Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 16, 2013

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ – ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ…

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Άλλωστε και η Μέρκελ ήταν στέλεχος κομμουνιστικής νεολαίας, όπως πολλοί μετέπειτα καπιταλιστές. Κομμουνισμός-Καπιταλισμός τα δίδυμα αδέρφια του σιωνιστικού υλισμού.

Γράφει ο Αντίοχος

Τα μάθατε τα νέα; Από τη μία, η φράου Μέρκελ κι όλο το τοκογλυφαριό της Γερμανίας (οι «δανειστές» μας, όπως τους αποκαλούν οι εγχώριοι δωσίλογοι…) έχει ανακουφιστεί από τις πρωτοφανείς για χώρα της Δυτικής Ευρώπης διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής, από την άλλη μεριά όμως είναι προβληματισμένη διότι...
στις «αντιφασιστικές» κινητοποιήσεις που οργανώνουν οι παρακρατικές συμμορίες της άκρας αριστεράς (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡCIA και «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις») είναι «τρεις κι ο κούκος». Άρα, τα λεφτά τους πάνε στράφι! Κι αυτά δεν τα λέμε εμείς οι «φασίστες», τα ομολογεί ένα μεγάφωνο του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος, ο «Βηματοδότης» του «Βήματος». Ιδού:

«Το Βερολίνο και η Χρυσή Αυγή

Το «κάλλιο αργά παρά ποτέ» σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής περιγράφει την αντίληψη που κυριαρχεί σε γερμανικούς πολιτικούς κύκλους που παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Οι Γερμανοί θεωρούν όμως πως ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς και προβληματίζονται ιδιαιτέρως επειδή η κινητοποίηση των πολιτών ακόμη και μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα δεν είναι αυτή που θα ανέμεναν - δεδομένης και της σχετικής εμπειρίας από ανάλογα περιστατικά στη Γερμανία».

Σύντροφοι, προσπαθήστε περισσότερο, γιατί μπορεί να τσαντιστεί το τοκογλυφαριό και να σας κόψει το… μπαγιόκο! Και μετά, πως θα κάνετε… επανάσταση;

1 σχόλιο:

  1. "Το Βερολίνο και η Χρυσή Αυγή"
    Δυο παρατηρήσεις.
    1) Παρ' όλη την παραπληροφόρηση η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου είτε πρόσκειται στη Χ.Α είτε όχι, κατάλαβε ότι για την δολοφονία του Φύσσα δεν ευθύνεται η Χ.Α αλλά πρόκειται για πολιτική δίωξη εναντίον της.
    2) Η σύγκριση των όσων συμβαίνουν εδώ με την Γερμανία είναι ατυχής κυρίως λόγω της ανύπαρκτης σχέσης των Ελλήνων εθνικιστών με τους Γερμανούς ναζί (αυτό πιστεύω παρ' όλη την προπαγάνδα για το αντίθετο), αλλά και της χαμηλής διαφθοράς που υπάρχει σε αυτή την χώρα σε αντίθεση με την δική μας όπου το πάρτυ της ρεμούλας συνεχίζεται από τους καταστροφείς της με αμείωτο ρυθμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών