Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 17, 2013

Η αστυνομία προκαλεί λέγοντας ότι έσκασαν κροτίδες και όχι βόμβες στα γραφεία του Defencenet!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η "Ελληνική" αστυνομία αποτελεί παραμάγαζο ξένων μυστικών υπηρεσιών που ελέγχουν τους προστατευόμενους αριστερούς τρομοκράτες. Η βόμβα τοποθετήθηκε 150 μέτρα από τη Βουλή, αλλά κανένας δεν είδε τίποτα! Προφανώς κανείς δε θα συλληφθεί...

Σε ...κροτίδες αποδίδει τις δύο εκρήξεις που έγιναν τα ξημερώματα έξω από τα γραφεία του defencenet.gr η ΕΛ.ΑΣ. σε μια εμφανή προσπάθεια να υποβαθμίσει την ενέργεια και να καλυφθεί το γεγονός ότι 150 μέτρα από την Βουλή είχαμε εκρήξεις.
Κα αν σε τέτοιες περιπτώσεις που έχουν εκτυλιχθεί μπροστά στα μάτια μας εκδίδουν τέτοιες ανακοινώσεις που απέχουν από την αλήθεια όσο η μέρα με τη νύχτα, σε άλλα γεγονότα και πολύ περισσότερο σε "διαρροές από έγκυρες πηγές", τι να περιμένουμε για το των ενημερώσεων της ΕΛ.ΑΣ.;
Ιδού η κατάπτυστη ανακοίνωση:...
«Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα αναφερόμενα σε διάφορες ιστοσελίδες, στο διαδίκτυο, περί τρομοκρατικής - βομβιστικής επίθεσης σήμερα τα ξημερώματα στην οδό Μέρλιν στο Κολωνάκι, μπροστά από κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της ηλεκτρονικής εφημερίδας defencenet.
Εξετάζεται το ενδεχόμενο οι αναφορές που υπήρξαν για ισχυρό κρότο, να σχετίζονται με τη χρήση κροτίδας».
Και μάλιστα υποστηρίζουν ότι : "Στο σημείο όπου καταγγέλθηκε ότι ακούστηκε έκρηξη, έγινε έρευνα από την Ασφάλεια και άλλες υπηρεσίες, αλλά δεν βρέθηκε το παραμικρό".
Κατ'αρχήν δεν "καταγγέλθηκε" τίποτα και από κανέναν - τουλάχιστον όχι από εμάς.
Και επειδή ξέρουμε ότι καταγράφονται όλες οι καταγγελίες - και σωστά κάνουν - τους προκαλούμε να αποκαλύψουν που και πώς έγινε.
Η αλήθεια είναι ότι οι ίδιοι οι αστυνομικοί που είναι υπεύθυνοι για την φύλαξη της Βουλής βρίσκονταν στο χώρο πριν οι συντάκτες της βάρδιας του defencenet.gr κατέβουν καν από τα γραφεία και αυτοπί ειδοποίησαν και τις άλλες υπηρεσίες. Και μάλιστα είχε ήδη αποκλειστεί η Μέρλιν όταν κατέβηκαν από τα γραφεία.
Εν συνεχεία ένας συντάκτης έδωσε επί τόπου καταθέση.
Η δεύτερη έκρηξη, μικροτερης έντασης από την πρώτη, έγινε ενώ βρίσκονταν αστυνομικοί και συντάκτης του defencenet.gr στο δρόμο.
Οι καπνοί από την πρώτη έκρηξη έφτασαν μέχρι τον 4ο όροφο της Μέρλιν, όπου βρίσκονταν τα γραφεία μας; Τι είδους "κροτίδα" ήταν αυτή; Και πώς έριξαν την δεύτερη κροτίδα ενώ βρισκόντουσαν εκεί οι αστυνομικοί; Από την ταράτσα;
Το μόνο που δεν ισχυρίζεται η ΓΑΔΑ είναι ότι λόγω και του προχωρημένου της ώρας, ονειρευτήκαμε τις εκρήξεις...
Αν πάση πάση περιπτώσει εμείς από την αρχή έχουμε αντιληφθεί περί τίνος επρόκειτο και χωρίς να διαθέτουμε τις δυναότητες της ΕΛΑΣ: "Ασκήση"-προειδοποίηση πιτσιρικάδων του "αντιεξουσιαστικού" χώρου.
Και επαναλαμβάνουμε: Δεν φοβόμαστε. Ο φόβος μας πέθανε μαζί με την ελπίδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών