Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 09, 2013

Καθημερινή:"Ψηφίστε τον αντιρατσιστικό για να μην κατέβει για Δήμαρχος Αθηναίων ο Κασιδιάρης"

Με αυτά και με αυτά, αφού το καθεστώς έχει κατανοήσει ότι με τις πολιτικές διώξεις και φυλακίσεις αδυνατεί να διαλύσει το Εθνικιστικό Κίνημα θα προβεί στην έσχατη πολιτική του πράξη που θα είναι να νομοθετήσει και να θέσει εκτός νόμου όχι τη Χρυσή Αυγή αλλά την ηγεσία της...

Πώς θα γίνει αυτό;
Μας το εξηγεί ο λαλίστατος δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ζούλας που έχει..."γράψει χιλιόμετρα" στους διαδρόμους της Βουλής και των βουλευτικών γραφείων και πρόσφατα υπήρξε και αυτός με τη σειρά του, πριν επιστρέψει στην "Καθημερινή", κρατικοδίαιτος, πλουσιοπάροχα αμειβόμενος της ΕΡΤ.

Μπορούν όσοι διώκονται ή προφυλακίστηκαν να θέσουν υποψηφιότητα στις δημοτικές ή στις ευρωεκλογές;

 Και εδώ οι απόψεις διχάζονται. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ....
είναι αδύνατον να τους απαγορευθεί. Επικαλούνται διασταλτικά την προναναφερθείσα πρόνοια του Συντάγματος που προστατεύει τους βουλευτές πριν εκδοθεί εις βάρος τους αμετάκλητη δικαστική απόφαση. Αλλοι, ωστόσο, εισηγούνται στον επικείμενο αντιρατσιστικό νόμο να υπάρξει πρόβλεψη στέρησης των πολιτικών δικαιωμάτων για όσους καταδικάζονται ακόμη και σε πρωτοβάθμιο δικαστήριο να έχουν διαπράξει ρατσιστικά εγκλήματα. Αν τούτο συμβεί, όμως, θα προκύψει το εξής οξύμωρο: να απαγορευθεί π.χ. στον κ. Κασιδιάρη να θέσει υποψηφιότητα ως δήμαρχος, αλλά να του επιτραπεί παράλληλα να παραμείνει βουλευτής.

Ο μεγαλύτερος καημός του συστήματος λοιπόν είναι μονάχα ένας....

Να μην θέσει ο Κασιδιάρης υποψηφιότητα για Δήμαρχος Αθηναίων, όπως και να αποφευχθεί με κάθε τίμημα να κατέβει η Χρυσή Αυγή με υποψήφιους τα ηγετικά της στελέχη σε μεγάλους Δήμους στη χώρα.

Το "γιατί" είναι προφανές όπως πρόδηλη είναι η αγωνία και ο τρόμος ορισμένων για την ιλιγγιώδη άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος.

Υ.Γ.
Ψηφίσουν, δε ψηφίσουν τον "αντιρατσιστικό" η Αθήνα θα γίνει για πρώτη φορά..... Εθνικιστική!
 

2 σχόλια:

  1. Δήμαρχε, μόλις αναλάβεις με το καλό, πρώτο μέλημά σου είναι να καθαρίσεις την Αθήνα από τα ναρκωτικά, την πορνεία και το λαθρεμπόριο.
    Πήγα χτες στο κέντρο (Ακαδημίας) και έβλεπες παντού κλειστά μαγαζιά, θεοσκότεινα και θεοβρώμικα (με τη μυρωδιά του κάτουρου να κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα) και ένα σωρό ξένες φυλές να περιφέρονται συνωμοτικά. Σιχάθηκα. Πριν 35 χρόνια, αυτή η περιοχή Τρίτη βράδυ ήταν γεμάτη με κόσμο και μαγαζιά ανοιχτά και φώτα και άνθρωποι που περπατούσαν αμέριμνοι χωρίς φόβο έως αργά.
    Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γαμω την σκατοπολη σας ρε Αθηναιοι απορω πως μπορειτε και ζειτε σε αυτο το κολοχανειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών