Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 09, 2013

Το παραδέχεται μέχρι και το καθεστωτικό “Βήμα”: Παράλογη η δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής

Με ένα άρθρο σε περίοπτη θέση που εκφράζει την επίσημη θέση της ναυαρχίδας του ΔΟΛ, η ηλεκτρονική έκδοση του "Βήματος" παραδέχεται κατ΄ ουσίαν τις υπερβολές και τις γελοιότητες στην παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής. Το άρθρο με τίτλο: "Οι υπερβολές δεν ταιριάζουν στη Δημοκρατία" επικεντρώνεται στην τραγελαφικότητα του...
κατηγορητηρίου για απόπειρα κατάλυσης του πολιτεύματος που αποδίδεται στους Συναγωνιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Πριν παραθέσουμε αυτούσιο το εν λόγω άρθρο (γιατί εμείς οι "φασίστες" δεν λογοκρίνουμε ούτε τους συκοφάντες μας), να τονίσουμε πως με αυτήν την λογική υπόλογοι στην Δικαιοσύνη θα έπρεπε να είναι αρχικά όλα τα μέλη του ΚΚΕ και εν συνεχεία όλα τα κινήματα της Αριστεράς και μη που θέτουν ερωτήματα για τη λειτουργία του Συντάγματος και του πολιτεύματος.

Από το άρθρο του "Βήματος": "Οι υπερβολές δεν ταιριάζουν στη Δημοκρατία.

...Η δημοκρατία ευτυχώς, έχει κατακτήσει το δικαίωμα να επιτρέπει ακόμα και σε αυτούς που την αντιστρατεύονται ή και την μισούν, να εκφράζουν τις απόψεις τους, να διεκδικούν την ψήφο των πολιτών. Με την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν θα παραβιάζουν καθημερινά το νόμο, ότι δεν θα προσπαθούν με βίαιο τρόπο να την υπονομεύσουν. Και αυτή την κατάκτηση οφείλουμε να τη διαφυλάξουμε σεβόμενοι τα ατομικά και συλλογικά δικαιώματα όλων των πολιτών,οτιδήποτε κι αν πιστεύουν, οπουδήποτε κι αν ανήκουν.
Όσο απεχθείς κι αν είναι λοιπόν οι νεοναζιστές, όσο απαράδεκτη κι αν είναι η ιδεολογία τους οφείλουμε να τους αντιμετωπίσουμε στα πλαίσια του νόμου και του Συντάγματος. Η δικαστική διερεύνηση πρέπει να φτάσει μέχρι το τέλος. Τα στοιχεία για την εγκληματική δράση τους είναι κάτι παραπάνω από αρκετά, ώστε να χρειάζονται νομικές ακροβασίες ή οριακές συνταγματικές ερμηνείες. Οι υπερβολές, μπορεί να δικαιολογούνται για τους πολιτικούς, αλλά δεν ταιριάζουν στη δημοκρατία.

Τα στοιχεία για την άρση της ασυλίας των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής που συμπεριλαμβάνουν στο αίτημα τους οι δύο ανακριτές, είναι... πολύ σοβαρά, για να χρειάζεται επιπλέον και η κατηγορία για απόπειρα κατάλυσης του πολιτεύματος. Τέτοιου είδους κατηγορίες παραπέμπουν σε άλλες σκοτεινές εποχές και η εύκολη υιοθέτηση τους δεν προσφέρει υπηρεσία στη Δημοκρατία...".

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Έχει βουίξει η υφήλιος, αλλά...
    Δείτε τι λέει ο Greg Palast (κάργα αριστερός) για τους διωγμούς στην ΧΑ.
    http://www.defencenet.gr/defence/item/greg-palast-%CE%B7-%CF%87%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CE%BA%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CF%8D%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B7

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών