Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 13, 2013

Έκοψαν εκπομπή στον αέρα για να μην ακουστεί η Χρυσή Αυγή!



σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  Το καθεστώς έχει τρελαθεί από τον φόβο του! Σταλινική λογοκρισία παντού! 

Πρωτοφανής φίμωση και λογοκρισία, έκοψαν ζωντανή εκπομπή στον αέρα για να μην ακουστεί ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής Υγεία και Οικολογία στο KONTRA πραγματοποιήθηκε ένα τηλεφωνικό γκάλοπ για τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής. Ο Ηλίας Κασιδιάρης επικοινώνησε με τον σταθμό για να σχολιάσει τα αποτελέσματα και τις παράνομες διώξεις κατά του Λαϊκού Συνδέσμου. Ενώ συνδέθηκε τηλεφωνικά με το "κοντρολ ρουμ" του σταθμού...
την στιγμή που πήγε να ακουστεί στο αέρα ξαφνικά άρχισαν να μαυρίζουν οι οθόνες των τηλεθεατών έως ότου κόπηκε η ζωντανή εκπομπή προτού ολοκληρωθεί. Μάλιστα στην ροή του τηλεοπτικού σταθμού εμφανίστηκε μια άλλη εκπομπή άσχετη με το πρόγραμμα της ημέρας.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο της εκπομπής εδώ

Κυβέρνηση και κανάλια τρέμουν στην κυριολεξία την αλήθεια για τις παράνομες διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής και έχουν επιδοθεί σε μια άνευ προηγουμένου φίμωση και λογοκρισία.

πηγή

10 σχόλια:

  1. Καλα, εχουν χεστει απανω τους οι παπαρες !!! Αυτοι ειναι βεβαια , χουντα, αλλα και φοβισμενη χουντα ...Ξερουν οτι ολοι τους μισουν, και φοβουνται το φυτιλι που θα πυροδοτησει την εκρηξη !! Φοβουνται και τον ισκιο τους !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το φυτίλι δεν πρέπει όμως να μουσκέψει στην αναμονή.

      Διαγραφή
    2. Ποτε δε μουσκευει !!!

      Διαγραφή
  2. Μέσα στο φόβο και μέσα στον πανικό βρίσκεται το χουντικό καθεστώς...
    Ένα μισητό από το λαό και φοβισμένο καθεστώς που παντού θα βλέπει τη σκιά της Χρυσής Αυγής να το ακολουθεί ως τον χειρότερο του εφιάλτη...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σπασμωδικές κινήσεις μιάς καταρρέουσας χούντας.Ξέρουν ότι το παιχνίδι με τον λαό το έχουν χάσει αφού όπου σταθούν και όπου εμφανιστούν στο λαϊκό πεζοδρόμιο,στις γειτονιές αντιμετωπίζουν την οργή και την αγανάκτηση του κόσμου που έχασαν τις δουλειές τους τις οικονομίες το όνειρο για το μέλλον και το χειρότερο ότι μπορούν να χάσουν και τα σπίτια τους και να μείνουν στό δρόμο από το ακραίο-φασιστικό-ναζιστικό μνημόνιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χούντα!!! Ο φασισμός σε όλο του το μεγαλείο με το "δημοκρατικό" προσωπείο.... Ο κόσμος γελάει με τη συγκυβέρνηση της απίστευτης υποτέλειας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κατάσταση είναι πλέον ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟΣ για δαύτους.. ΟΤΙ και να κάνουν.. Μια Χρυσή Αυγή θα τους περιμενει ΕΤΟΙΜΗ να τους ξαποστείλλει!! Έτσι κι αλλιώς ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ είναι!! Τι θα κάνουν;; ΅Εκλογές prive με "αποδεκτά" από τους ξένους υποβολείς τους κόμματα; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!! Είναι τελειωμένοι διότι τα ποσοστά που δεν αρέσουν στους ξένους αντί να πέσουν ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ,, Το πετρέλαιο θέρμανσης παραμένει ψηλά, η ανεργία αυξάνεται, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΡΙΕΥΕΙ και ΟΛΑ κινούνται ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ!! Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στη ΠΟΛΙΤΙΚΗ βρώμα είναι τεράστια - ακλόνητη και γεμίζει κάθε ώρα, κάθε μέρα και κάθε στιγμή από ΜΙΣΟΣ, ΠΡΟΣΜΟΝΗ κι ΕΛΠΙΔΑ για ένα καλύτερο ΑΥΡΙΟ.. Κι όλα αυτά τα λαμόγια της λίστας Λανκάρντ και των αμέτρητων καταλόγων της διαφθοράς έχουν έτοιμα τα ελικόπτερα και τα αεροπλάνα για να την κοπανήσουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην τα γράφεις έτσι παθιασμένα μωρή πουστροφλώρα της Χρυσής Πορδής. Από την συγκίνηση θα κλάσουμε!

      Διαγραφή
    2. θα γελας απο τα νευρα σου με τα ποσοστα της χρυσης αυγης και τη νοθεια που εχει να πεσει , ουτε στη βουλη δε θα σας αφησουν να μπειτε ρε κοροιδακια του σαμαρα και των εφοπλιστων

      Διαγραφή
  6. Κάποιος χέστηκε από το φόβο του και πατούσε κουμπιά αδιακρίτως... Ως εδώ έφτασε η μυρωδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών