Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 15, 2013

Έρχεται συντριβή του καθεστώτος...Πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με πάνω από 25% και 135 έδρες στη δημοσκόπηση του zougla.gr

Το πόσο έχει ενισχύσει την Χρυσή Αυγή η αδικία των παράνομων πολιτικών διώξεων και το γεγονός πως η ελληνική κοινωνία στρέφεται μαζικά προς τους Έλληνες Εθνικιστές για Εθνική ανεξαρτησία, κοινωνική δικαιοσύνη και Λαϊκή κυριαρχία το κατάλαβαν καλά όλοι σήμερα και πολύ περισσότερο οι "κύριοι" του αντισυνταγματικού τόξου.
Στην έγκυρη (καθώς οι μετρήσεις του zougla.gr προσεγγίζουν περισσότερο από κάθε άλλη την πραγματικότητα) δημοσκόπηση που παρουσίασε πριν λίγο ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και εμφανίστηκε ζωντανά για να σχολιάσει και ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής στο σταθμισμένο δείγμα στην πρόθεση ψήφου τα κόμματα λαμβάνουν:
Χρυσή Αυγή 22,6%
Σύριζα 19,2%
ΝΔ 16,7%
ΑΝΕΛ 4,9%

ΚΚΕ 4,9 %
ΠΑΣΟΚ 4,5%
ΔΗΜΑΡ 1,1 %
Εκεί που πέφτουν όμως στο Μαξίμου και σε όλο το αντισυνταγματικό τόξο από τα... σύννεφα είναι στην κάρτα της αναγωγής, σύμφωνα με την οποία η Χρυσή Αυγή καταλαμβάνει την πρώτη θέση και 135 έδρες στο επόμενο Κοινοβούλιο.
Αναλυτικά τα κόμματα λαμβάνουν:
Χρυσή Αυγή 26,6%
ΣΥΡΙΖΑ 22,6%
ΝΔ 19,6%
ΑΝΕΛ 5,8%
ΚΚΕ 5,8%
ΠΑΣΟΚ 5,3%
ΔΗΜΑΡ 1,3%.
Περαιτέρω σχόλια είναι περιττά. Αύριο θα παρουσιάσουμε αναλυτικά την εν λόγω δημοσκόπηση, καθώς περιείχε και άλλα ενδιαφέροντα ευρήματα όπως στο "ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός" και "ποιο θα είναι πρώτο κόμμα στις ερχόμενες εκλογές". Ο Αγώνας για την αποτίναξη του ζυγού από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους εχθρούς της Πατρίδας συνεχίζεται αμείωτος!


πηγή

5 σχόλια:

  1. Αυτά βλέπουν όλοι οί Ιουδαιοτραφείς έν Ελλάδι καί ό Καρατζαπαίρνεις καί ..χαίρωνται !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και να μην ξεχνάμε. Ο Αρχηγός και οι Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου που κρατούνται φυλακισμένοι ΠΑΡΑΝΟΜΑ πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι ΑΜΕΣΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΩΤΟΥΜΠΑ!!!!!!!ΟΥΣΤ!!!!!!ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...15 Νοεμβρίου 2013 στις 8:16 μ.μ.

    ΑΙΝΤΕΕΕ!!! Η ΔΗΜΑΡ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΒΟΥΛΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΕΕ!!! ΕΣΒΗΣΕΕΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή είναι γνωστό τοις πάσι πλέον ότι η Χρυσή Αυγή είναι είτε πρώτο κόμμα είτε δεύτερο κόμμα με ισχυρή ανοδική πορεία προς την κορυφή δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι συζητείται έντονα η δημιουργία μίας κυβέρνησης "σωτηρίας" με έναν πρωθυπουργό "κοινής αποδοχής" από όλα τα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου που θα συνεχίσει τη μνημονιακή πολιτική της παραπαίουσας σημερινής κυβέρνησης...
    Όλες οι αριστεροδεξιοκεντρώες συνιστώσες του καθεστώτος συνασπίζονται πλέον απροκάλυπτα (δεχόμενες εντολές άνωθεν) έναντι της Χρυσής Αυγής και όσο αντέξουν...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών