Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 15, 2013

Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤOY ZOUGLA.GR

Ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής μίλησε στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου για την δημοσκόπηση του zougla.gr.

Ο Κασιδιάρης ακμαίος, ενώ οι υπόλοιποι ήταν σαν σε κηδεία, καθώς μόλις είχαν δει τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που δίνει πρωτιά στη Χρυσή Αυγή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

7 σχόλια:

  1. Κανένας εφησυχασμός από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.. Προσοχή ΟΛΟΙ γιατί έτσι ήταν τα πράγματα και τον Σεπτέμβριο ώσπου τα λαμόγια βρήκαν ευκαιρία για ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ.. Στις επάλξεις ΟΛΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντοκουμεντο για το αρχείο σας αλλα και για όταν πάτε στην κάλπη...
    Απολαύστε και διαδώστε...:

    Φυσικά ξέρετε ότι η ΓΣΕΕ το 2007, επί προεδρίας Παναγόπουλου, έδωσε 30.000 ευρώ για να πληρωθεί η εγγύηση για την αποφυλάκιση του προέδρου των Πακιστανών στην Ελλάδα, ο οποίος είχε συλληφθεί ως δουλέμπορος μετά από σήμα παρακαλώ της Ιντερπόλ και όχι με πρωτοβουλία των Ελλήνων "μπάτσων".

    Για το κορίτσι πάντως οι επαγγελματίες κοπρίτες δεν είχαν να δώσουν κάτι. Αντιθέτως, γι' αυτόν που πιθανόν έφερε στην Ελλάδα το έμεσμα που κατέστρεψε τη Μυρτώ, έδωσαν εύκολα 30 χιλιάρικα.

    http://www.kavalanet.gr/enimer...
    Ιδιαίτερα αιχμηρή ήταν η απάντηση της ΓΣΕΕ στη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν επτά πολίτες από την Καβάλα εις βάρος του προέδρου της Γ.Παναγόπουλου για την καταβολή της εγγύησης, ώστε να αφεθεί ελεύθερος ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλάδα.

    Στην ανακοίνωσή της η Συνομοσπονδία σημειώνει ότι η οικονομική δραστηριότητα και οι πολιτικές πρωτοβουλίες της ΓΣΕΕ ελέγχονται και εγκρίνονται από τα Εργατικά Κέντρα, τις Ομοσπονδίες και τους εργαζόμενους μέλη της και σε καμιά περίπτωση «από εντεταλμένους 'ανησυχούντες' πολίτες γνωστούς για τις 'δημοκρατικές τους αντιλήψεις'».

    Η Γενική Συνομοσπονδία συμπληρώνει: «Η κίνηση τους αυτή θα αντιμετωπιστεί πολιτικά και όχι δικαστικά με μηνύσεις για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση όπως θα μπορούσαμε να κάνουμε, γιατί η πολιτική δραστηριότητα κρίνεται από τους αγώνες και την κοινωνία».

    Υπενθυμίζεται ότι επτά πολίτες από την Καβάλα κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά εις βάρος του προέδρου της ΓΣΕΕ Γ.Παναγόπουλου, ζητώντας από την Εισαγγελεία να τον εγκαλέσει για την απόφασή του να διαθέσει 30.000 ευρώ ως εγγύηση για την απελευθέρωση του προέδρου της Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλάδα.

    Οι ίδιοι εξήγησαν: «Επειδή αυτονοήτως ο ισχυρισμός είναι κατάφωρα ανυπόστατος, επειδή η ΓΣΕΕ διαχειρίζεται εισφορές των εργαζομένων της Ελλάδος, επειδή ουδεμία εξουσιοδότηση έχει η διοίκησή της να διαθέτει οικονομικούς πόρους για άσχετους των στόχων που οι Νόμοι αναγνωρίζουν, παρακαλούμε όπως ενεργήσετε τα δέοντα για την αποκατάσταση της νομιμότητας η οποία βαναύσως ετρώθη, εγκαλώντας προς τούτο τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ».

    Στην ανακοίνωσή της η Γενική Συνομοσπονδία τονίζει ακόμα: «Επιβεβαίωση της εκτίμησης ότι ο 'συλληφθείς' Ασλάμ δεν φυγοδικεί και δεν προτίθεται να αποφύγει την εκδίκαση της υπόθεσης του είναι ότι παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο στις 13/12/2006 το οποίο και πάλι λόγω έλλειψης στοιχείων ανέβαλε την υπόθεση για τις 16/1/2007.
    »Ούτε φυγοδίκησε, ούτε χάθηκαν τα χρήματα της ΓΣΕΕ. Αυτό που έχει χαθεί είναι η αξιοπιστία του κατηγορητηρίου και 'η ησυχία' όσων ανησυχούν από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης απαγωγής των Πακιστανών από τις μυστικές υπηρεσίες.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανέκαθεν τα χτυπήματα της τρομοκατίας ήταν ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ του "συστήματος".. Πάντα το έκαναν για να κουκουλώσουν κάτι.. Για να πνίξουν κάτι.. Για να φοβίσουν κάτι.. Πάντα ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ των κομμάτων που διέλυσαν τη χώρα εδώ και 40 χρόνια.. Δεν χτύπησανν ΚΑΝΕΝΑΝ υπεύθυνο για την πτώχευση της χώρας απο το 2009 μέχρι σήμερα.. Δεν χτύπησαν ΚΑΝΕΝΑΝ και ΤΙΠΟΤΕ που να έχει σχέση με την απάτη του χρηματιστηρίου.. Με την ΚΟΜΠΙΝΑ των Ολυμπιακών Αγωνων.. Με την ΑΠΑΤΗ της στρογγυλοποίησης το 2002.. Σχεδόν πάντα τα χτυπήματά τους ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ συγκεκριμένα πρόσωπα και και καταστάσεις της ΕΞΟΥΣΙΑΣ.. Δε'ίτε τα ΕΝΑ προς ΕΝΑ.. Ακόμη και η δολοφονία του Μπακογιάννη ΤΟΤΕ βοήθησε την ΝΔ και τους Μητσοτάκιδες.. ΜΑΦΙΟΖΟΙ και ΕΜΙΣΘΟΙ φονιάδες με ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ της αστυνομίας.. ΠΑΝΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αφου ειναι κυπατζηδες ρε φιλε οι τρομοκρατες , θελει πολυ μυαλο για να καταλαβεις οτι ειναι πρακτορες και μαλιστα ελληνες ?

      Διαγραφή
  4. η μεγαλυτερη απολαυση ηταν τα μουτρα των παρισταμενων του πανελ, ειχαν καταπιει τη γλωσσα τους. γιατι δε βρισανε λιγο να την πανε τη ΧΑ στο 50%?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΙΑ ΚΥΠ ΜΟΣΑΝΤ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΙΩΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΊΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κασιδιάρη κρατήστε τις σημαίες ψηλά και μην ευχαριστείτε με καλά λόγια τα φίδια τους ταρζάν και τις πλουσιοπάροχα αμειβόμενες εκπομπές τους... Τα φίδια είναι για να δαγκώνουν όποτε βρουν ευκαιρία, οι μόνοι που θα σας υπερασπιστούν σε κάθε δύσκολη κατάσταση είναι οι πτωχοί Ελληνες, ο μεροκαματιάρης, ο άνεργος, ο συνταξιούχος, ο "ανώνυμος" Ελλην, αυτούς -ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΥΣ!- να ευχαριστείτε.
    Συμβουλή σας δίνω, φιλικά, να ΜΗΝ ευχαριστείτε κανέναν, επειδή σας έβγαλε σε εκπομπή του! Θα είναι η αρχή της κατρακύλας, θυμηθείτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών