Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 29, 2013

Ακροαριστερός μέλος του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι δίνει εντολές στον Αρχηγό της Αστυνομίας.....!!!!!!!!!(Μάλλον 'ρουφιάνος' της Χρυσής Αυγής θα είναι...)


oikonomou-thumb-large
Ξεκίνησε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η δίκη των αστυνομικών που είχαν εισέλθει για έλεγχο στις 5 Μαΐου του 2010 (αμέσως μετά τον εμπρησμό της Μαρφίν…) στα γραφεία του γνωστού «Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα», μετά από μήνυση που τους υπέβαλλαν οι αναρχοκομμουνιστές.

Ως μάρτυς, κατέθεσε και ο «συντονιστής του Δικτύου» (όπως δηλώνει ο ίδιος) Νίκος Γιαννόπουλος (επίσης, γνωστό στέλεχος της κομμουνιστικής συνιστώσας «Ρόζα» του ΣΥΡΙΖΑ και μόνιμος μάρτυρας υπερασπίσεως συλληφθέντων τρομοκρατών…), ο οποίος κατέθεσε ενόρκως τα εξής εκπληκτικά:




«Ακούμε ποδοβολητά από τη σκάλα, ένα μέλος μας τρέχει από την εσωτερική σκάλα και φωνάζει ότι .....μπήκε η Αστυνομία. Αμέσως παίρνω τηλέφωνο τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. εκείνη την εποχή, Λευτέρη Οικονόμου. Κλείσε να δω τι θα κάνω, μου λέει. Μετά από λίγο ακούω από τα μοτορόλα “Αποσυρθείτε αμέσως από το κτίριο της Τσαμαδού”».

Τ’ ακούσατε; Πήρε τηλέφωνο τον αρχηγό της ΕΛΑΣ! Ο οποίος όχι μόνο το σήκωσε, αλλά σε χρόνο-ρεκόρ ικανοποίησε το αίτημά του! Που τον ήξερε τον αρχηγό της ΕΛΑΣ; Είναι ένα ερώτημα. Πως γνώριζε το τηλέφωνό του; Είναι ένα δεύτερο ερώτημα. Πως είχε τόση οικειότητα, αυτός ένας… επαναστάτης με ολόκληρο αρχηγό της Αστυνομίας; Είναι ένα τρίτο ερώτημα. Οι απαντήσεις δικές σας!

Για όποιον δεν πιστεύει δείτε και ΕΔΩ

7 σχόλια:

  1. Μηλανε και τα σκουλήκια ????αναρχοαπλυτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΑΣ!!!

    Το μοναδικο που εχετε παλιοβρωμιαρη ειναι τα αρχιδια μας τα δυο...... Κ εμεις το μοναδικο που εχουμε κ το πιο σημαντικο ειναι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΚΥΛΑ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΜΑΣ σε αντιθεση με σας που το μονο που κυλα μεσα σας ειναι το σπερμα του καθε πακι που σας βολευει.


    ΣΚΑΣΜΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ρωτήσω κάτι τα αριστερά απολιφάδια που σουλατσάρουν εδώ μέσα για να τρολλάρουν, να μου πούν αν γνωρίζουν, γιατί το αστεράκι στο λογότυπο του left.gr έχει την μια κεφαλή προς τα κάτω, με λίγα λόγια είναι διαφορετικό απο ότι συνήθως απεικονίζεται.
    Εγω γνωρίζω τι σημαίνει, έχει θρησκειολογικό χαρακτήρα, αλλά θα ήθελα να δώ αν το ξέρετε και σείς άπλυτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κράτος (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) και παρακράτος (αριστερά) σε αγαστή συνεργασία...
    Το ότι η αριστερά ήταν ανέκαθεν οι ρουφιάνοι του συστήματος αυτό είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες από τότε που δρούσε το ΚΚΕ (εποχές μικρασιατικής εκστρατείας-κατοχή-συμμοριτοπόλεμος κλπ)...
    Απλώς τώρα επιβεβαιώνεται συνεχώς και διαρκώς μέσω της νέας σύγχρονης μορφής που έχει αποκτήσει η δωσίλογη αριστερά (Σύριζα-Ανταρσύα κλπ)

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γραικυλοι ψοφιμια μουνοσκυλα μονο για να προσκυνατε ειστε ικανοι θελετε να σας λενε και Ελληνες μαγαρισατε τους προγονους μας ψοφιμια ε ψοφιμια ουτε για τον πουτσο δεν εισθε αει στο διαολο προβατογιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειμαστε πολλοι ομως πανω απο 6 εκατομυρια ενω εσεις δεν ειστε πανω απο 700χιλιαδες , αρα φιλαρακο το δικο μας θα γινετε , εσεις εισαστε μια οικτρη μειοψηφια που σας γραφουμε στα αρχιδια μας

      Διαγραφή
    2. τι εμεις και σεις ρε βουρλο ναπουμε μαθατε την καραμελα δεν υπαρχει εσεις και μεις ειστε οοοοοοοοοοοοολοι μαζι για τον πουτσο εγω ξεχωριζω μονο τον εαυτο μου γιατι αισθανομαι ΕΛΛΗΝΑΣ και ελευθερος παλιοτενεκε πεταγεσαι σαν πουτσα

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών