Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 16, 2013

Γι’ αυτό κυνηγούν την Χρυσή Αυγή: ΜΟΝΟ λαθρομετανάστες στα δημόσια έργα!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι Έλληνες πεινάνε, είναι άνεργοι και το κράτος προσλαμβάνει λαθρομετανάστες. Χρυσή Αυγή για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες. ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ! 

Η ΔΕΗ βρίσκεται προ των πυλών του οριστικού ξεπουλήματός της σε ιδιώτες. Το «σπάσιμο» της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού σε δύο θυγατρικές εταιρείες, την ΑΔΜΗΕ (Μεταφοράς) και την ΔΕΔΗΕ (Διανομής) θα έχει ως άμεσο επακόλουθο το γρήγορο… ξεπουπούλιασμα της ΔΕΗ και το  πέταγμα των εργαζομένων στο δρόμο! Ήδη, η τρόικα έχει απαιτήσει το ξήλωμα 6.000 περίπου υπαλλήλων της ΔΕΗ κάτι που θα γίνει με την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος και το ολοκληρωτικό πέρασμα της επιχείρησης σε ιδιωτικά συμφέροντα.

Χθες, στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ (ΑΔΜΗΕ) στου Ρουφ...
ιδιωτική εταιρεία περνούσε οπτικές ίνες, έχοντας στη δούλεψή της εργάτες Αφγανούς και άλλους μετανάστες! Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας! Οι συνειρμοί για τους εργαζόμενους ήταν άμεσοι: «Θα διώξουν εμάς και πλέον στη ΔΕΗ θα εργάζονται Αφγανοί, και άλλοι αλλοδαποί;», αναρωτιόντουσαν αρκετοί υπάλληλοι!
Οσονούπω αυτή θα είναι η τραγική κατάληξη ενός έως πρόσφατα κερδοφόρου Δημόσιου Οργανισμού, ο οποίος με μεθοδευμένα και ύπουλο τρόπο περνά σε ιδιωτικά συμφέροντα.

Δείτε τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες στον Στόχο.

5 σχόλια:

  1. Ἄς χαιρετήσουμε ὅλοι μαζί την καινούργια Ἑλλάδα πού ἀνατέλλει. Τήν Ἐλλάδα τῆς Νέας Τάξης Πραγμάτων, τοῦ Πολυπολιτισμοῦ, καί κυρίως τοῦ Ἀνθελληνισμοῦ. Οϊ βουλευτές τοῦ Συνταγματικοῦ Τόξου, ἔχουν πιάκάθε δικαίωμα νά πανηγυρίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.elora.gr/portal/to-proto-thema/3405-%CE%B7-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%8A%CE%BA%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%84ei-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%87%CE%B8%CE%BF%CF%85%CE%BD-6-000-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%B6%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%B5%CE%B7

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το έχουμε παρατηρήσει, αν και ήταν γνωστό εδώ και πολλά χρόνια. Συνήθως οι κατασκευαστικές βάζουν λαθρομετανάστες σε έργα που αυτοί δεν φαίνονται για να μην προκαλούν την έκπληξη του κόσμου. Συμβαίνει επίσης να γνωρίζω ότι οι κατασκευαστικές όχι μόνο προσλαμβάνουν λαθρομετανάστες, αλλά όταν απολύουν εργάτες, απολύουν μόνον Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτός με το σαρίκι και γενειάδα είναι Σιχ, από Ινδία. Στην περιοχή του Ρουφ-Βοτανικού έχουν εγκατασταθεί χιλιάδες μαζί με τις οικογένειες τους.
    Στην οδό Ταύρου έχουν στήσει και «ναό» σε μια παλιά και μεγάλη αποθήκη.
    Η εργασία των λαθρομεταναστών επιδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στα πλαίσια της πολυφυλετικής πολιτικής των νεοταξικών σχεδίων για καταστροφή των εθνικών κρατών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. na stiriksoume oloi ethnikistes poy ekanan kompremi sto perama me ta afentika gia na riksoun ta merokamata ton ergaton

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών