Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 23, 2013

ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ BΙG BOSS

koutsoubasstatesmen
Στο mega-λο κανάλι του Big Boss και στην εκπομπή mega Σαββατοκύριακο, εμφανίστηκε ο πρώην επαγγελματίας κομμουνιστής («επαγγελματικό στέλεχος») και νυν Γ.Γ. (δηλαδή αρχηγός του πάμπλουτου κόμματος των επαγγελματιών κομμουνιστών) του ΚΚΕ, Κουτσούμπας.
Κατ’ αρχάς, ο σύντροφος Κουτσούμπας είπε στους υπαλλήλους του Μπόμπολα ότι το ΚΚΕ ήταν εκείνο το κόμμα που πίεζε την κατοχική κυβέρνηση του Μνημονίου για διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής και για κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης (που επέστρεφε στο λαό). Αισθάνεται, λοιπόν, δικαιωμένος, αν και πιστεύει ότι όλα αυτά… άργησαν κάπως να γίνουν:   

«Από την πρώτη στιγμή εμείς προειδοποιούσαμε εδώ και χρόνια και δεν μας άκουγαν ότι πρόκειται για μια εγκληματική οργάνωση. Δεν ήταν εγκληματική οργάνωση και ασπάστηκε το ναζισμό. Είναι ναζιστική οργάνωση και γι’ αυτό είναι εγκληματική και θα έπρεπε να παρθούν μέτρα πολύ πιο έγκαιρα. Υπήρξε ανοχή σ’ αυτό το φαινόμενο. Απ’ αυτή την άποψη ήμασταν οι πρώτοι που είπαμε ότι δεν μπορεί να πληρώνει ο ελληνικός λαός μια εγκληματική οργάνωση».
Βεβαίως, μαζί με το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας, πίεζαν και το εβραϊκό λόμπι των ΗΠΑ, ο Ομπάμα, το Στέιτ Ντηπάρτμεντ, το ΔΝΤ, η Κομισιόν, η τρόικα, το Συμβούλιο της Ευρώπης και άλλες δυνάμεις των παγκόσμιων εξουσιαστών, αλλά αυτό παρέλειψε να το αναφέρει ο σύντροφος Κουτσούμπας, που όπως φαίνεται θέλει να πάρει όλη τη… δόξα μόνος του…
Επίσης, το σταλινικό υπόλειμμα ρωτήθηκε από τους υπαλλήλους του Μπόμπολα, γιατί το ΚΚΕ δεν υπερψηφίζει τη (ν)τροπολογία για την κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης στην Χρυσή Αυγή και ακολούθησε ο εξής διάλογος:
- Στην κυρίαρχη αντίθεση, όμως, εσείς λέτε «νίπτω τας χείρας μου».
- Δε νίπτουμε τας χείρας μας, τας χείρας μας τας έχουμε τοποθετημένες εκεί που πρέπει. Ψηφίζουμε αυτό που πρέπει να ψηφίσουμε και λέμε αυτό που είναι. Τι θα πείραζε την κυβέρνηση της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ -που υποστηρίζουν αυτή την τροπολογία- να υπήρχε στην αιτιολογική έκθεση, όπως προτείναμε, και στις διαβουλεύσεις που έγιναν ότι αναφερόμαστε στη ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, ονομαστικά.

5 σχόλια:

  1. Ο συντροφος προεδρος Κουτσουμπας, δειχνει πιο μαλακας απο την Παπαρρηγα, νομιζω ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Παπαρήγα δεν είναι μαλάκας ήταν αρκετά έξυπνη για γυναίκα ΚΚΕ, το κράτησε μια χαρά το ρημαδκόμμα τους. Αυτός όμως είναι εντελώς ζώον. Ένα παλαιοσταλινικό ορφανουπόλειμμα, που μας το παίζει Δημοκράτης.αλλά πολύ ευχαρίστως θα έστελνε στη Σιβηρία οποιονδήποτε του εναντιωνόταν πολιτικά και ''ΤΟΛΜΟΥΣΕ'' να έχει διαφορετική γνώμη. Άλλωστε τους ξέρουμε τα ξεφτιλοκομμουνόσκυλα πως σκέφτονται. ''Μόνο εμείς είμαστε καλοί, όλοι οι άλλοι είστε Φασίστες'' ΟΥ να μου χαθείτε άθεα ΕΑΜοΒουλγαρικά σκουλήκια! Θα σκοτώνατε και την Μάνα σας αν το ζήταγε το κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ρουφιάνοι του ΚΚΕ "τελείωσαν" για το σύστημα...και θα τους πετάξουν σαν στυμμένες λεμονόκουπες...
    Το σύστημα έχει καλύτερους και πιο παραγωγικούς ρουφιάνους πλέον...Ανταρσύα και δεν συμμαζεύεται...τι να τα κάνει τα σταλινικά απολιθώματα;

    Αντιγνωμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σταλινούμπας ο γ.γ. του KKE A.E.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ . Ο ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΠΑΤΗΡ ΦΑΜΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ N.S.A. ΑΥΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ . ΟΠΩΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΝ ΑΝΔΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΝΙ ..............
    ΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΡΧΗΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥΣ . Η ΔΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ....ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΡΙΝ !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών