Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 13, 2013

Το παραδέχεται ακόμη και η δημοσκοπική εταιρεία του MEGA (GPO): "O εκλογικός πυρήνας της Χρυσής Αυγής παραμένει ανέπαφος"


Ακόμα και η GPO το λέει: Ανέπαφος ο εκλογικός πυρήνας της Χρυσής Αυγής παρά την λάσπη

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Άλλωστε όπως γράφει και το σημερινό "ΒΗΜΑ" το "γνήσιο" ακροατήριο της Χρυσής Αυγής είναι 10 - 15% (εκτός των...μετκαινούμενων). 
 
Καταρρίπτεται ο "μύθος" του ακροδεξιού ψηφοφόρου, που προσπάθησαν να δημιουργήσουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ, μετά την έρευνα της GPO όπου φαίνεται ότι η πλειοψηφία, των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής, είναι άνθρωποι μεροκαματιάρηδες, άνεργοι, και τεχνίτες-ελεύθεροι επαγγελματίες. Δηλαδή άνθρωποι του μόχθου.

Στην προσπάθεια της νεοταξική κυβέρνησης να παρουσιάσει μισό εκατομμύριο Έλληνες, ως φασίστες, ακροδεξιούς, και ρατσιστές, για να αποδομήσει τον λόγο τους στην κοινωνία (τους απασχολεί οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, να βρίσκονται πάντα υπό διωγμό, και μομφή εντός της κοινωνίας, ώστε να....
μην ακούγεται η φωνή τους από "διαθέσιμα αυτιά"), έρχονται τα αποτελέσματα της έρευνας, που αποδεικνύουν την αλήθεια:

Ο κεντρικός κορμός των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής δεν είναι ούτε πιτσιρικάδες ούτε ακροδεξιοί, όπως μέχρι πρότινος προωθούνταν εντέχνως από τα νεοταξικά ΜΜΕ, σύμφωνα με τα στοιχεία των ερευνών της GPO που παρουσιάζει η Καθημερινή της Κυριακής.
Αντιθέτως, πρόκειται για άνδρες ηλικίας 25-55 ετών, οι οποίοι, μάλιστα, στην πλειοψηφία τους αυτοπροσδιορίζονται ως «κεντρώοι»!Προσέξτε την ηλικία, ομιλούμε περί κατασταλλαγμένων, και συνειδητοποιημένων ανθρώπων, που δεν άγονται και φέρονται από το "θερμό αίμα" των εφήβων.
Στη λεγόμενη ιδεολογική κλίμακα 1-10, όπου 1 είναι η άκρα αριστερά και 10 η άκρα δεξιά, το 40,3% των ψηφοφόρων επιλέγει τις μετριοπαθείς θέσεις (5 και 6) και μόνο το 27,2% απαντούν ότι είναι ακροδεξιοί.
Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, το 75% των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής είναι άνδρες και μόνο το 25% γυναίκες, ενώ ακόμα και μετά τα τελευταία γεγονότα, η Χρυσή Αυγή δεν φαίνεται να χάνει ποσοστιαία τον πυρήνα που τη στήριξες στις εκλογές του 2012.Τουναντίον εάν σκεφτούμε με όρους εκλογικής επιρροής η Χρυσή Αυγή είναι τουλάχιστον στο 10%.
Εάν συνυπολογιστούν και αυτοί οι οποίοι φοβούνται να απαντήσουν, στο αν ψηφίζουν ή όχι τον Λαϊκό Σύνδεσμο, διότι γνωρίζουν ότι καταγράφονται από τα όργανα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, και εν προκειμένω τη συνεργαζόμενη με αυτήν κυβέρνηση, το ποσοστό σε περιπτωση εκλογών μπορεί να αποτελέσει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη, για τους εμπνευστές, αυτής της πολιτικής δίωξης που υφίσταται ένα νόμιμο κόμμα.
Παράλληλα, από τις έρευνες της GPO προκύπτει ότι είναι λάθος η αίσθηση ότι στη Χρυσή Αυγή στράφηκαν πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι, καθώς αυτοί αποτελούν μόνο το 4% του κοινού της. Αντιθέτως, στις τάξεις των ψηφοφόρων θα βρει κανείς κυρίως μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα, άνεργους, συνταξιούχους αλλά και ελεύθερους επαγγελματίες χωρίς επιστημονική κατάρτιση (π.χ. τεχνίτες, εμπόρους, μικροεπιχειρηματίες, ταξιτζήδες κλπ). Δηλαδή ο ορισμός των σκληρά εργαζόμενων ανθρώπων, οι οποίοι πλήττονται περισσότερο από όλους, από τις πολιτικές του Μνημονίου.
Μετά τα τελευταία γεγονότα, αυτοί που εμφανίζονται να εγκαταλείπουν τη Χρυσή Αυγή σύμφωνα με την έρευνα είναι κάποιες από τις γυναίκες που τη στήριζαν και κυρίως νεότεροι υποστηρικτές της. Αλλά και αυτοί ήταν οι εν δυνάμει ψηφοφόροι της που κατέγραφαν μέχρι πρότινος οι έρευνες ότι επρόκειτο να την εκτινάξουν ακόμη και στο 14%, όχι ο εκλογικός πυρήνας της που παρέμεινε ανέπαφος.
Και μια λεπτομέρεια: Όλοι οι "μετανοήσαντες" όπως θέλει να πιστεύει το νεοταξίτικο πολιτικό σύστημα, και τα νεοταξίτικα ΜΜΕ, μεταφέρθηκαν στην αδιευκρίνιστη ψήφο. Σε απλά Ελληνικά, σημάινει "δεν σας απαντώ, θα με δείτε στις εκλογές".
Με τα μέτρα που έρχονται και με την καταγραφή στη συνείδηση των πολιτών ότι πρόκειται για μια νεοταξική κυβέρνηση που εκτελεί εθνοκτόνες εντολές, είναι πιο πιθανό να θεωρήσουμε την αδιευκρίνιστη ψήφο, πιο κοντά στον Λαϊκό Σύνδεσμο.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

3 σχόλια:

  1. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...13 Οκτωβρίου 2013 στις 9:53 μ.μ.

    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρκετοί λοιπόν από τους ερωτώμενους επιλέγουν τις μετριοπαθείς θέσεις, δηλαδή, αυτοπροσδιορίζονται ως "κεντρώοι". Νομίζω υπάρχει μια εξήγηση για το φαινόμενο αυτό:
    Για 40 χρόνια οι πολιτικές ιδέες έχουν υποστεί μια τέτοια διάβρωση από την πληρωμένη προπαγάνδα που ακόμη και η απλή αναφορά της λέξης Έλληνας να θεωρείται "δεξιά".
    Όμως η γιγάντωση της Χρυσής Αυγής άλλαξε τα δεδομένα και οι λέξεις πήραν ξανά τη φυσική τους σημασία. Δηλαδή, ΔΕΝ είναι ακραίο να αγαπάς την πατρίδα σου. ΔΕΝ είναι ακραίο να επιθυμείς την εδαφική σου ακεραιότητα. ΔΕΝ είναι ακραίο να προστατεύεις τον πολιτισμό σου. ΔΕΝ είναι ακραίο να προβάλλεις τα δικαιώματα των Ελλήνων. ΔΕΝ είναι ακραίο να αντιστέκεσαι στις ορέξεις των λαθροεποίκων. ΔΕΝ είναι ακραίο να αγωνίζεσαι για το μέλλον και την ευημερία της οικογένειάς σου.
    Αυτονόητα και καθόλου ακραία πλέον. Και αν η ΧΑ συνετέλεσε να κουρελιαστεί η πρόστυχη προπαγάνδα του συστήματος που στήνεται για 40 χρόνια και να αφυπνισθεί η συνείδηση του Έλληνα, είναι σημαντικό επίτευγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάπου διάβασα ότι οι Αμερικάνοι είχαν δώσει χρήματα για να ιδρυθούν τα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στη δεκαετία του 1970. Λέγεται ότι μέρος της συμφωνίας ήταν κάποια από τα χρήματα να πάνε στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης υπέρ της Ευρωπαϊκής Κοινότητας και γενικά υπέρ φιλοδυτικών απόψεων. Για να γίνει αυτό έπρεπε σταδιακά να εξαλειφθούν όλα τα εθνικά στοιχεία και να μετατραπεί ο Έλληνας σε έναν απλό καταναλωτή. Η φιλοσοφία αυτή επέδρασε στη γλώσσα που με νόμο διαλύθηκε, στην παιδεία (π.χ., αναθεώρηση της ιστορίας), στην οικονομία με στοχευμένες δράσεις για τη διάλυση της εθνικής βιομηχανίας και των εθνικά κρισίμων κλάδων και στην άμυνα με τον δήθεν "εκδημοκρατισμό" του στρατεύματος, μεταξύ άλλων.
      Τώρα, αν έρχεται η ΧΑ και το χαλάει αυτό, τότε είναι λογικό το σύστημα να έχει λυσσάξει εναντίον της. Σαράντα χρόνια πλύσης εγκεφάλου, πάνε χαμένα...

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών