Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 09, 2013

Βίντεο από τη σημερινή δράση κοινωνικής αλληλεγγύης και τιμής στους δύο Ήρωες της Χρυσής Αυγής

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δείτε και το τελευταίο βίντεο με τις δηλώσεις Κασιδιάρη, όπου απαντά στις γραφικές ερωτήσεις των θλιβερών δημοσιογράφων και ο κόσμος ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την μνήμη του Γιώργου και του Μάνου, πραγματοποιώντας διανομές τροφίμων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ως ελάχιστο φόρο τιμής στους δύο συναγωνιστές μας, αλλά και να βοηθήσει χιλιάδες αναξιοπαθούντες Έλληνες που δεινοπαθούν από την μνημονιακή λαίλαπα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ...




"ΑΘΑΝΑΤΟΙ!": Αιωνία η μνήμη των δύο Ηρώων μας. Χιλιάδες Έλληνες τηρούν ενός λεπτού σιγή και αναφωνούν "Αθάνατοι" για τους Ήρωες Γιώργο και Μανώλη. Στη συνέχεια ψάλλεται το "Αιωνία η μνήμη". Στιγμές συγκίνησης, λίγο πριν την έναρξη μίας ακόμη δράσης κοινωνικής αλληλεγγύης, που τόσο πολύ πίστευαν και υποστήριζαν οι δύο συναγωνιστές μας.



Δηλώσεις εκπροσώπου Τύπου Χρυσής Αυγής


πηγή

6 σχόλια:

  1. Πραγματικά ο καλύτερος φόρος Τιμής στα Αθάνατα Παλληκάρια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παρα παρα πολυς κοσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο καλυτερος φορος τιμης για τα χαμενα παιδια, που λεει και ο φιλος παραπανω.... Αλλα , και ρνα ηχηρο χαστουκι στους "τοξοτες" που πριν ενα μηνα θεωρουσαν οτι επικοινωνιακα και συνομωσιολογικα , ειχαν θαψει την Χ.Α. ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι δράσεις τιμής και μνήμης προς τους αθάνατους Μάνο και Γιώργο πρέπει να συνεχισθούν και να λάβουν και άλλες πρωτότυπες μορφές δράσης στη μνήμη τους, π.χ μπορεί να οργανωθεί μια εκδρομή-προσκύνημα της Χ.Α στο Αγιον Ορος, στον τόπο που ήθελε να μεταβεί ο Γιώργος με τον πατέρα του αλλά δεν πρόλαβε, ή να οριστεί από τη ΧΑ να κάνει η ίδια κάποιο τρισάγιο σε κάποιο ναό (μετά φυσικά τα 40άντα τους) με παρουσία των βουλευτών της ΧΑ αλλά και του Ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών