Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 03, 2013

Η θυσία για τη φυλή


Η διαιώνιση της φυλής απαιτεί αγώνες και θυσίες. Η αδυσώπητη μάχη που μαίνεται στη φύση μεταξύ των διαφόρων φυλών και λαών είναι αέναη. Ο αγώνας για την πατρίδα και την φυλή απότελεί καθήκον κάθε μορφωμένου και πνευματικά ελεύθερου ανθρώπου.

Οι ανθρώπινες κοινωνίες έχουν κατατάξει τη θυσία για τη φυλή ως μία από τις υπέρτατες αξίες. Οι πεσόντες αποτελούν αντικείμενα θαυμασμού και πρότυπα για τις επόμενες γενιές. Οι νεκροί ασκούν πολύ μεγάλη επίδραση σε αυτούς που μένουν πίσω. Γίνονται σύμβολα αγώνα και δίνουν δύναμη για τη συνέχιση της μάχης.

Ο θάνατος είναι αναπόφευκτος για κάθε έμβια ύπαρξη. Η συνειδητοποίηση ότι.....
ο αγώνας για την προστασία και διαιώνιση της φυλής αποτελεί σκοπό της ζωής, απελευθερώνει τον αγωνιστή. Γνωρίζει ότι δρα βάσει φυσικής αναγκαιότητας και ότι κάνει αυτό που πρέπει, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Όταν τελειώνει ο κύκλος της ζωής, θα πρέπει να αναρωτηθεί κάποιος για τον ρόλο της ύπαρξής του και το τι προσέφερε όσο ζούσε. Ένας πλούσιος, που διασκέδαζε και χαλάρωνε κατά τη διάρκεια της ζωής του, θα βρεθεί λησμονημένος και κανείς δεν θα τον θυμάται λίγα χρόνια μετά το θάνατό του. Ιστορικά αποτελεί ένα μηδενικό. Η ύλη δεν έχει καμία σημασία για τη φυλή που διαιωνίζεται. Αντιθέτως, οι νεκροί για την πατρίδα θα μείνουν στην μνήμη των επόμενων γενεών ως πρότυπα. Θα γίνουν αντικείμενα θαυμασμού και έμπνευσης. Θα έχουν λειτουργήσει ως κρίκοι στην αλυσίδα των γενεών, εμπνέοντας αγωνιστικό φρόνημα στις επόμενες γενιές.

Σκεφτείτε ποια άτομα έχουν μείνει στην ιστορία. Θα διαπιστώσετε ότι στην συντριπτική πλειοψηφία είναι άτομα που αγωνίστηκαν για το έθνος, νικώντας ή θυσιαζόμενοι και σε μικρότερο βαθμό λαοφιλείς κυβερνήτες, επιστήμονες και καλλιτέχνες. Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν κατανοήσει την αξία του ηρωικού θανάτου ως καθήκον για τη φυλή, έχοντας μόνιμη έγνοια για την υστεροφημία τους. Άλλωστε, η φυλή ανανεώνεται, τον θάνατο διαδέχεται η ζωή, για το λόγο αυτό η θυσία για τη φυλή δεν είναι κάτι πένθιμο, αλλά εφαλτήριο για δράση. Όπως γράφει ο Ίων Δραγούμης:

"Ο Θάνατος δεν είναι λόγια, είναι αλήθεια. Ο Θάνατος είναι ζωή."

ΠΗΓΗ: ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

4 σχόλια:

  1. Μην απαντάτε στο κακόμοιρο παιδάκι που αυτοαποκαλείται αντιφασίστας. Μπορεί άνετα να καταλάβει ο καθένας πως πρόκειται για έναν μάλλον δυστυχισμένο πιτσιρικά, με νεόπλουτους γονείς που δεν του δίνουν την παραμικρή σημασία. Ίσως να τον κακομεταχειρίζονται οι συμμαθητές του στο ακριβό ιδιωτικό σχολείο που τον στέλνουν οι δικοί του, ίσως να έχει φοβίες και απωθημένα (όπως κάποια 10χρονα που επειδή πάνε στο καράτε νομίζουν πως δέρνουν όλο τον κόσμο). Μην του δίνετε λοιπόν σημασία. Αφήστε τον στην μιζέρια της μαύρης ζωής του. Δεν θα τον κάνετε εσείς άνθρωπο, δεν είναι δική σας ευθυνη.

    Στέλιος

    Υ.Γ. Υπάρχει και το ενδεχόμενο το να είναι πληρωμένος (ίσως αλβανός) που μπαίνει εδώ για να μας εκνευρίζει. Όπως και να 'χει, μην του δίνετε σημασία γιατί για αυτήν διψά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι απο νεοπλουτους γονεις...Ειχε πολυ κακα παιδικα χρονια, και ορφανια, και πουστεψε...Οι φιλοι του οι αναρχες τον καρφωσαν σε μας, και τον λενε 'Τσελση" με το γυναικειο ονμα του... Δεν τον συμπαθουν και αυτοι, γι αυτο τον δινουν... Οταν του απανταμε ειναι για πλακα....Και δινουμε και κλικ στο σαιτ....

      Διαγραφή
  2. Υπάρχουν και χειρότερα που θέλει να κάνει το γαμημένο το κατεστημένο!! Θα πέσουν ΟΛΟΙ τώρα (με διάφορες πιέσεις) στους γονείς των αδικοχαμένων παιδιών (ειδικά στον έναν που κάπου γράφτηκε στο facebook) ότι δεν θέλει πολιτικούς στην κηδεία) να τους προβάλλουν με σκοπό ΚΑΙ ΠΑΛΙ την δυσφήμηση της Χρυσής Αυγής!!! ΔΕΝ ΚΑΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΑΡΑ Η ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!! Σαν τι άλλο να πούνε δηλαδή.. Ότι βάζει κρύο και πρέπει να βάλουμε πετρέλαιο;; (με τι;;) ότι έρχονται μέσα στο μήνα και τα Τέλη κυκλοφορίας (πιθανόν αυξημένα;;) ότι έρχονται Νέοι Φόροι (και στα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού όπου θα πέφτει γερό σφάξιμο) και Νέες Μειωσεις;; Πάνω από τα μνήματα των παλληκαριών τα κοράκια των ΜΜΕ και οι αλήτες της Κυβέρνησης θα ρίξουν ξανά τις βρωμιές και τις λάσπες τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι εμείς θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να μην πάει χαμένη η θυσία των Παλληκαριών.

    Θα τα πούμε στις κάλπες !!! Αυτό είναι που φοβούνται, εκεί θα τους χτυπήσουμε !

    ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών