Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 30, 2013

Defencenet.gr: "Καταρρέουν οι κατηγορίες κατά της Χρυσής Αυγής...Τώρα τι μέλλει γενέσθαι;"

Το "απόλυτο ξεφούσκωμα". Μόνο με αυτή την φράση μπορεί να περιγραφεί αυτό που έχει συμβεί με την υπόθεση των διώξεων κατά του κόμματος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και των κατηγοριών περί "εγκληματικής οργάνωσης".
Ανεξάρτητοι, πολιτικά αντίπαλοι με το κόμμα μεν, αλλά σοβαροί ποινικολόγοι (Δημητρακόπουλος, Κούγιας, Καπερνάρος κλπ) δημόσια έχουν τοποθετηθεί ότι "Δεν υπάρχουν στοιχεία" και πλέον αρχίζει και τίθεται μετ'επιτάσεως το ζήτημα της παράνομης προφυλάκισης.
Ενώ δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι......
απλά δεν υπάρχει "οπλοστάσιο", αλλά χρησιμοποιήθηκε με άθλιο τρόπο η υπόθεση και απασχολήθηκαν πολύτιμοι ανθρώπινοι πόροι της ΕΛΑΣ για καθαρά πολιτικές διώξεις, την ίδια στιγμή τίθενται ερωτήματα για την ανεξαρτησία που έχει επιδείξει η Δικαιοσύνη στην υπόθεση. 
Ακόμα δεν έχει δοθεί απάντηση για το αν είναι ή όχι, ο εικονιζόμενος στην φωτογραφία - που έδωσε στην δημοσιότητα το κόμμα στην συνέντευξη Τύπου - δίπλα από τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ,  Φίλιππο Πετσάλνικο, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χ.Βουρλιώτης, που εξέδωσε το περίφημο "πόρισμα", δηλαδή την εισαγγελική διάταξη διερεύνησης των "εγκληματικών πράξεων" του κόμματος βάσει ενός καταστατικού που αναζητείται, αλλά κανείς δεν το βρίσκει!
Είναι το ίδιο άτομο αυτός που ειικονίζεται με τον Φ.Πετσάλνικο ως σύμβουλος και άρα στέλεχος της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, με τον αντεισαγγελέα Χ.Βουρλιώτη;
Πρέπει να δοθεί μια απάντηση από τον υπουργό Δικαιοσύνης τον Χ.Αθανασίου Γιατί αν συμβαίνει αυτό, τότε τίθεται επί άλλης βάσεως η υπόθεση και χάνει η Δικαιοσύνη το τεκμήριο της αμεροληψίας.
Εκτός και αν θεωρούν ότι πολιτικά πρόσωπα μπορούν να στέλνουν φυλακή άλλα πολιτικά πρόσωπα.
Γιατί ένας σύμβουλος υπουργού και μάλιστα των "σκληρών" ΠΑΣΟΚικών κυβερνήσεων, ο οποίος φωτογραφίζεται με τον υπουργό σε συνέντευξη Τύπου, παραμένει εσαεί πολιτικό πρόσωπο. Όπως και κάθε άλλης κυβέρνησης βέβαια.
Από εκεί και πέρα υπάρχει το θέμα του περίφημου "οπλοστασίου". Όχι απλώς δεν έχει βρεθεί, αλλά είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο (από την αρχή ήταν βέβαιο για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα μέσα στο κόμμα...) ότι δεν υπάρχει "οπλοστάσιο".
Έγιναν "φιλότιμες" προσπάθειες να χρεώσουν ακόμα κα ένα ... μουσείο όπλων με άρματα και αεροσκάφη στο κόμμα των εθνικιστών, αλλά μάλλον δεν έγιναν πιστευτοί από την κοινή γνώμη ή τουλάχιστον από εκείνο το κομμμάτι της κοινής γνώμης που είναι εν δυνάμει ψηφοφόροι της ΧΑ και έφταναν ή και ξεπερνούσαν, σύμφωνα με τις μετρήσεις, πριν από τα γεγονότα με την δολοφονία Φύσσα, το 20%.
Μάρτυρες δεν υπάρχουν ουσιαστικά (οι "προστατευόμενοι", έξι τον αριθμό) μάρτυρες πάσχουν σε ότι αφορά την αξιοπιστία τους σε μεγάλο βαθμό (κατάδικοι, βιαστές ανηλίκων κλπ), άρα τι απομένει; 
Πέρα από αυτό, το περασμένο Σάββατο μια μεγάλη συγκέντρωση 8.000-10.000 πολιτών υποστηρικτών του κόμματος έξω από τα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου στον Σταθμό Λαρίσης έδειξε ότι το κλίμα φόβου και τρομοκρατίας που επικράτησε στην αρχή ήταν βραχύβιο.
Όταν έχουν γίνει όλα αυτά σε βάρος ενός κόμματος το οποίο συγκεντρώνει την πολεμική ενός ολόκληρου κρατικού μηχανισμού και των συστημικών ΜΜΕ και καταφέρνει να συγκεντρώσει τόσο πολύ κόσμο, τότε σημαίνει ότι απλά απέτυχε η προσπάθεια υπονόμευσης της δυναμικής του.
Αλλά και στις δημοσκοπήσεις εμφανίζεται η ίδια εικόνα. Σταθερά τρίτο κόμμα με τα ποσοστά που χάνει να πηγαίνουν κατά κανόνα στο "Δεν ξέρω/Δεν απαντώ". Δηλαδή να μεταβάλλονται σε "κρυπτοχρυσαυγίτες".
Πόσοι έχουν το θάρρος να δηλώσουν σε κάποιον που τους παίρνει τηλέφωνο στπίτι τους ότι θα ψηφίσει ΧΑ, ειδικά αν είναι δημόσιος υπάλληλος και ο ίδιος ή μέλος της οικογένειάς του είναι π.χ. στρατιωτικός ή αστυνομικός ή γενικότερα δημόσιος υπάλληλος;
Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για δημοσκοπήσεις πληρωμένες από τους ίδιους που διώκουν τους εθνικιστές...
συνέχεια στο defencenet.gr

9 σχόλια:

  1. Φιλοι, ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ zougla.gr την συνεντευξη του Κασιδιαρη Στον Τριανταφυλοπουλο !!!! Ο Τριανταφυλοπουλος ειπε οτι ντρεπεται για την σκευωρια της κυβερνησης και οτι η δημοσκοπηση στο σταθρο σταθμισμενο δειγμα 2000 ατομων, που εχουν ενταχθει απο 7 ετιας ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗ , σαν προθεση ψηφου, γιατ βγαζει ΠΡΩΤΗ την Χρυση Αυγη , και θελει να την επαναλαβει για να ειναι σιγουρος !!! Παντως ανακοινωσε οτι η ΧΔ.Α βγηκε πρωτη !!!

    Φιλε διαχειριστη ,σπευσε να ανεβασεις την συνεντευξη, οπου ο Κασοιδιαρης ειναι καλύτερος απο οποτεδηποτε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να δω τον τριανταφυλοπουλο το μεγα λαμογιο που τα παιρνει απο παντου , το προτυπο της νεας ταξης , σε σαιτ της χρυσης αυγης και μετα ας πεθανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πεθανε, πεθανε, δεν θα μας λειψεις τραβελακο !! Ουτως η αλλως θα πεθανεις απο μελαγχολια ,σε λιγο, μαλακα, που θα βλεπεις την Χ.Α. να ανεβαινει.....

      Διαγραφή
    2. Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην πείς! Σε λίγο καιρό που θα καταρεύσει το κατηγορητήριο-καραγκιοζιλίκι, και θα χτυπάει 28άρια η ΧΑ, θα δείς πολλούς να γλύφουν εκεί που έφτυναν. θα δείς πολλούς να αλλάζουν απόψεις και πολλά χαμόγελα να παγώνουν. Τότε πεθαίνεις με την ησυχία σου. Και όπως πολύ σωστά γράφει και ο 2:44 Το πεθαμένο κουμμούνι δεν λείπει σε κανέναν (ίσως μόνο στους ομοίους του). Καλό Ταξίδι!

      Διαγραφή
    3. εισαστε μαλακες ? σιγα μη πεθανουμε αμα βγει η χρυση αυγη , στα αρχιδια μας εμεις παλι βολεμενοι θα ειμαστε .ο 2.40

      Διαγραφή
    4. Αβολευτος και πειναλας εισαι και θα παραμεινεις ,τραβελε !! Αφου ,ρε μαλακα, μενεις αγαμητος επειδη δεν εχεις να πληρωσεις Πακιστανους !! Και ζηλευεις την μαννα σου που την γαμαμε εμεις ...

      Διαγραφή
  3. Είναι βέβαιο ότι η αποφυλάκιση του Αρχηγού και των βουλευτών μας είναι θέμα χρόνου.

    Αυτή η φαρσοκωμωδία δεν μπορεί να συνεχιστεί περισσότερο.

    Οι ομαδικές συλλήψεις έγιναν για να εφαρμοστεί το "δόγμα του σοκ" στους οπαδούς της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

    Δηλαδή οι σύμβουλοι του Σαμαρά σκέφτηκαν ότι, εφόσον η ΧΑ έχει στρατιωτική δομή, αρκεί να συλλάβουν τους ηγέτες ώστε να διαλυθεί ο στρατός.

    Πίστευαν ότι αυτό θα συμβεί εντός λίγων ημερών, και τα ποσοστά της ΧΑ θα πέσουν στο 0,0000....%.

    Όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι.

    Αυτό που αγνοούν - ή υποτιμούν - οι "δημοκράτες" είναι το εξής :

    ΠΡΩΤΟΝ, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει χτιστεί με "επαγγελματικό" τρόπο.

    Κάθε πυρήνας και κάθε Τοπική σε όλη την Ελλάδα μπορεί να λειτουργεί αυτόνομα, με τις εισφορές των μελών.

    Η σύλληψη της ηγεσίας δεν έπληξε στο ελάχιστο την αποκεντρωμένη οργανωτική υποδομή της ΧΑ.

    ΔΕΥΤΕΡΟΝ, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει κάνει συστηματική δουλειά βάσης τα τελευταία χρόνια.

    Έκανε συσσίτια, καθάρισε γειτονιές, βοήθησε ηλικιωμένους, άνοιξε διόδια κλπ κλπ.

    Η ΧΑ δούλεψε υπομονετικά από πόρτα σε πόρτα και από γειτονιά σε γειτονιά.

    Έχει δημιουργήσει λοιπόν έναν σκληρό πυρήνα οπαδών, που δεν αλλάζουν με τίποτα.

    Αυτοί οι δύο καθοριστικοί παράγοντες ξέφυγαν από τους συμβούλους του Σαμαρά, οι οποίοι είναι αστοί και έχουν μάθει να σκέφτονται με τα πρότυπα των αστικών κομμάτων.

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει πετύχει εκεί όπου αποτυγχάνουν οι αναρχοκομμουνιστές :

    Οργάνωση από τα κάτω, αποκεντρωμένη διοίκηση, οικονομική αυτάρκεια.

    Γι'αυτό η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ζήσει και θα νικήσει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε με το συμπάθειο, δεν είναι ανάγκη να ενημερώνουμε σε ανοιχτό site για το τι και πώς λειτουργεί κάθε πυρήνας...
      Έλεος δηλαδή, ας μείνει και κάτι χωρίς να κυκλοφορήσει... Οι καιροί είναι πονηροί, όσο θα ακουμπάμε πρωτιά τόσο θα λυσσάνε τα σκυλιά.
      Αν αγαπάμε τον τόπο, πρέπει να διαφυλάτουμε και κάποιες πληροφορίες.
      Φιλικά πάντα.

      Διαγραφή
  4. Το βίντεο με τον Ηλία στον Ζούγκλα
    https://www.youtube.com/watch?v=P1Kq7F2uBQs

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών