Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 03, 2013

Ο Κου(κού)λογλου σκυλεύει τους νεκρούς μας και αποδίδει το θάνατό τους σε...... προβοκάτσια της Χρυσής Αυγής!!!!!

Με τίτλο “Το παρακράτος φτιάχνει μάρτυρες για την ΧΑ” ο γνωστός εμετικός κομμουνιστής ανθέλληνας Κούλογλου, αναφέρει ότι το περιστατικό της παρακρατικής τρομοκρατικής επίθεσης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο, είναι ούτε λίγο, ούτε πολύ προβοκάτσια του Λαϊκού Συνδέσμου!

Αναφέρει χαρακτηριστικά:
“Η προβοκάτσια είναι χοντροκομμένη. Θυμίζει “τα χρόνια του μολυβιού” στην Ιταλία την δεκαετία του 70 και τις δολοφονικές επιθέσεις των μυστικών υπηρεσιών που φορτώνονταν στην αριστερά. Εδώ και 6 εβδομάδες οι νεοναζί είχαν περάσει στην άμυνα, η Βουλή είχε ψηφίσει την άρση της ασυλίας βουλευτών της και οι έρευνες για τις εγκληματικές δραστηριότητες της συνεχίζονταν. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αυτό το Σαββατοκύριακο επρόκειτο να γίνουν και νέες συλλήψεις στελεχών της Χρυσής Αυγής. Μόνο μερικά φέρετρα μπορούσαν να εμποδίσουν την παραπέρα εξάρθρωση της.”
Εκτός του γεγονότος ότι ο .....
κρατικοδίαιτος ανθέλληνας γνωρίζει, από πού άραγε μαζάνθρωπε;,  ότι έρχονται νέες συλλήψεις Χρυσαυγιτών, υποστηρίζει το εξής αδιανόητο.
Ότι οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής έστησαν οι ίδιο τη δολοφονία των δύο συναγωνιστών μας για να αποφύγουν τη...φυλακή!!!

“Το πιθανότερο είναι, τις επόμενες μέρες, κάποια άγνωστη ή εξαφανισμένη για χρόνια τρομοκρατική οργάνωση, να αναλάβει την ευθύνη της δολοφονικής επίθεσης. Και αυτή την φορά ίσως να προσέξουν και να μην βγάλουν προκήρυξη με καθαρευουσιάνικες εκφράσεις, όπως έβγαλε η μαιμού-οργάνωση για την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ.”
Στο άρθρο καταλήγει ότι η παρουσία της της Χρυσής Αυγής στα πολιτικά δρώμενα της χώρας είναι καταστροφική!
 
Εισαγγελείς υπάρχουν σε αυτή τη χώρα...;!

Και αν όχι να συλλάβουν αυτό το μιασματικό ερπετό να του πάρουν κατάθεση για τις "πληροφορίες" ότι η Χρυσή Αύγη έστησε τη δολοφονία των 2 Εθνικιστών.



Υ.Γ.

Κούλογλου η Θεία Δίκη πλησιάζει...
Στο υπογράφω...

Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ

Διαβάστε το κατάπτυστο (κατ’ εμάς) άρθρο εδώ.

10 σχόλια:

  1. Τό ότι ζει ακόμα αυτός ο ελεεινός πρόδοτης, δείχνει την παρακμήνας σαν έθνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΜΑΟΙΚΟ ΚΑΘΙΚΙ ΤΟΥ ΕΚΚΕ
    μαζι με Τατουλη και Τσουκατο ητανε ..........

    ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι χεσμένος και αυτός - όπως όλη η αριστερά - από την λα'ι'κή συμπάθεια προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , και λέει τις γνωστές αριστερίστικες μαλακίες.

    Έτσι κάνουν πάντα οι αληταράδες της αριστεράς.

    Όταν σκοτώνεται αριστερός - όπως ο Φύσσας - τότε είναι ξεκάθαρη η ιδεολογική ταυτότητα των δραστών :

    Είναι φασίστες και "νεοναζί" ...Τελεία και παύλα.

    Όταν δολοφονούν οι αριστεροί, τότε οι ομοιδεάτες τους δημοσιογράφοι αρχίζουν τα σενάρια :

    "Προβοκάτσια μυστκών υπηρεσιών", "οι ίδιοι οι φασίστες το έκαναν", "ας μην βγάζουμε πρόωρα συμπεράσματα" κλπ κλπ....

    Άστο ρε αρχίδι Κούλογλου, σας έχουμε μάθει πλέον.

    Για να τελειώνουμε με τις μαλακίες λοιπόν :

    Η αριστερά δολοφονεί, η αριστερά είναι ο δάσκαλος της πολιτικής βίας στην Ελλάδα και ΔΕΝ υπάρχει διάκριση μεταξύ "επίσημης" αριστεράς και αριστερών τρομοκρατών.

    Είναι συγκοινωνούντα δοχεία που τα γνωρίζει το σύστημα, αλλά τα ανέχεται και τα εκτρέφει για να τρομοκρατούν και να εμποδίζουν την ανάπτυξη πραγματικού Εθνικού Κινήματος στην Ελλάδα ( δόγμα Κίσσινγκερ ).

    Δεν υπάρχει "καλή" και "κακή" αριστερά. Η αριστερά εξ'ορισμού είναι αντίθετη και πολεμάει κάθε έννοια Έθνους, Φυλετικής ή Εθνολογικής ομοιογένειας και αυτοσυνειδησίας.

    Έτσι έχουν μάθει και τέτοια πλύση εγκεφάλου έχουν υποστεί.

    Όποιος διαφωνεί μαζί τους είναι απλά "φασίστας" και πρέπει να πεθάνει. Ακόμα και αδερφός τους να είναι.

    Αυτά έκαναν στον συμμοριτοπόλεμο, αυτά κάνουν και τώρα.

    Μην περιμένετε - εκτός από μεμονωμένες περιπτώσεις - να συγκινηθούν από τις εκκλήσεις για Εθνική ενότητα, ψυχραιμία κλπ κλπ.

    Αυτά δεν σημαίνουν τίποτα για τους αριστερούς.

    Η χειρότερη τιμωρία γι'αυτούς είναι να βλέπουν τα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να γεμίζουν κάθε εβδομάδα, το Κίνημά μας να ανεβαίνει και τις ιδέες τους να μπαίνουν στα σκουπίδια της Ιστορίας, εκεί που ανήκουν.

    Οφείλουμε στην Μνήμη των Παλληκαριών μας Γιώργου και Μάνου να αγωνιστούμε όλοι γι'αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την ημερα που δολοφονηθηκαν οι δυο συναγωνιστες ολα τα μπουρδελοκαναλα τους, μιλουσαν για τρομοκρατικο χτυπημα,την δευτερη ημερα ομως, απο πρωι κιολας, αρχισαν ολοι τους να μιλουν για μαφιοζικη επιθεση, μεχρι που προς το μεσημερακι πλεον, τους θυμηθηκε ολων μαζι, τυχαια φυσικα, μην παει το μυαλο καποιου στο πονηρο οτι μπορει να υπαρχει συγκεκριμενη οδηγια,τους θυμηθηκε λοιπον οτι οι χρυσαυγιτες ειναι στην πλειοψηφια τους αννθρωποι της νυχτας με συγκεκριμενη ποινικη παραβατικοτητα!!!Ουτε 24 ωρες δεν χρειαστηκαν για να μας σερβιρουν τα λαμογια του κερατα οτι οι δολοφονημενοι συναγωνιστες ηταν νονοι της νυχτας αρα ουσιαστικα προκειται για ξεκαθαρισμα λογαρισμων.Ακομα και ο καμενος προεδρος Πανος Καμμενος αφου δακρυσε για τα παιδια που σκοτωθηκαν εσπευσε να συμπληρωση και να μας διευκρινιση οτι η ΧΑ ειναι εγκληματικη οργανωση οποτε και τα μελη της ειναι εγκληματιες αρα και οι δολοφονημενοι τι να ηταν αραγε;Ο συριζα δε ειναι σιγουρος δια στοματος βουλευτων του και γραψιματος αυγης οτι οι δολοφονιες ειναι προβοκατσια!!!Αυτα και αλλα πολλα για να μην ξεχνιομαστε με ποιους και με τι εχουμε να κανουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ θα διαφωνήσω παιδιά,μη ξεχνάτε ότι, όταν είχε κορυφωθεί ο πόλεμος λάσπης κατά της χα οι λίγες φωνές αλήθειας που ακουστηκαν ήταν από αριστερούς,Δημητρακόπουλος,Μαρουπα,Ρουπακιωτης,κλπ.Αυτό που θέλω να πω είναι ότι,με τον απλό αριστερό κόσμο που μοχθεί για τον επιούσιο,δεν πρέπει να τρέφουμε μίσος και εμπάθεια,-δε μιλάω για τα κρατικοδίαιτΑ ρεμάλια βέβαια-.Αυτό θα δείξει και στην κοινωνία ότι δεν είμαστε οι ανθρωποφαγοι που θέλουν να μας παρουσιάσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αληθεια ειναι οτι ωρισμενοι αριστεροι ειπαν πολυ λιγοτερα κατα της Χ.Α. , απο τα λαμογια της Πασοκονεοδημοκρατιας... Αλητη, προδοτη Σαμαρα !! ( η μαλλον Σαμαρελο)...

      Διαγραφή
  6. IXNK http://www.youtube.com/watch?v=AzIbXRkfndI PROS OLOUS SAS IXNK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχουν αρχισει και καταλαβαινουν οι "τοξοτες" οτι χανουν το παιχνιδι και οτι η μπλοφα κατα της Χ.Α. δεν πιανει...Και ολα τα αριστερα δημοσιογραφικα λαμογια, προσπαθουν να βαλουν αναχωμα στο ποταμι που φουσκωνει...Θα δουμε ποιος θα νικησει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι αλλό θα ΄λεγε ο κρατικοδίαιτος ανθέλληνας και μισάνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών