Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 29, 2013

Νευράκια από τα "παπαγαλάκια" του Σαμαρά...."Αποφασίστε τι θα κάνετε με τη Χρυσή Αυγή γιατί....μας έχει πάρει φαλάγγι"

Σας μεταφέρουμε κείμενο του πλέον διαδικτυακού κολαούζου του Σαμαράς και της Νέας Δημοκρατίας όσο αναφορά τον... εκνευρισμό που επικρατεί στη "δεξιά πολυκατοικία" (ή να πούμε καλύτερα καλύβα μιας και ποσοστά έχουν πέσει κάτω από 15%) για την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής και το επικείμενο "φιάσκο" με τις...διώξεις των Εθνικιστών βουλευτών.

Διαβάζουμε λοιπόν:

«Παρά το γεγονός ότι το θέμα της Χρυσής Αυγής έχει «πέσει» στην επικαιρότητα, οι εξελίξεις είναι πολλές και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν κι άλλα εντάλματα σύλληψης βουλευτών. Την ίδια ώρα ο Κασιδιάρης αναλαμβάνει ανεπισήμως να αντικαταστήσει τον Μιχαλολιάκο ενώ άλλες τρεις δικογραφίες για.....
επεισόδια και επιθέσεις σε Μεσολόγγι και Αιτωλικό, φτάνουν στους εφέτες – ανακριτές και θα ζητηθεί άρση τηλεφωνικών επικοινωνιών.
Εκείνο που κάνει, ωστόσο, εντύπωση είναι ένα: Το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή αντιμετωπίζεται σα να μη συνέβη τίποτε. Κι εξηγούμαστε. Δεν θα κρίνουμε εμείς αν όντως είναι εγκληματική οργάνωση ή όχι. Αν έχουμε να κάνουμε με μπράβους, εκβιαστές και δολοφόνους ή με απλούς φανατικούς νεοναζιστές. Ας το βρει αυτό η Δικαιοσύνη. Εμείς τη γνώμη μας την έχουμε πει από την πρώτη στιγμή.
Ωστόσο, είναι αδιανόητο, την ώρα που ο Άρειος Πάγος έχει χαρακτηρίσει τη Χρυσή Αυγή ως «εγκληματική οργάνωση». Την ώρα που ο αρχηγός και βουλευτές της είναι στη μπουζού ενώ κατηγορούμενοι είναι κι άλλα σημαίνοντα στελέχη. Και την ώρα που ακόμη και η ίδια η πολιτική ηγεσία την αντιμετωπίζει σα να μην υπάρχει, κάποιοι να κάνουν τα στραβά μάτια. Συγκεκριμένα, κλήθηκαν στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης βουλευτές της Χρυσής Αυγής ενώ και στη Βουλή συνεχίζουν να κάνουν το σόου τους, έστω και με πιο ήπιους ρυθμούς.
Τελικά έχουν αποφασίσει τι θα κάνουν με τη Χρυσή Αυγή; Θα την εξαρθρώσουν, θα την κλείσουν στη φυλακή ή θα συνεχίσουν να την ανέχονται κατ’ αυτόν τον τρόπο. Διότι αν φοβούνται τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν και εκτιμούν ότι η απαγόρευση με κάποιο τρόπο θα εκτινάξει τα ποσοστά της, τότε ας μην έκαναν όλη αυτή την επιχείρηση. Δε μπορεί δηλαδή η οργάνωση αυτή να είναι… ημιπαράνομη. Είτε θα είναι εγκληματική οργάνωση και θα διαλυθεί είτε θα συνεχίσει να είναι κοινοβουλευτικό κόμμα. Μεσαίος δρόμος δεν υπάρχει και κάποιοι στην κυβέρνηση και στη δικαιοσύνη θα πρέπει να το καταλάβουν καλά»

Είναι ιδέα μας ή οι πρώην ακροαριστεροί, μέλη κομμουνιστικών οργανώσεων (ε, Ζήκο..) δίνουν...εντολή για φυλακίσεις και άλλων βουλευτών - μελών;!

Υ.Γ.
ΞΥΔΙ.....!!

6 σχόλια:

  1. Οι πωλήσεις σε ξύδι και βαζελίνη θ'ανέβουν κατακόρυφα διαδίδουν διάφοροι κύκλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι ο Ηλίας 'Πουσταρέλος' Κλανιδιάρης χρησιμοποιεί ως λιπαντικό βαζελίνη στην φιλήδονη κωλάρα του. Και η μόνη γλώσσα που βγάζει είναι για να γλύφει την καθεστωτική πούτσα, μυξοκλαίγοντας από φόβο μην καταλήξει στην φυλακή παρέα με τον μαλακαρχηγό του.

      Διαγραφή
    2. Ρε "αντιφα" τραβελε, που απο την Εθνικιστικη "πουτσοφαγια" εγινες "πουτσοφας", τα εχεις βαλει βλεπω με τον Κασιδιαρη ...Γιατι μωρη ? Επειδη σου ξεσκιζει την ιδεολογια και τις προσδοκιες, η επει δη δεν καταδεχεται να σε γαμησει, και ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ μονο ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΣΟΥ ??

      Διαγραφή
  2. Τσελση σε ερεθιζει ο Ηλιας μωρη ανωμαλιαρα λουγκρα!Βολεψου με τους δονητες σου αφου ουτε οι πακηδες δε καταδεχονται να σε πηδηξουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως επειδή οι Πάκηδες πλέον γαμάνε τις Χρυσές χεσμένες Κοτούλες.

      Διαγραφή
    2. Τραβελε !!! Πρωινος, βλεπω, μαλακα !! Τι εγινε ,ρε μαλακα, δεν μπορεις να κοιμηθης καθολου, απο τοτε που απο την πολλη Εθνικιστικη "πουτσοφαγια" απο "αντιφας" εγινες " πουτσοφας"?

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών