Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 25, 2013

Κομισιόν προς ελληνικό κατεστημένο: "Κάντε - στα ψέματα - πως τσακωνόσαστε μήπως και πολωθεί το κλίμα και η Χρυσή Αυγή σταματήσει να ανεβαίνει.."

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Καπιταλισμός και Κομμουνισμός γεννημένοι από την ίδια μήτρα όπως και οι εξελικτικά τους είδη (Σοσιαλδημοκρατία - Φιλελευθερισμός) δέχονται εντολές από τον ... Σιωνιστή "πατέρα" τους όταν ο κίνδυνος του Εθνικισμού πλησιάζει...
 
Επίσκεψη στις Βρυξέλλες πραγματοποίησε ο δημοσιογράφος του mega Αντώνης Φουρλής, ο οποίος –όπως γράφει- το πρόβλημα που απασχολεί τους πάντες είναι η μεγάλη άνοδος των εθνικιστικών κινημάτων της Ευρώπης –και ιδιαίτερα της Χρυσής Αυγής-, ενόψει των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου 2014: «Είναι το πρώτο πράγμα που ακούς από κάθε συνομιλητή, έξι μήνες πριν από τις ευρωεκλογές. Στην Κομισιόν, στο Ευρωκοινοβούλιο, σε δύο από τα σημαντικότερα ινστιτούτα ευρωπαϊκών ερευνών, στα γραφεία των κομμάτων – ακόμα και στο μετρό (!), όπου πέτυχα μία Ελληνίδα ευρωβουλευτή, η οποία με το καλημέρα” μου αποκάλυψε το… “μυστικό”: όλοι εδώ, ξέρεις, το κουβεντιάζουν και ανησυχούν!».

Ιδού και το…
φάρμακο που προτείνουν οι σφουγγοκωλάριοι των Βρυξελών, για τον περιορισμό της απήχησης των εθνικιστών:

«Μου ακούστηκε σαν “ασπιρίνη”, η σκέψη ότι με μία σκληρή προεκλογική αντιπαράθεση κεντροδεξιάς – κεντροαριστεράς, το κλίμα ίσως πολωθεί αρκετά, ώστε να συσπειρώσει τα κόμματα του δημοκρατικού φάσματος και να φρενάρει τους ακραίους λαϊκιστές».

Να, λοιπόν, ο λόγος της ξαφνικής-φαινομενικής «όξυνσης» της αντιπαράθεσης μεταξύ της κεντροδεξιάς (ΝΔ, με… κολαούζο το ΠΑΣΟΚ) και της κεντροαριστερής (ΣΥΡΙΖΑ, με κολαούζο το κόμμα του προέδρου Πάνου) συνιστώσας του ντόπιου σάπιου συστήματος εξουσίας! Τεχνητή πόλωση θέλουν να δημιουργήσουν τα… πουλάκια μας, όπως τους… κελάηδαν τα εξ’ Εσπερίας αφεντικά τους. Ξέχασαν, όμως, μια… μικρή λεπτομέρεια τα κοράκια της Κομισιόν: πως ο κοσμάκης που πεινάει, κρυώνει και υποφέρει δεν πείθεται από τους στημένους σκυλοκαυγάδες των οργάνων τους!
 

3 σχόλια:

  1. οσο η χρυση αυγη εχει διψηφια ποσοστα εκλογες δε γινονται , στην ουσια η χρυση αυγη κρατει τον σαμαρα στην εξουσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους έχει πάει το σκατό στην κάλτσα, ποιός είναι αυτός που έλεγε οτι ο λαός αν θέλει δεν μπορεί να τους κάνει να παραμιλάνε και να τρέχουν;
    Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΕΛΕΙ.
    Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΕΡΩΘΕΙ... ΤΕΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών