Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 14, 2013

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στα μούτρα του πανικόβλητου Α. Γεωργιάδη: "Η Χρυσή Αυγή είναι πρώτο κόμμα" (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Πέμπτη το zougla.gr θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τη δημοσκόπηση που με σταθμισμένο δείγμα δείχνει τη Χρυσή Αυγή ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ!!!!

Βέβαια και μόνο η εικόνα μια δημοσκόπησης που φέρνει το Εθνικιστικό Κίνημα ως πρώτη πολιτική δύναμη είναι μια μη διαχειρίσιμη κατάσταση για το καθεστώς και έτι θα παρουσιαστεί και "εναλλακτική" δημοσκόπηση που θα έχει το ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα και τη ΝΔ με τη Χρυσή Αυγή να κονταροχτυπιούνται για τη δεύτερη θέση...

Παραμένει ωστόσο το βίντεο με την παραδοχή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και την αμήχανη αντίδραση του Γεωργιάδη (όχι γιατί δεν το ξέρει αλλά γιατί πρώτη φορά θα ακουστεί στην ελληνική τηλεόραση) για το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή είνια πια ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ....

12 σχόλια:

  1. Θα ήθελα να μάθω το σχόλιο του Αρχιεπισκόπου κυρίου Ιερώνυμου για το θέμα του video...
    (ξυδάκι Ιερώνυμε, εσένα και όλο το αριστερό σκυλολόι που γουστάρεις!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης... απόλαυση ο γεωργιάδης που κουνιέται σαν να προσπαθεί να αποφύγει το αναπόφευκτο να ακούσει δηλαδή οτι η ΧΑ είναι πρώτη.
      Σαν να ήταν βρυκόλακας ο μπουμπούκος και ο ζούγκλας ο παπάς να προσπαθεί να του ρίξει τον αγιασμό... χαχαχα...
      Τα καλύτερα έρχονται.

      Διαγραφή
  2. στο ''συνταγματικο τοξο'' εχω να πω το εξης.....

    ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΤΕ.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε τι του 'μελλε να πάθει ο μπουμπούκος!! Συνέχεια αυτό στέλνει για να μαζεύει τα σκατά, ο πολιτικός ηγέτης της ΠΟΛΑΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τιτάνια προσπάθεια κάνει ο Μπουμπούκος να μην ακούσει τα "πικρά μαντάτα".. Σαν να το ήξερε κι αυτός ο άτιμος (έλα ντε, που το ήξερε;; Μήπως από τις εβδομαδιαίες μυστικές δημοσκοπήσεις στη Συγγρού;;) και δεν ήθελε να τα ξανακούσει!! Είδατε πως δεν ένιωσε και τόσο έκπληκτος;; Άντε να πάει με την Μανωλίδου σε καμμια θεατρική παράσταση ή σε κανένα μπουζουκάδικο να ξεχαστούν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και λέμε να πάνε σε κανένα θέατρο γιατί στη Βουλή ο αντωνάκης με τον mister Alex και τον χοντρό δύσκολα να ξαναανεβάσουν παράσταση στο επόμενο εξάμηνο!!

      Διαγραφή
  5. Πως προσπαθούσε ο μπουμπούκος να μην ακουστεί το οτι η ΧΑ ειναι πρώτο κόμμα από τον Τριανταφυλλόπουλο,ε;

    Μπουμπούκο και λοιπά νουδουλικά, όσο και αν στρουθοκαμηλίσετε για να μην δείτε την αλήθεια μπροστά στην πλαδαρή διεφθαρμένη μάπα σας, τίποτα δεν θα καταφέρετε. Πάρτε το απόφαση, έχετε ξεφτιλιστεί. Χάσατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπα, δεν το πιστευω !! Αφου ο Δελατολλας, ο Καψης και ο Πρετεντερης , άλλα υποστηριζουν !! Εγω πιστευω αυτα τα δημοσιογραφικα αστερια , ηθικης και εντιμοτητος ( συκα πουσταραδες...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εντάξει Συναγωνιστές -και χωρίς παρεξήγηση- γελάτε εσείς με τον Μπουμπούκο! Αλλά τέτοιο τρισάθλιο υποκείμενο δεν έχουν αυτή την στιγμή σε κανένα άλλο κόμμα στην Ελλάδα. Ο τύπος είναι τόσο Φίδι, τόσο λιγούρης για δόξα, τόσο κομπλεξικός που τόσα χρόνια δεν του έδινε κανείς σημασία στο ΛΑΟΣ και τον κορόιδευαν στην Βουλή, είναι τόσο πουλημένος, που είναι σε θέση να κάνει το μεγαλύτερο κακό στην χώρα. Ας μην τον αντιμετωπίζουμε και τόσο ελαφρά, είναι ο μνημονιακότερος των βουλευτών αυτήν την στιγμή. Προσοχή μεγάλη στο καθίκι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα αγαπητέ μου δεν είναι ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΘΙΚΙ και ΠΟΥΛΗΤΑΡΙ στην συγκεκριμένη παράταξη!! Ο πρόεδρός της δεν έριξε την κυβέρνηση το 1993 για χάρη των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων;; Η Ντόρα που τώρα ορέγεται εξουσία δεν έκανε 'άλλο κόμμα όταν έμεινε στον απέξω το 2009 και τώρα γύρισε σαν την βρεγμένη γάτα; Αφήστε τις χρόνιες αλλαξοκωλιές ανάμεσα σε Νου-Δούλα και ΠΑΣΟΚ τόσα χρόνια ακόμη και όταν σκοτώνονταν για την εξουσία και τώρα στα όρια της διάλυσής του πάνε για κοινό ψηφοδέλτιο στις Ευρω-εκλογές!! Σχεδόν ΟΛΟΙ τα ίδια κουμάσια είναι.. ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, που έχουν αρμέξει τα δημόσια ταμεία και πουλάνε όχι μόνο τα κόμματά τους αλλά και την μάνα τους την ίδια!!

      Διαγραφή
  8. 7,37# , Η Χ.Α . ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ , ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣOΥΜΕ , ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητοί Κύριοι παρακάτω δημοσιογράφοι,
    Όλα αυτά που ανακαλύπτετε και μας λέτε κατά καιρούς, τα ακούμε με μεγάλη προσοχή.
    Αλλά να σας πω ότι έχουμε πλέον μπουχτίσει με τα ίδια και τα ίδια. Η διαφθορά στο μεγαλείο...
    Αλλά επίτρεψέ μου να σας πω ουδέν σχόλιο για το παρακάτω… όπως είχατε ασχοληθεί πριν μερικά χρονάκια…
    Τι έγινε? Όλα στην αραχνιασμένη ντουλάπα? Γιατί?

    «ΕΛΔΥΚ 1974» (40 χρόνια ξεχασμένη)

    Αυτοί ήταν οι Έλληνες κι αυτούς δεν τους νίκησαν ποτέ οι Τούρκοι! Ένας δημοσιογράφος του BBC, ανέφερε στο ρεπορτάζ του την τότε περίοδο που κάλυπτε τα μαύρα γεγονότα εκείνης της περιόδου στην μαρτυρική ΚΥΠΡΟ. «Τέτοια άνιση μάχη δεν έχει συμβεί στα παγκόσμια χρονικά. Τέσσερις μέρες κράτησε… δεν θα με πιστεύει κανένας…»

    Εσείς Κύριοι Εθνοπατέρες, δήθεν Εθνοσωτήρες, σαν Έλληνες, αλήθεια τι πράξατε και τι είπατε για αυτά τα παλληκάρια μας??? ΝΤΡΟΠΗ...!!!

    Κάποιες στιγμές της δημοσιογραφικής σας σταδιοδρομίας στο παρελθόν: Κύριε Α. Ντινόπουλε, Κύριε Α. Παπαχελά, Κύριε Γ. Χαρδαβέλα, Κύριε Μ. Τριανταφυλλόπουλε, (αλλά και κάποιοι άλλοι όμοιοί σας), σαν απλοί δημοσιογράφοι καλά πράξατε το καθήκον σας και ασχοληθήκατε με αυτά τα παιδιά, με αυτούς τους ξεχασμένους και προδομένους ήρωες από την μάνα Ελλάδα. Τώρα όμως? Κύριε Ντινόπουλε σαν βουλευτής τόσα χρόνια τι έγινε? Ξέχασες τι έλεγες ταπεινά και πρόβαλες γι αυτά τα παιδιά? Η είσαι Έλληνας η δεν είσαι, αλλά και εσείς οι υπόλοιποι. Κάτι που άρχισες μπορούσες να το τελειώσεις με αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια. Αλλά δυστυχώς για σένα, έκανες ότι κάνουν και οι υπόλοιποι εθνοπατέρες σωτήρες μας. Να σιωπούν για τα τότε γεγονότα και να αφήνουν αυτά τα παιδιά στο έλεος του θεού και της μοιραίας τύχης τους. Το μόνο που κάνεις (και κάνετε) είναι να τσιρίζεις με έντονη και δυνατή φωνή όπου και να παρευρεθείς (κανάλια T.V., Βουλή των Ελλήνων κ.κ.κ.κ…), υποστηριζόμενος της ιδέες του μνημονίου που για μια ακόμη φορά καταστρέφεται ο Ελληνικός λαός. Κουβέντα για την τότε δημοσιογραφία σου (δημοσιογραφία σας). Κουβέντα γι αυτά τα παιδιά που με πάθος υπερασπιζόσουν. Γιατί Αργύρη Ντινόπουλε λούφαξες (αλλά και όλοι οι υπόλοιποι λουφάξατε)??? Ευτυχώς όμως που υπάρχουν οι απλοί Έλληνες πολίτες που δικαιώνουν αυτά τα παιδιά, αυτούς τους αθάνατους ήρωες, αυτούς τους σαραντάρηδες όπως έλεγες τότε και νυν εξηντάρηδες.

    «Τιμή και δόξα για τους ξεχασμένους ήρωες της ΕΛΔΥΚ του 1974!!!»

    «Αιωνία σας η μνήμη ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών