Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 09, 2013

Ήθος, Αξιοπρέπεια, Εθνικισμός, Τιμή - ΒΙΝΤΕΟ

Ρίγη συγκίνησης σε ολόκληρη την Ελλάδα προκάλεσε ένα βίντεο με εικόνες από τα τελευταία γενέθλια του Γιώργου. Ο πατέρας του Λάμπρος Φουντούλης δημοσίευσε στο facebook το υλικό αυτό, επομένως θεωρούμε υποχρέωσή μας να το αναδημοσιεύουμε, ώστε να μάθουν όλοι οι Έλληνες το μεγαλείο ψυχής του συναγωνιστή μας.

Την ίδια ώρα κάποια θλιβερά υποκείμενα - από τα καθεστωτικά κόμματα μέχρι την άκρα αριστερά - συνεχίζουν να υβρίζουν την μνήμη των δύο Ηρώων. Υπενθυμίζουμε την δήλωση του δένδια για... ξεκαθάρισμα λογαριασμών και το κατάπτυστο κείμενο κάποιας Μαρίας Τριαντοπούλου που δημοσιεύθηκε στην σελίδα του κρατικοδίαιτου Κούλογλου: “Όσο λοιπόν κι αν είναι τραγικός ο θάνατος αυτών των νέων παιδιών θα ήθελα να υπενθυμίσω στους δακρυσμένους δημοσιογράφους και πολιτικούς το απόλυτα αυτονόητο: η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση. Οι δύο αυτοί νέοι που δολοφονήθηκαν ήταν μέλη μιας εγκληματικής οργάνωσης. Άρα η απλή κοινή λογική μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ήταν εγκληματίες…”.

Απάντηση σε όλους αυτούς τους αχρείους έδωσε ο Γιώργος και ο Μάνος με τις πράξεις, το ήθος και το μεγαλείο της ψυχής τους!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ...




πηγή

5 σχόλια:

  1. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...9 Νοεμβρίου 2013 στις 10:48 μ.μ.

    Κρίμα, τώρα η αδελφούλα του ποιόν θα έχει που θα την αγαπάει τόσο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γαμώ το σπίτι σας καριόλες δημοσιογράφοι !

    Τολμάτε ρε ΞΕΦΤΙΛΕΣ να αποκαλείτε "εγκληματίες" αυτά τα παιδιά ;;

    Δείτε το βίντεο ρε ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ, να καταλάβετε ποιος ήταν ο "εγκληματίας" !!!

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τιμή και δόξα στο παλικάρι που χάθηκε! Το βίντεο επίσης διδάσκει με τον καλύτερο τρόπο ότι τα άτομα με νοητική υστέρηση παρόλο που στερούνται ικανοτήτων έχουν περίσσευμα ψυχής και με την παρουσία τους μας βοηθούν να γινόμαστε καλύτεροι ως άνθρωποι. Αυτό για να προσέχουμε καλύτερα ατυχείς δηλώσεις περί 'ευγονικής'. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει το παιδί και ελπίζω να μην είναι αβάσταχτη η απουσία του για την αδελφή του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Οι δημοσιογράφοι αυτοί, αποτελούν και οι ίδιοι γρανάζια του συστήματος. Το σύστημα απειλείται μόνο απο την Χρυσή Αυγή.
    Αυτό που τους πονάει περισσότερο, είναι ότι δεν είμαστε ίδιοι με αυτούς.
    Πολεμάνε να δείξουν στους αφέντες τους ποιοι είναι τα πιστότερα σκυλιά τους.
    Διαβάστε σχετικά, αν θέλετε

    http://black-knight-kill-the-dragon.blogspot.gr/2013/11/at-forefront-of-vicious-system.html

    BLACK KNIGHT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πιο ζεστά και ειλικρινή φιλιά πραγματικής αγάπης σε ανάπηρο παιδάκι δεν έχω ξαναδεί από αυτά του Γιώργου! Και μετά ο χαιρετισμός του - σεβασμός τιμής προς τον πατέρα του. Και φυσικά όπως μπορεί να δει ο καθένας στο video στον απέναντι τοίχο, σε περιόπτη θέση κρέμεται η εικόνα ενός Αγίου, που -αν δεν κάνω λάθος- πρέπει να είναι ο Αγιος Νεκτάριος (αυτά ως απάντηση στα περί δήθεν "παγανιστών" στη ΧΑ και στις άλλες ηλιθιότητες για τη ΧΑ που έχει πει ο Δεσπότης Πειραιώς...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών