Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 01, 2013

Ποινικοποίηση του Εθνικισμού από το καθεστώς...ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΟΧΟΙ..

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στις 14:00 σήμερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων δηλώνουμε ΕΝΟΧΟΙ και ΠΙΣΤΟΙ στην ιερότερη Ιδέα.. Του Εθνικισμού 

Μέσα σε όλο αυτό το βούρκο, την πολιτική σαπίλα, την σήψη, κάτι νέο γεννήθηκε στην Ελλάδα, ένα νέο βλαστάρι, ένα νέο κύτταρο. Μέσα σε όλη αυτήν την κακοκαιρία, την συννεφιά, μια ηλιαχτίδα ολόχρυση, διασχίζει την μαυρίλα, δίνοντας ελπίδα ότι έρχονται ηλιόλουστες, καλύτερες μέρες. Όπως έχουμε πει ξανά μετά την μεγάλη σκοτεινή νύκτα της παγωνιάς, πάντα έρχεται μια αυγή ολόχρυση.
Επειδή όμως, αυτό το νέο δεν μπορούν να το καθυποτάξουν, δεν μπορούν να το χαλιναγωγήσουν, δεν μπορούν να το ελέγξουν για να συμβαδίζει με βάση τα δικά τους «δημοκρατικά» συμφέροντα, το πολεμούν.
Γιατί απειλούμε τα συμφέροντα τους επειδή είμαστε καθαροί, αγνοί, τίμιοι και.....
πάνω από όλα ιδεολόγοι, αντίθετοι στον κόσμο που με το χρήμα τους έφτιαξαν. Οι μέρες ασυλίας τους φτάνουν στο τέλος και το σύστημα της κλεφτοκρατίας που έφτιαξαν τόσα χρόνια με μίζες, κλεψιές και σκάνδαλα βυθίζεται και θα ξεμπροστιαστούν στα μάτια του Ελληνικού Λαού. Γι αυτό προσπαθούν με κάθε μέσο να κτυπήσουν την μοναδική αγνή φωνή, ποινικοποιόντας την.
Υπολογίζουν πολύ λάθος, γιατί σε αντίθεση με αυτούς που ζουν από την καλοπέραση που επιφέρουν τα χρήματα, εμείς οι ιδεολόγοι, εμείς οι Εθνικιστές, είμαστε μαθημένοι αλλιώς. Η καλοπέραση και ο ωχαδερφισμός είναι για άλλους και όχι για εμάς. Εμείς ως συνειδητοποιημένοι Εθνικιστές δεν μπορούμε να κάτσουμε «ήσυχοι» και να γίνουμε τα καλά παιδιά του συστήματος.
Καμιά απαγόρευση, καμιά ποινικοποίηση δεν θα μας λυγίσει, ούτε θα μας «συνετίσει». Αν είναι έγκλημα να είσαι Εθνικιστής, να έχεις ιδεολογία σου τον Λαϊκό Εθνικισμό, να αντιστέκεσαι σε όλους αυτούς που κατάστρεψαν τον Ελληνισμό, τότε ευθαρσώς, απερίφραστα και με περηφάνια δηλώνουμε αμετανόητοι Εθνικιστές. Είμαστε όλοι ένοχοι!
«Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν και μετά νικάς»
Ζήτω η νίκη!
Γεάδης ΓεάδηΣτέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

1 σχόλιο:

  1. "Ποινικοποίηση του Εθνικισμού από το καθεστώς...ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΟΧΟΙ.."

    Το θέμα του Εθνισμού και του Εθνικισμού έχει πάρει τον δρόμο του μακράν.

    Ο αυτόχθων λευκός άνευ τελετουργικής περιτομής Ευρωπαίος, αίφνης συνειδητοποίησε τον παρα-φύση βιασμό, οικονομικό, φυσικό αφανισμό και ολοκαύτωμα του, που ξεκίνησε εξόφθαλμα με τον Α' Π.Π.

    Η συνωμοσία εναντίον του αυτόχθονα Ευρωπαίου εγκατέλειψε τις υπόγειες διαδρομές ήδη από το 70 παν - Ευρωπαϊκά και έχει πετάξει κάθε μάσκα εδώ και 15 χρόνια τουλάχιστον.

    Ταυτόχρονα ο παρεμβατισμός μη εκλεγμένων προσώπων και κατασκευασμένων οργανισμών, για ότι αφορά την εισβολή τριτοκοσμικών μεταναστών, προκάλεσε σταδιακά την αποστροφή του Ευρωπαίου προς το φαινόμενο και αίσθηση απελπισίας.

    Απελπισίας διότι, παρακολουθεί εδώ και πολύ καιρό, ανήμπορος και παγωμένος την αρπαγή του φυσικού του χώρου, ενώ παράλληλα παλεύει και οικτίρει τον εαυτό του, καθότι η διεθνιστική προπαγάνδα τον ακρωτηρίασε και ο ίδιος συμφώνησε στον ακρωτηριασμό του σιωπηλά, σε ανύποπτο χρόνο, την περίοδο της τεχνητής ευμάρειας.

    Αυτή λοιπόν η σιωπηλή και απίστευτης βία που υπέστημεν, χτύπησε επιτέλους το κοιμισμένο εάν όχι ημιθανές γονίδιο του "πολεμιστή" Ευρωπαίου.

    Ο πόλεμος έκτοτε είναι πασιφανής και γίνονται προσπάθειες να κρατηθεί σε καθαρά πολιτικό και ιδεολογικό πεδίο.
    Και έτσι πρέπει, έτσι είναι το δημοκρατικό, το φυσιολογικό. Δεν πρέπει ποτέ να κατέλθουμε την κλίμακα της εξελίξεως και δη στο επίπεδο των πρακτόρων, εκτελεστών της λευκή φυλής. Θα τους αφήσουμε να συνθλιβούν από την ίδια τους την ορμή και ωμή βία!

    Πιστεύω πως και με τη βοήθεια της Παρθένου πάντα, η φυσιολογικότητα, ή η φυσική τάξη εάν προτιμάται, επιστρέφει καλπάζοντας,

    οι Υβριστές Νεο-ταξίκοί " Άτλαντες" θα εκδιωχθούν για δεύτερη φορά από την Ευρώπη, και σαφέστατα με ιστορική υποχρέωση καλούμεθα να πρωτοστατήσουμε. Εύχομαι αυτή τη φορά να μην χρειαστεί να βρέξει ο ουρανός φωτιά και η γής να βράσει, για το συλλογικό καλό.

    Κλείνοντας, πιστεύω πως οι δίκες της Νυρεμβέργης χρειάζονται και δεύτερο γύρο, ώστε να εξιλεωθεί η οικουμένη και να σφαλίσουμε πλέον συλλήβδην τα νοσηρά φαντάσματα που τραμπουκίζουν τις ελεύθερες συνειδήσεις του πλανήτη στα τάρταρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών