Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 29, 2013

Και το ΚΚΕ διεκδικεί τη Δέσποινα Βανδή...Ούτε ο Ρίτσος και ο Αγάθωνας δεν είχαν τέτοιο σουξέ στους κομμουνιστομπολσεβίκους

despoina-300x155
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Θα βγουν αληθινές οι προφητείες" και θα έρθει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού όσο και να "λαλούν" οι...τραγουδιάρες και οι δημοσιοκάφροι~

Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ, και το «τιμημένο» ΚΚΕ πέφτει στα πόδια της… αντιφασίστριας Βανδή! Φαίνεται πως την γκλαμουράτη και χλιδάτη λαϊκο-ποπ πολύ εμίσησαν, τις εκπροσώπους της ουδείς! «Αναγκαία απάντηση και σήμερα και πάντα», λέγεται το… λαϊκο-ποπ άνοιγμα του ΚΚΕ που μπαίνει κατευθείαν στο… ψητό: «Η στάση της Δέσποινας Βανδή είναι θετική και αναγκαία».
Στη συνέχεια, η ....
κομμουνίστρια αρθρογράφος επιτίθεται με σφοδρότητα στον δημοφιλή λαϊκό καλλιτέχνη Νότη Σφακιανάκη, τον οποίο χαρακτηρίζει «αντισυστημικό φελλό». Γιατί μαντάμ; Ο Σφακιανάκης φύλαγε τη βουλή όταν ψηφιζόταν το Μνημόνιο; Ή οι μαντραχαλάδες του ΠΑΜΕ;
Τέλος πάντων, ας παλέψουν οι κουκουέδες με τον ΣΥΡΙΖΑ στα… μπούτια της Βανδή κι όποιος κερδίσει να τη… χαίρεται την «θετική και αναγκαία»!

6 σχόλια:

  1. Ο Σφακιανάκης έχει περισσότερη συμπάθεια στον Ελληνικό Λαό,ας το καταλάβουν καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...ε, καλά ρε παιδιά αυτοί από πουτ@νες ξέρουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...κρίμα και τ' όνομα δηλαδή, ακούς "Δέσποινα"!!! ...αμαρτία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμπρός Λαέ, μην σκύβεις το κεφάλι !!
    Με Δέσποινα Βανδή μο@νί θα φας και πάλι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μη παρεξηγείτε την κυρία ... Μαλέα.
    Κομμουνίστρια με παρωπίδα ολκής ήταν, είναι και θα είναι, από τα χρόνια ήδη που πουλούσε τον Ριζοσπάστη στο πανεπιστήμιο (ως αιώνια φοιτήτρια του ΚΚΕ και της Πανσπουδαστικής που ήταν).
    Από εγκεφαλικώς λοβοτομημένα (εκ νεότητος) κόκκινα φυτά και μάλιστα κομμούνες πρώην φοιτήτριες, μη περιμένετε να λένε και τίποτε καλύτερο είτε για τον Σφακιανάκη είτε για καθέναν που τολμά σε αυτόν τον τόπο να πει δυο αλήθειες με σταράτες κουβέντες για το κόκκινο σταλινοφασισταριό και τους ελαφροδεξιούς-γιαλαντζί συνοδοιπόρους του της καραμανλικής μασσωνο-δεξιάς. Στα χρόνια του συμμοριτοπόλεμου οι όμοιές τουςς ήταν από τις πιο φανατικές, πιο φλωράκισσες από τον.... Φλωράκη (!) και όταν στα χέρια τους οι.... "αγωνιστές" του καπετάν Γιώτη και του καπετάν Σπύρου Σκεύη πιάνανε αιχμάλωτο κανένα ταλαίπωρο έφεδρο αξιωματικό του εθνικού στρατού τον παραδίνανε σε αυτές τις λυσσασμένες και αυτές τον λύντσαραν με τον πιο φρικιαστικό-βασανιστικό τρόπο αφού πρώτα του ξερρίζωναν μέσα σε αφόρητους πόνους τους όρχεις και του ακρωτηρίαζαν κατά σειρά γλώσσα, μύτη, μάτια και αυτιά! Βασανιστήρια δηλαδή και φρικαλεότητες κομμούνων που ακόμη και η Γκεστάπο ωχριούσε μπροστά σε αυτές! Αυτά έκαναν τότε, οι φανατικές κομμουνίστριες, οι εν καιρώ πολέμου "προγόνισσες" των σημερινών κανέλληδων, δούρων (ή και..... μαλέων)! Βλέπε π.χ και την ταινία "Ελένη" του Γκατζογιάννη, σχετικά με τη φρικτή δράση του Σπύρου Σκεύη στον Αη-Λια Θεσπρωτίας.
    Οπότε, για μένα και ξέροντας όλα τα ιστορικά παραπάνω δεδομένα, αυτές οι δηλώσεις της Μαλέα εναντίον του Σφακιανάκη, είτε της Κανέλλη εναντίον της ΧΑ κ.ο.κ, μάλλον για "δηλώσεις σχετικής αγάπης" -συγκριτικά μιλώντας προς το τότε- εμένα μου φαίνονται....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών