Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 17, 2013

Οι ψεύτικοι ήρωες που δήθεν προέταξαν τα στήθη τους στα τανκς και οι πραγματικοί ήρωες

Κάθε χρόνο θα έχετε ακούσει να μιλάνε οι αριστεροί καθεστωτικοί ινστρούχτορες για τους "χιλιάδες νεκρούς" του Πολυτεχνείου και για αυτούς που "προέταξαν τα στήθη τους ενάντια στα τανκς". Ο Ελληνικός λαός έχει καταλάβει την αγωνιώδη προσπάθεια του συστήματος να δημιουργήσει ήρωες εκεί που δεν υπάρχουν και αγνοεί την όλη παραμυθολογία περί "ηρώων".

Αντιθέτως, κάποιοι άλλοι πραγματικοί ήρωες αντέταξαν τα στήθη τους ενάντια στα τανκς αγωνιζόμενοι για την ελευθερία της πατρίδας τους.

Στην φωτογραφία φαίνεται ένα μικρό παιδί στην...
Παλαιστίνη εμπρός από ένα ισραηλινό τανκ, μαχόμενο και αυτό για την ελευθερία. Όμως την στιγμή που μιλάμε η συγκυβέρνηση ακολουθεί τις εντολές των ίδιων που κατεύθυναν το συγκεκριμένο τανκ εναντίον του παιδιού και προσπαθεί να δημιουργήσει έναν στρατηγικό άξονα με το Ισραήλ.


Στην δεύτερη φωτογραφία, που όλοι μας γνωρίζουμε, βλέπουμε έναν νέο εμπρός από μία τεθωρακισμένη φάλαγγα των κομμουνιστών στην πλατεία Τιεν Αν Μεν του Πεκίνου. Την ίδια ώρα η συγκυβέρνηση του μνημονίου άγεται και φέρεται από κομμουνιστές δημοσιογράφους, οι οποίοι φτάνουν μέχρι του σημείου να μετατρέπουν τις φαντασιοπληξίες του σε «πορίσματα», προκειμένου να πλήξουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή. Η Αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών