Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 01, 2013

Ο δημοσιογράφος Σταύρος Λυγερός παραδέχεται: "Η Χρυσή Αυγή θα τσιμεντώσει τα ποσοστά της...Κυριαρχεί στη νεολαία"

Δεν αξίζει να σχολιάσουμε κάτι....

Δείτε το ηχητικό ντοκουμέντο με τον καθεστωτικό δημοσιογράφο με τρεμάμενη φωνή να απολογείται για την επερχόμενη συντριβή του συστήματος από το Εθνικιστικό Κίνημα που γιγαντώνεται με μπροστάρη την Ελληνική Νεολαία..

ΒΙΝΤΕΟ...

6 σχόλια:

  1. Ο Λυγερός μιλάει με τον Γιαννάη Παπαδόπουλο που ήταν επί σειρά ετων στο Γραφείο Τύπου της Προεδρίας της Δημοκρατίας για 7-8 χιλιάρικα το μήνα προκειμένου να λιάζεται κανείς στην Ηρώδου του Αττικού (καφέ "Προεδρικό Μέγαρο") και μετά πήγε για άλλα τόσα στον ΑΝΤ1 παίρνοντας παράλληλα ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (κι όχι μόνον) Συντάκτες από 3-4 χιλιάρικα το μήνα από την Γενική Γραμματεία Τύπου για να παίζουν ΚΑΛΑ τα παιχνίδια εξουσίας και ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ!! Ξυπνάτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλους αυτούς που τους πλούτισε το μεταπολιτευτικό κλεπτοκρατικό καθεστώς που ρήμαξε την χώρα χρησιμοποιούν εκφράσεις όπως η δημοκρατία είναι ανώτερη από τον φασισμό, η δημοκρατία θα νικήσει κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ "VOICE OF RUSSIA"... Γιατί η Μόσχα στήριξε εμμέσως ΧΑ; - Γιατί μιλάει για "Γερμανικό Στρατό στην Ελλάδα";

    http://elnewsgr.blogspot.gr/2013/10/voice-of-russia.html

    http://elnewsgr.blogspot.gr/2013/10/blog-post_1.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολο και περισσοτεροι απο τους βρωμικους δημοσιογραφους αρχιζουν να φοβωνται οτι η αθλιοτητα αυτη εναντιον της Χ.Α. , γυριζει μπουμεραγκ... Και οταν αρχισει και γινεται αυτο, θα παρει μορφη καταρρακτη...Λιγη υπομονη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Μουτζαχεντίν", Λυγερέ, δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα γίνουν ποτέ οι "φασίστες" της ΧΑ (όπως αποκαλείς τους εθνικιστές νέους της Ελλάδας). Κύττα μόνο για τους μουτζαχεντίν της αριστεράς, τους "αντιεξουσιαστές"-αναρχικούς που υποθάλπουν και δικαστικά υποστηρίζουν όλα σχεδόν τα κόμματα της Αριστεράς στην Ελλάδα -αυτά τα κόμματα που εσύ και οι όμοιοί σου μυωπικοί δημοσιογράφοι υποστηρίζετε. Κύττα αυτόν τον συμπαγή και οργανωμένο "στρατό σωτηρίας", αποτελούμενο από δήθεν "αντιφασίστες" (:και στην πραγμματικότητα πρακτοράκια και παραπλανημένους φανατικούς ααριστερούς) , που κατ' εντολή των ξένων είναι ικανοί εν μια μόνο νυκτί να κάψουν και να καταστρέψουν όλες τις ελληνικές πόλεις, να επιτίθενται σε αστυν. τμήματα και στρατ. μονάδες, να ληστεύουν τράπεζες και να κάνουν πλιάτσικα σε καταστήματα, να δολοφονούν αθώους Ελληνες βλ. περίπτωση Μarfin κλπ), να κάνουν κάθε είδους ασχήμια, ασέλγεια και πράξη βαρβαρότητας σε σύμβολα και θεσμούς!
    Εκεί ψάξε , μύωπα Λυγερέ, για "τσιμεντώματα" και "μουτζαχεντίν φανατικούς"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πρακτορακος κι ο Λυγερος , λεει απλα αυτο που θελει να ακουσουμε , ρε ουστ κοπριτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών