Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 23, 2013

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ MEGA ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ Χ.Α.

mouga
Μερικές φορές, τα ίδια τα παπαγαλάκια του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος αποκαλύπτουν -άθελά τους βεβαίως- μεγάλες αλήθειες, από… κεκτημένη ταχύτητα. Αυτό συνέβη και στη συνέντευξη του αρχικουκουέ Κουτσούμπα στο mega-λο κανάλι του μεγάλου αφεντικού (Big Boss) και στην εκπομπή mega Σαββατοκύριακο.
Αποκάλυψη 1: Ότι μεγάλο ποσοστό (μη μαρξιστών) ψηφοφόρων του ΚΚΕ στις λαϊκές συνοικίες, πήγε στην Χρυσή Αυγή. Το γεγονός αυτό το κρύβουν επιμελώς οι πατσαβούρες των δημοσκοπήσεων και οι μεγαλοδημοσιογράφοι, για να μην…
παρασύρουν κι άλλους και μείνει στον άσσο το πιο χρήσιμο εργαλείο του συστήματος, που είναι το ΚΚΕ. Ιδού τι ξέφυγε του… απρόσεκτου δημοσιογράφου:
«Μας παραξένεψε πολύ για το ΚΚΕ ψήφισε «παρών» στο θέμα της χρηματοδότησης της ΧΑ. Οι αποκαλύψεις ήταν καταιγιστικές και για τη δράση της και εσείς το ζήσατε κιόλας το λέω με την έννοια ότι είχατε μεγάλη δύναμη σε λαϊκές συνοικίες και ουσιαστικά τα ποσοστά σας πέσανε και ο κόσμος πήγε στη ΧΑ».
Αποκάλυψη 2η: Αφού ο αρχικουκουές λέει το… ποίημά του, ότι δηλαδή είναι σύμφωνος με την κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης προς την Χρυσή Αυγή, αλλά… φοβάται πως κάποια στιγμή στο μέλλον η συγκεκριμένη (ν)τροπολογία μπορεί να εφαρμοστεί «κατά του λαϊκού κινήματος», ο ίδιος… απρόσεκτος δημοσιογράφος αποκαλύπτει ότι η πραγματική αιτία των διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής είναι τα υψηλά ποσοστά της, που απειλούσαν το σύστημα:
«Λέτε δηλαδή ότι αν το ΚΚΕ έχει ποσοστό 15% και έχει δημιουργηθεί ένας νέος συσχετισμός στην Ελλάδα αυτό μπορεί να δημιουργήσει κάποιες προϋποθέσεις και να εντάξει το ΚΚΕ στην ίδια κατηγορία;».
Είδατε τι κάνει η… απροσεξία;

7 σχόλια:

  1. Καλό. Τα είπε όλα μέσα σε λίγες λέξεις, το βλαμμένο, μέσα στην έπαρσή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΚΕ = το αριστερό άλλοθι του συστήματος, το σκυλάκι κανίς που γαβγίζει αλλά δεν δαγκώνει ποτέ.

    Είναι τόσο ακίνδυνο για το σύστημα, ώστε προβάλλεται και χα'ι'δεύεται από το σύστημα που - υποτίθεται - θέλει να ανατρέψει.

    Σε όλη την Ευρώπη ο κομμουνισμός έχει μπει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας και ανατέλλει ο Εθνικισμός.

    Μόνο εδώ στην Ελλάδα είμαστε δυστυχώς υποχρεωμένοι να βλέπουμε και να ανεχόμαστε αμετανόητους νοσταλγούς και υμνητές του αρχισφαγέα Στάλιν , του Χότζα και λοιπών "δημοκρατών" .

    Τι να κάνουμε ;; Η ανθρώπινη βλακεία δεν έχει όρια.

    Υπάρχουν λοιπόν ακόμη βλήματα που πιστεύουν στον Λένιν και στον Στάλιν και περιμένουν την....κομμουνιστική επανάσταση εν έτει 2013.

    Εμπρός λοιπόν, ας βγουν τώρα να κάνουν την επανάσταση. Τι περιμένουν ;;

    Α, ξέχασα....Δεν είναι "ώριμες" οι συνθήκες....Καλοτρώμε και την κρατική χρηματοδότηση, πού να τρέχουμε τώρα για επαναστάσεις....Άλλωστε το ΚΚΕ ανήκει πλέον στο "δημοκρατικό" τόξο, έτσι δεν είναι ;;

    Άντε με καμιά απεργία και καναδυό πορείες του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια, να δικαιολογούμε το μεροκάματο...

    Μόνο να γελάει μπορεί κανείς με την ηλιθιότητα ορισμένων.

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έγραψε ο ανώνυμος: "Σε όλη την Ευρώπη ο κομμουνισμός έχει μπει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας και ανατέλλει ο Εθνικισμός." Προκαλεί όμως εντύπωση γιατί εξελίχθηκαν τα πράγματα τόσο διαφορετικά εδώ. Μία εξήγηση ίσως να είναι ότι το σύστημα προστάτεψε συνειδητά τους κομμουνιστές και τους προώθησε σε θέσεις και αξιώματα. Τα χρήματα άφθονα αλλά η συμφωνία ήταν να μην ξεπεράσουν τα συμφωνημένα ποσοστά (π.χ., 10%). Δεν είμαι όμως βέβαιος αν έγιναν έτσι τα πράγματα. Πάντως παραμένει ένα αναπάντητο ερώτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου, εδω επαιξε ρολο ο εμφυλιος η συμμοριτοπολεμος... Και η συμπεριφορα της δικης μας παραταξης ,της δεξιας, που δημιουργησε με κυνηγι και αποκλεισμους απο δουλειες, αισθηματα αδικιας στους αριστερους ( πασης αποχρωσεως οχι μονο τους συμμοριτες ).. Το παιχνιδι χαθηκε οταν ενοχικοι χαζοδεξιοι , εδωσαν τα ΜΜΕ σε αριστερους Ηρθε και ο ολετηρας Αντρεας και η "αριστερα" εν γενει , αποθρασυνθηκε και ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ απο τα κρατικα ταμεια !! Ετσι εξαγορασε και αλλους και ανθισε !!

      Διαγραφή
  4. η χρυση αυγη ειναι εθνικιστικό λαικό κίνημα, τα σχήματα αριστερα, ακροαριστερα, δεξια, ακροδεξια, καμμια σχέση δεν έχουν με την ιδεολογία μας. Τι δουλειά εχουμε εμείς ρε παιδιά με τους νοφιλελευθερους η με τους μπολσεβίκους.
    Είμαστε διαφορετκοί, είμαστε απλά Ελληνες, και αυτό τους πονάει.
    Θα φανούν στην πράξη οι τεράστιες διαφορές μόλις το 50% του λαού, μας φέρει στην εξουσία και αρχίσει η ανόρθωση της πατρίδας, ξεκινώντας απο την αλλαγή του συντάγματος.
    Δεν θα αργήσει πολύ αυτή η μέρα.
    Αλκιμος ( κόρινθος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλος ένας αμόρφωτος αποτυχημένος μαλάκας Χρυσαυγήτης προστέθηκε στην παρέα!

      Διαγραφή
    2. Άλλος ένας ανεγκέφαλος ελληνόφων.....οι ΈΛΛΗΝΕΣ έχουν αυτό που δέν έχουν οι ελληνόφωνοι,Έχουν συνείδηση.....!!!!

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών