Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 30, 2013

Απελπισία και κλάμα στα ΜΜΕ..."Κάντε κάτι....Δεν έχουμε τελειώσει με τη Χρυσή Αυγή"

Σταχυολογώντας την αρθρογραφία των "ακαδημαϊκών" και "ανθρώπων του δημοσίου διαλόγου" τις τελευταίες ημέρες στα ΜΜΕ διακρίνει ο καθένας μια αγωνιώδη προσπάθεια να.....αφυπνίσουν την...πολιτεία καθώς οι μέχρι τώρα ενέργειές της δεν έχουν φέρει το ποθούμενο. (δηλαδή την εξαφάνιση της Χρυσής Αυγή)

Ενδεικτικά και μόνο θα παραθέσουμε δύο άρθρα από τα κατ' εξοχήν "αντιεθνικά" site με τους αρθρογράφους να δηλώνουν το αυτονότητο:
"Η Χρυσή Αυγή .....δεν πέθανε ακόμη...Αντιθέτως ζει και ετοιμάζεται να βασιλέψει"

Αντιγράφουμε από το protagon.gr και άρθρο με τίτλο:

"Γιατί ΔΕΝ τελειώσαμε με τη Χρυσή Αυγή"

"Aς μην τρέφουμε αυταπάτες ότι η βραχυπρόθεσμη εξάρθρωση με όρους μόνο ποινικού δικαίου της εγκληματικής παρακρατικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής είναι ικανή να κάνει μακροπρόθεσμα το τέρας του φασισμού να ξεψυχήσει πολιτικά. Κατά την άποψή μου, δεν....
αρκεί να βαυκαλιζόμαστε λέγοντας ξανά και ξανά ότι η Δημοκρατία μας είναι ισχυρή. Πιστεύω ότι η Δημοκρατία μας είναι υπό τις παρούσες συνθήκες πολύ εύθραυστη για να υποτιμούμε απειλές, όπως αυτή της Χρυσής Αυγής, όσο δεν ξεριζώνονται οι πραγματικές εστίες εκκόλαψής της."


Και συνεχίζουμε από το tovima.gr

"Ξεμπλέξαμε με τη Χρυσή Αυγή;"

"Τα media κατασκεύασαν με τη Χρυσή Αυγή μια τηλεοπτική «υπερπραγματικότητα» - όπως έλεγε ο φιλόσοφος Μποντριγιάρ - και μετά εγκατέλειψαν απαράδεκτα το ζήτημα.

Ωστόσο με τη Χρυσή Αυγή δεν ξεμπλέξαμε καθόλου και θα αναφερθώ επιλεκτικά σε τρία τεράστια ζητήματα.

1. Η εγκληματική οργάνωση δεν εξαρθρώθηκε, γιατί κανείς δεν βρήκε ποιοι χρηματοδοτούν κρυφά το νεοναζιστικό μόρφωμα, πού είναι τα όπλα και οι αποθήκες, δηλαδή η «εφοδιαστική δομή» (logistics), και επομένως είναι αδιανόητο να υποστηρίζονται τέτοιες εκδοχές!

Απλώς η ηγεσία της Δικαιοσύνης υιοθετεί μια διαφορετική στρατηγική (έχοντας πάντως ως δεδομένο ότι ο «Φύρερ» και ο υπαρχηγός των νεοναζιστών βρίσκονται μέσα στις φυλακές).

Ετσι ζητείται σταθερά για τη δίωξη κάποιων χρυσαυγιτών βουλευτών η άδεια της Βουλής και την υπόθεση έχουν αναλάβει πλέον ανώτεροι δικαστές για την προσεκτική συλλογή περισσότερου αποδεικτικού υλικού (ενδεχομένως για να μην ξαναβρεθεί η Δικαιοσύνη δυσάρεστα αντιμέτωπη με την κοινή γνώμη, λόγω των μη «προφυλακίσεων» προβεβλημένων στελεχών των νεοναζιστών).

2. Επίσης, σε λίγο θα βρεθούμε αντιμέτωποι και με ένα άλλο εκρηκτικό δεδομένο. Αν δηλαδή θα επιτρέψουμε - ως έννομη τάξη - να κατεβούν υποψήφιοι τα ηγετικά στελέχη του νεοναζιστικού χώρου στις επόμενες δημοτικές ή κοινοβουλευτικές εκλογές (και μάλιστα σε μια εποχή όπου όλοι επιθυμούμε μια καινούργια πολιτική τάξη απαλλαγμένη από την έντονη απαξίωση).

Ετσι πιστεύω ότι δεν θα πρέπει να έχουν την παραπάνω δυνατότητα όσοι χρυσαυγίτες είναι «προφυλακισμένοι» ή εκείνοι στους οποίους έχει απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα (ή τέλος εκείνοι που θα παραπεμφθούν με αμετάκλητο βούλευμα για τη συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης).

Γιατί; Γατί σε όλες αυτές τις περιπτώσεις αποδυναμώνεται αναντίρρητα το τεκμήριο της αθωότητας.

Αρα είναι απαραίτητο να ξαναδούμε την εκλογική μας νομοθεσία (για να μη νομιμοποιήσουμε τον νεοναζιστικό εσμό, ιδίως όταν ο Αρειος Πάγος είχε απαγορεύσει παλαιότερα τη λειτουργία του κόμματος «Νέος Φασισμός»)!

3.Τέλος, δεν θα απαλλαγούμε από τη Χρυσή Αυγή αν δεν αλλάξει στοιχειωδώς η - γερμανικής έμπνευσης
- καταστροφική οικονομική πολιτική και αν δεν απομυθοποιηθεί η προσπάθεια αυτού του μορφώματος να εμφανιστεί ως ο εκφραστής των κοινωνικά κατεστραμμένων απέναντι στις διεφθαρμένες πολιτικές ελίτ.

Mια μεθοδολογία που είχε ακολουθήσει επιτυχημένα ο ακροδεξιός Λεπέν στη Γαλλία, όταν συχνά απευθυνόταν «στους εργάτες όλων των βιομηχανιών και στους αγρότες με τις συντάξεις της πείνας» (Pierre Milza, «Οι μελανοχίτωνες της Ευρώπης»)!  

Το συμπέρασμα; Με τον νεοναζισμό δεν ξεμπλέξαμε! "
 



Υ.Γ.
Η αγωνία ωστόσο των αρθρογράφων φτάνει στο τέλος σιγά, σιγά...
Αρχής γενομένης από τις αυτοδιοικητικές - ευρωεκλογές όπου το "συνταγματικό τόξο" θα συντριβεί!

4 σχόλια:

  1. θα το πιουν το πικρό ποτήρι.
    http://black-knight-kill-the-dragon.blogspot.gr/2013/10/black-knight-vs-against-them-all.html

    black knight

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και η δημοσκόπηση του Ζούγκλα που "θα'βγαινε" χθες άφαντη... Είναι μεγάλο το αγγούρι Μάκη και λοιποί ''τοξότες'';

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε, βγαινε ΠΡΩΤΗ Η Χ.Α. ...Διαβασε παρακατω....

      Διαγραφή
  3. Φιλοι, ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ zougla.gr την συνεντευξη του Κασιδιαρη Στον Τριανταφυλοπουλο !!!! Ο Τριανταφυλοπουλος ειπε οτι ντρεπεται για την σκευωρια της κυβερνησης και οτι η δημοσκοπηση στο σταθρο σταθμισμενο δειγμα 2000 ατομων, που εχουν ενταχθει απο 7 ετιας ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗ , σαν προθεση ψηφου, γιατ βγαζει ΠΡΩΤΗ την Χρυση Αυγη , και θελει να την επαναλαβει για να ειναι σιγουρος !!! Παντως ανακοινωσε οτι η ΧΔ.Α βγηκε πρωτη !!!

    Φιλε διαχειριστη ,σπευσε να ανεβασεις την συνεντευξη, οπου ο Κασοιδιαρης ειναι καλύτερος απο οποτεδηποτε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών