Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 29, 2013

"ΤΑ ΝΕΑ": ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η βουλή είναι άνδρο διαφθοράς και κουκουλώματος σκανδάλων. Ο "ναός της δημοκρατίας" είναι στην πραγματικότητα ναός της εθνικής προδοσίας και του ξεπουλήματος της Ελλάδος.

Γράφει ο Αντίοχος

Σαφές μήνυμα προς τους… σκανταλιάρηδες τοξοβόλους όλων των συνιστωσών του… συνταγματικού τόξου, έστειλε χθες το συγκρότημα Λαμπράκη, με το κύριο άρθρο της έντυπης ναυαρχίδας του, των «Νέων». Το άρθρο-μήνυμα, με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Η πόλωση ευνοεί μόνο τους ακραίους», αναφέρει τα εξής:

«Το τελευταίο που χρειάζεται η χώρα...
σε μια στιγμή κατά την οποία παλεύει για να απαλλαγεί από τα δεσμά του Μνημονίου είναι η επιστροφή στην πόλωση: η διαπραγμάτευση με την τρόικα γίνεται έτσι πιο δύσκολη και τα πραγματικά προβλήματα συσκοτίζονται. Δυστυχώς, η επιλογή της αξιωματικής αντιπολίτευσης να προκαλέσει συζήτηση περί σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για τη σύμβαση των υποβρυχίων – πρόταση που πρακτικά στοχεύει τον πρόεδρο του ΠαΣοΚ – οδηγεί σε πόλωση χωρίς όρια. Και μάλιστα χωρίς την επίκληση κάποιου σοβαρού στοιχείου που θα επέβαλλε μια τέτοια κίνηση. Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι τέτοιες αντιπαραθέσεις εντυπωσιασμού – όπως συμβαίνει και από τις δύο πλευρές και με το νομοσχέδιο για τα φάρμακα – υποσκάπτουν το κύρος του πολιτικού κόσμου. Σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή είναι ανεπίτρεπτο τα κόμματα να αναλώνονται σε αλληλοκατηγορίες για εξυπηρέτηση συμφερόντων, εκτός αν έχουν στα χέρια τους χειροπιαστές αποδείξεις. Ας το αντιληφθούν: όλα αυτά ευνοούν μόνο τις ακραίες δυνάμεις!».

Ας κάνουμε τώρα και τη… μετάφραση: εντάξει, το ξέρουμε πως όλοι σας είσαστε βαθιά χωμένοι στη σαπίλα και τη διαφθορά. Όμως, μην αποκαλύπτει ο καθένας τα σκάνδαλα του άλλου, γιατί και ο άλλος θα κάνει το ίδιο και θα γίνει φαύλος κύκλος. Και στο τέλος, ο λαός θα σας σιχαθεί (ακόμα περισσότερο…) και θα στραφεί προς την Χρυσή Αυγή, το μόνο κόμμα εν Ελλάδι που δε βαρύνεται με σκάνδαλα! Το καταλάβατε;

(ΥΓ): Γκρεμίστε τη δικτατορία των διεφθαρμένων (κεντρικό σύνθημα της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές του 1994 και πάντα επίκαιρο)!

1 σχόλιο:

  1. Εμ βέβαια.. Κουκουλώστε τα για να μην θυμάται ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ο λαός ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ για να μην αναζητήσει τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σοβαρές και ΕΝΤΙΜΕΣ λύσεις που έχουν σαν σκοπό το καλό της Ελλάδος και όχι το όφελος των τραπεζικών σας λογαριασμών στο εξωτερικό.. Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτύλα του κατεστημένου που συνεχίζει να ΠΟΛΕΜΑ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ότι σοβαρό υπάρχει στην πολιτική σκηνή της χώρας!! ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών