγαζαν στον αέρα μία τέτοια δημοσκόπηση μέσα σε αυτές τις μέρες πολιτικής και δημοσιογραφικής ξεφτίλας, ανηθικότητας παραπληροφόρησης και κατασυκοφαντίας κατά ενός νόμιμου κοινοβουλευτικού κόμματος, την άλλη ώρα ο Αντωνάκης και ο Βαγγελάκης θα τους έκλειναν το κανάλι;
Όπως και να έχει οι δημοσκοπήσεις δεν θα σταματήσουν και τώρα που η χαλκευμένη σκευωρία καταρρέει, έχουμε μεγάλη περίεργεια τι θα μας ξεφουρνίσουν οι δημοσκόποι. Εμείς πάντως γνωρίζουμε... Ερχόμαστε!
πηγή

20 σχόλια:

  1. Έχουμε μάθει πλέον "να κρατάμε μικρό καλάθι" με τις δημοσκοπήσεις γενικά. Εντούτοις, υπάρχει μια γενική παραδοχή ότι οι δημοσκοπήσεις του Πανά για τη ΧΑ στις εκλογές του 2012 ήταν αρκετά κοντά στα σωστά αποτελέσματα. Και προσωπικά θυμάμαι ότι είχαν προκαλέσει τότε έκπληξη. Τι τις θέλουμε όμως τις δημοσκοπήσεις; Δεν τα βλέπουμε ήδη τα αποτελέσματα; Η ΧΑ έχει παγιωθεί στη συνείδηση του Έλληνα ως ένα θετικό στοχείο και όχι ως αρνητικό. Αργά ή γρήγορα, αυτή η παγίωση θα μετατραπεί σε ψήφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με άνωθεν εντολές έγινε ΓΑΡΓΑΡΑ.. Γι' αυτό και εξαφανίστηκαν όλα τα πρωτοκλασσάτα στελέχη του αποκαλυπτικού δελτίου εκείνη τη μέρα.. ΚΙ ο Παυλόπουλος για να τιμήσει και τον μισθό του στο Real κάτι ξέρει!! Μήπως ότι οι μυστικές δημοσκοπήσεις ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ σε Συγγρου κ.λ.π. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑ;;΄΄Οσο φάνηκε μια μικρή πτώση (0,5 - 1,5%) την περασμένη εβδομάδα τις έβγαζαν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!! Μετά όμως που ΓΥΡΙΣΕ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ εις βάρος τους η δουλειά άρχισαν οι ΓΑΡΓΑΡΕΣ και οι πιέσεις!!! Γι' αυτό και βγήκε κάποια στιγμή ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ του Mega Ηλίας Νικολακόπουλος και είπε πως τελευταία οι δημοσκοπήσεις δεν είναι αξιόπιστες!!! Εκτιμώντας ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ τις αντιδράσεις του ΧΟΥΝΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ μαθαίνει κανείς ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς, μετά τις πρώτες δύο μέρες ξαφνικά χάθηκαν οι δημοσκοπήσεις τους.
      Είναι φανερό τι γίνεται, άλωστε αυτές τις μέρες λόγω του ότι όλοι μιλάνε για την ΧΑ, είναι και πολύ εύκολο να ανοίξεις συζήτηση και γενικά να τοποθετηθείς (ήρεμα πάντα, το εκτιμά ο κόσμος αυτό) υπέρ των θέσεων μας, αφού αυτό ακριβώς είναι η πρώτη καραμέλα που έχουν στο στόμα όσοι παλατζάρουν και δεν το έχουν αποφασίσει.
      Σου λένε, μα δεν έχει θέσεις για αυτό το θέμα, για το άλλο και διάφορες φλόμπες, καλό είναι λοιπόν να είμαστε ενημερωμένοι όσοι πραγματικά πιστεύουμε σε αυτό που κάνει η ΧΑ για τον τόπο.
      Και κάτι άλλο, συμπαθώ πολύ τους δύο Ηλίες του κόμματος, αλλά αυτό που έγινε εχτές έστω και αν οι μισές περιπτώσεις ήταν στημένες απο τους δημοσιογράφους έδωσε λαβή στα κατακάθια των καναλιών για να λένε "να δείτε τους, χτυπάνε κόσμο" με αποτέλεσμα να την πληρώσει πιστεύω και ο Αρχηγός, εύχομαι όχι και ο κύριος Παππάς.
      Οι καιροί είναι δύσκολοι, χρειάζεται ηρεμία όπως έχει στο παραπάνω βίντεο ο Ηλίας και όχι τρέλες, ο κόσμος γνωρίζει πια οτι η ΧΑ έχει τσαμπουκά, δεν χρειαζόμαστε αυτό τον καιρό και άλλη αρνητική προπαγάνδα, θα μας κάνουν βέβαια αρνητική προπαγάνδα αλλά να μας κάνουν για θέματα που βγάζουν απο το μυαλό τους ώστε να αυτοξεφτυλίζονται στα μάτια του κόσμου.
      Η μπάλα πρέπει να παιχθεί χαμηλά, το κίνημα να ενσωματώσει άνθρώπους με δεινή ρητορική, ακέραιους που μπορούν να κολήσουν στον τοίχο το σάπιο κατεστημένο, εκεί πάσχουμε.
      Και ο λαός είναι έτοιμος να ακολουθήσει, απο δώ και πέρα μόνο νικώντας κατα κράτος το τέρας του "τόξου" (δηλαδή πολιτική επικράτηση) μπορεί να δώσει την ελευθερία σε όσους είναι κρατούμενοι.
      Και φυσικά ο μεγαλύτερος κρατούμενος είναι ο τόπος, η χώρα μας.
      Έσσεται Ήμαρ!

      Διαγραφή
  3. 'Έγραφα το πρωί της 30ης Σεπτέμβρη:Άχρηστη η δημοσκόπηση.Καλύτερα να μην την δημοσιεύσουν λόγω της ροής των γεγονότων.Κανονικά πρέπει να περάσουν 10 μέρες να καταλαγιάσει η κοινή γνώμη και μετά να ξεκινήσει η δημοσκόπηση.Εδώ δεν περιλαμβάνει την σύλληψη των μελών της Χ.Α καν.Αλλά και να την περιλάμβανε,θα έπρεπε να έχουν περάσει αρκετές μέρες για να παγιωθούν οι πολιτικές θέσεις του κόσμου.

    ΞΥΠΝΑΤΕ-ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΔΙΟΤΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ.ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απολύτως...αλλά όπως είδες είχαμε ορυμαγδό δημοσκοπήσεων αμέσως μετά τη δολοφονία στο Κερατσίνι και έξαφνα όλες οι δημοσκοπήσεις "εξαφανίστηκαν" τις τελευταίες ημέρες...
      Αυτό το γεγονός από μόνο του θα πρέπει να προβληματίζει για τον πραγματικό λόγο που βγαίνουν οι δημοσκοπήσεις (για όποιον φυσικά ακόμα πιστεύει στο "αγαθό" των δημοσκοπικών προθέσεων...)
      Προσωπική μου γνώμη είναι ότι οι δημοσκοπήσεις είναι παντελώς αναξιόπιστες και εξυπηρετούν συγκεκριμένα πολιτικά κέντρα...επομένως και μέσα στον Οκτώβρη να βγουν δεν αλλάζει τίποτα...
      Πιο σαφή εικόνα είναι δυνατόν να σχηματίσει κανείς άμα περιδιαβαίνει τις διάφορες ιστοσελίδες όλων των πολιτικών αποχρώσεων και αναγνώσκει τα σχόλια που γίνονται παρά άμα παρακολουθεί τις δημοσκοπήσεις...

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
    2. τα παραμυθακια να λειπουν παρακαλω

      δημοσκοπηση που εχει γινει δημοσιευεται

      αν προκυψουν νεα σημαντικα γεγονοτα οπως τωρα.........ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

      ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ο καθενας καταλαβαινει κατα το δοκουν

      Διαγραφή
  4. Και αν δεν κανω λαθος την Δευτερα εκεινη οχι μονο δημοσκοπηση δεν υπηρχε αλλα και ο παυλοπουλος ελειπε.Δεν ηταν δευτερα βραδυ στην εκπομπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Δημοσκόπηση Πανά την δημοσιεύω

    Χρυσή αυγή 28,5%
    Σύριζα 22%
    Νέα δημοκρατία 12,5%
    Ανεξάρτητοι έλληνες 8%
    ΚΚΕ 6,5%
    Δημαρ 3%
    Πασοκ 2,5%
    Οικολόγοι πράσινοι 1,8%
    Και 15,2 άλλο κόμμα , δεν απαντώ, λευκό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΙΑ....

      Διαγραφή
    2. οκ ρε και εγω πιστευω πως η χα ειναι ψηλα αλλα οχι και τοσο. θελω να μου πεις ποια στοιχεια/πηγες εχεις για να δημοσιευεις τετοια ποσοστά. δεν είμαι δυσπιστος απλα θελω να ξερω απο που βρηκες αυτα τα στοιχεια που παραθετεις

      Διαγραφή
    3. Ο καθηγητής Πανάς παρέδωσε την Δευτέρα το απόγευμα στην ιδιοκτησία του σταθμού τον φάκελο της δημοσκόπησης που έδειχνε το ΠΑΣΟΚ 4,3%, την Χρυσή Αυγή 14,8% και τους Ανεξάρτητους Έλληνες 6,3%. Αντιλαμβάνεστε ποιο ήταν το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας! Ο Άκης Παυλόπουλος εισηγήθηκε να μην παρουσιαστεί η δημοσκόπηση αυτή γιατί θα χαρακτηριστεί ο ίδιος ως χρυσαυγίτης! Για τέτοια ανεξάρτητη δημοσιογραφία μιλάμε. Κάποιοι μας λένε όμως ότι συνομιλίες από το κινητό του τηλέφωνο έχουν καταγραφεί από τον κοριό της ΕΥΠ όταν ο ίδιος επικοινωνούσε με βουλευτές της ΧΑ και τους παρακαλούσε να έρθουν στην εκπομπή του.

      Διαγραφή
    4. δεν αντιλαμβανομαστε καθολου ποιο ειναι το ποσοστο της ν.δ. καποιος να κανει τα math με τροπο εμφανη

      Διαγραφή
  6. για δείτε δημοσκόπηση στο flashnews.gr απο την κρήτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα βγάζει και η Κρήτη τέτοια ποσοστά, τα πράγματα είναι καλά!

      Διαγραφή
  7. Δείτε κι ένα απόσπασμα από το σημερινό άρθρο του πρώην Παπανδρεϊκού, μετέπειτα Καραμανλικού και νυν αρχι-μνημονιακού Γιάννη Πρετεντέρη στα Νέα :
    «Νομίζω ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη, ας πούμε, θα δυσκολευτεί πολύ να εξηγήσει πώς συμβαίνει και προφυλακίζεται ο Λάκης Γαβαλάς, αλλά αφήνονται ελεύθεροι ο Κασιδιάρης και ο Παναγιώταρος».

    Όπως βλέπετε.. Το αδερφάτο ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.. Οι Έλληνες κρατάνε ψηλά τις σημαίες για αλληλεγύη σε αυτούς που μάχονται για την ΠΑΤΡΙΔΑ, τα ΙΔΑΝΙΚΑ και την υπερηφάνια της και οι "λούγκρες" κάνουν αλληλεγγύη μεταξύ τους έχοντας για "σημαία" το στριγκ!!!! ΟΥΣΤ ξεφτύλες και λαμόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καθε δημοσκοπηση που προαναγγελεται, εξαφανιζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Cheu Dr ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ*LLI ΜΕΓΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΩΝ*ΣΤΙΣ*27/05/2011*ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ*ILISIA*ΑΘΗΝΑ*ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟ*ΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δημοσκόπηση Αγγλίας συγκεκριμένα βόρειο Λονδίνο
    Δεν θα αναφέρω δεύτερο τρίτο και τα λοιπά .
    Μόνο το πρώτο ...
    ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ 35% .
    Μη ρωτας που και πως ?
    Απλός να κοιτάτε της αφίξεις στα αεροδρόμια της χώρας την ημέρα των εκλογών τα αεροσκαφοι θα είναι στολισμένα με μαιανδρους και δαφνοφυλλα. Chelsea please just shut the fuck up you bitch.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητό πασπαρτού χαράς όλη την πλάκα μην διαγραφής τα σχόλια της Τσελση . Το κάθε ον στον πλανήτη έχει δημιουργηθεί για ένα σκοπό με Θεία σκέψη έχει το σκοπό του όπως τα μικρόβια , π.χ δεν τα θέλουμε αλλά υπάρχουν για κάποιο λόγο που μόνο ΘΕΟΣ ξέρει . Είναι στο χέρι σου λοιπόν , να ξέρεις η κάθε Τσελση μικρόβιο δεν μας μολύνει διότι έχουμε ΑΝΤΙΣΏΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΒΊΩΣΗ ΠΟΥ ΛΈΓΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ
    ΚΑΙ. Χ Ρ Υ Σ Η Α Υ Γ Η .ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο καθηγητής Πανάς παρέδωσε την Δευτέρα το απόγευμα στην ιδιοκτησία του σταθμού τον φάκελο της δημοσκόπησης που έδειχνε το ΠΑΣΟΚ 4,3%, την Χρυσή Αυγή 14,8% και τους Ανεξάρτητους Έλληνες 6,3%. Αντιλαμβάνεστε ποιο ήταν το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας! Ο Άκης Παυλόπουλος εισηγήθηκε να μην παρουσιαστεί η δημοσκόπηση αυτή γιατί θα χαρακτηριστεί ο ίδιος ως χρυσαυγίτης! Για τέτοια ανεξάρτητη δημοσιογραφία μιλάμε. Κάποιοι μας λένε όμως ότι συνομιλίες από το κινητό του τηλέφωνο έχουν καταγραφεί από τον κοριό της ΕΥΠ όταν ο ίδιος επικοινωνούσε με βουλευτές της ΧΑ και τους παρακαλούσε να έρθουν στην εκπομπή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών