Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 14, 2013

Το makeleio.gr ξεφτιλίζει τον Ιερώνυμο που μιλά για συσσίτια "μίσους" για Έλληνες από τη Χρυσή Αυγή

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι γραφικοί ζάπλουτοι τύποι που παριστάνουν τους ιεράρχες, είναι στην πραγματικότητα τρόφιμοι των στοών και κολαούζοι των πολιτικάντηδων.

Δυστυχώς, η εκκλησία μας μετά τον θάνατο του Χριστόδουλου, ο οποίος συνέβη κάτω από "περίεργες συνθήκες" που ακόμα δεν έχουν εξακριβωθεί, δεν έχει στην ηγεσία της έναν ιεράρχη ισάξιο του Μακαριστού. Ενδεικτικό της κατάπτωσης της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου ήταν και η χθεσινή ανακοίνωση για τα θύματα της δολοφονικής ενέργειας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, η οποία ήρθε πολύ καθυστερημένα, δίχως να αναφέρει τα ονόματα των Συναγωνιστών μας και κατόπιν πίεσης του χριστεπώνυμου πλήθους.

Απάντηση στις τελευταίες δηλώσεις Ιερώνυμου, ο οποίος καταφέρθηκε πάλι κατά της Χρυσής Αυγής με αφορμή τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης έδωσε η ιστοσελίδα "Makeleio.gr":...


Φαρμάκι” Ιερώνυμου κατά Χρυσής Αυγής για τα συσσίτια “μόνον για Έλληνες”. Αρχιεπίσκοπε, είσαι ο τελευταίος που μπορείς να μιλάς για φτώχεια και πείνα.

Mαγκιές Ιερώνυμου και φθηνοί λαϊκισμοί. Μιλώντας εκεί που τον παίρνει άρχισε τα χριστιανικά διδάγματα χωρίς να έχει κάνει ποτέ την αυτοκριτική του. Ούτε όταν έτρεχε σαν τον κολαούζο πίσω από τον Γιωργάκη τον Παπανδρέου και τον Νικολάκη στο Κατάρ για να κλείσει μπίζνες για την Εκκλησία, ούτε όταν έτρεχε στη Πεντέλη να φυτέψει μέσα στα καμμένα και στα ξαναφυτεμένα, φωτοβολταικά. ‘Ασε Ιερώνυμε, σε μάθαμε. Και μην μας πεις ότι σου γράφουμε χωρίς σεβασμό. Όσο μας σέβεσαι, σε σεβόμαστε.
 
Αποφεύγοντας κατά την πάγια τακτική του να θίξει πρόσωπα και πολιτικές, προτίμησε να απαντήσει μέσω της παραβολής του καλού Σαμαρείτη, λέγοντας πως αν και το θύμα που περιέθαλψε ο Σαμαρείτης δεν ήταν ομοεθνής του, εκείνος δεν δίστασε να πληρώσει για την νοσηλεία του. «Κάθε άποψη είναι σεβαστή αλλά δεν σημαίνει ότι επειδή κάποιος έχει μια άποψη εμείς πρέπει να την πάρουμε 100% τις μετρητοίς» σχολίασε ο κ. Ιερώνυμος σημειώνοντας πως «Η αγάπη όταν μοιράζεται με τους ανθρώπους δεν κάνει εξαιρέσεις».

Εντάξει, Ιερώνυμε Λιάπη. Μας έπεισες ότι δεν παίζεις πολιτικά παιχνίδια…".

Makeleio.gr

5 σχόλια:

  1. Έτσι, καλά του έκανε γιατί δεν σέβετε τους Έλληνες.
    Κάτι τέτοιοι κοιτάνε μόνο απο που πέφτει ο παράς.
    Δεν είναι όλοι οι κληρικοί ίδιοι βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχιεπίσκοπος Αθηνών...και "πάσης Ελλάδος"...υποτίθεται ότι είναι ο Ιερώνυμος αλλά ενοχλείται κάθε φορά που γίνονται διανομές τροφίμων για Έλληνες ο κατά τα άλλα αγαπών μόνο τους λαθρομετανάστες...
    Εγώ θα απαντήσω με μία άλλη φράση τον μονίμως επικαλούντα της παραβολής του καλού Σαμαρείτη υποκριτή γραμματέα και φαρισαίο μαζί...
    "Αν δεν αγαπήσεις πρώτα τη δική σου οικογένεια δεν είναι δυνατόν ποτέ να αγαπήσεις μία ξένη οικογένεια..."

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πειράζε ρε παιδιά...Ας τα'ί'ζει ο Ιερώνυμος και η ΣΥΡΙΖΟεκκλησία τους λαθροεισβολείς, κι ας αφήσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να φροντίζει τους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟ-ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Εκκλησία δέν είναι ο Ιερώνυμος, είναι ό διαχειριστής καί καλώς ή κακώς εκλεγμένος, καλώς ή κακώς από ψηφοφόρους είτε είναι λίγοι είτε είναι πολλοί. όπως καί οί 300 ψευτοέλληνες τής Βουλής, ++ όπως καί οί ψευτοδήμαρχοι καί οί ψευτοσύμβουλοι, καί οί ψευτοπεριφεριάρχες καί όλα τά γνωστά καί άγνωστα λαμόγια τής Ελληνικής καί Ξένης επικρατείας, όλοι είμαστε ψηφορόροι καί όλοι αυτοί "Ψηφίζονται" από ότι φαίνεται από ηλίθιους πολίτες, οί οποίοι φαίνεται ότι τό 60% είναι ψευτοέλληνες καί λαμόγια κλέβη ό ένας τόν άλλο "Ελληνα" όπως καί οί ποιό πάνω έχουν κατακλέψει καί καταστρέψει τήν Πατρίδα μας. Είμαι Ελλήνας Ορθόδοξος Χριστιανός 100%100 Ελληνας καί σάς απαγορεύω νά μέ αποκαλήτε συριζοεκκλησία, διότι οί συριζέοι δέν είναι ούτε κάν Έλληνες.
    Οί μόνοι πού αγαπούν τήν Πατρίδα μας +++ Τήν συρικνωμένη καί τήν κατεχωμένη είναι αυτοί πού αγαπούν τόν Χριστό καί τήν Ορθοδοξία. σ'αλλα περισσοτερα. Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών