Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 25, 2013

Έτσουξε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ η σημερινή συγκέντρωση και πορεία της Χρυσής Αυγής! - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα έχουν χαμένα δεξιοί και αριστεροί πολιτικάντηδες με την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής! Περαστικά τους!

Το πώς αντιλαμβάνονται την Δημοκρατία, την Ισονομία και τον πλουραλισμό αυτοί που καπηλεύονται τις συγκεκριμένες έννοιες, το βλέπουμε σε καθημερινή βάση στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ένα ακόμη τέτοιο ενδεικτικό περιστατικό αφορά και την σημερινή πρωινή «ενημερωτική» εκπομπή της Τσαπανίδου στο STAR, όπου...
σε μία ακόμη αποθέωση του μονολόγου και της παραπληροφόρησης, ομιλούσαν για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ χωρίς, εννοείται, την παρουσία κάποιου εκπροσώπου μας.

Σχολιάζοντας την παρουσία των μελών και των οπαδών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ το πρωί της Δευτέρας έξω από τον Άρειο Πάγο οι ψευτοδημοκράτες πολιτικάντηδες, οι οποίοι ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή, έδειξαν το πόσο σέβονται την ψήφο του Ελληνικού Λαού και την ελεύθερη διακίνηση τόσο των Ιδεών όσο και των ανθρώπων.

Ο Κώστας Μαρκόπουλος, ο οποίος νοιαζόμενος για το πολιτικό του μέλλον έπαψε να παριστάνει τον αντιμνημονιακό, φεύγοντας από τους ΑΝΕΛ και επιστρέφοντας στο «μαντρί» της ΝΔ, δεν κράτησε κανένα πρόσχημα ζητώντας να απαγορευτεί (!) η συγκέντρωση που διοργανώνει το επόμενο Σάββατο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δείχνοντας το πόσο ανελεύθερη και αδίστακτη έχει γίνει η μνημονιακή συγκυβέρνηση και ιδιαιτέρως η ΝΔ.

Μπροστά στην εξυπηρέτηση των ανθελληνικών σχεδίων των αφεντικών τους οι πολιτικοί υπάλληλοι της εντολοδόχου κυβέρνησης δείχνουν το πραγματικό κατασταλτικό πρόσωπό τους. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν αυτοί οι «ευσεβείς πόθοι» του Μαρκόπουλου εισακουστούν από τον συνάδελφο του Νίκο Δένδια, καθώς και από τον κομματικό του προϊστάμενο Αντώνη Σαμαρά. Μια αδίστακτη και ανάλγητη κυβέρνηση, όμως, η οποία έχει παραδώσει την Χώρα στις αδηφάγες ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων, «κινεζοποιεί» καθημερινά τον Ελληνικό Λαό, προχωρά σε πρωτοφανείς παράνομες και ανήθικες διώξεις ενός Νομίμου και Εντίμου Κοινοβουλευτικού Κόμματος με πάνω από 1.000.000 υποστηρικτές και με τις πράξεις της είναι ο ηθικός αυτουργός των δολοφονιών δύο Μελών αυτού του Κόμματος, δεν το έχει σε τίποτα να απαγορεύσει, έτσι για «ψύλλου πήδημα», μια πολιτική συγκέντρωση. Και μ’ αυτόν τον τρόπο αποδεικνύουν ότι ο όρος «κοινοβουλευτική χούντα» δεν απέχει καθόλου από την πραγματικότητα.

Ο «έτερος καπαδόκης» της παρεούλας του «συνταγματικού τόξου» ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Κοντονής, ο οποίος πέρα από τα σιχαμερά υπονοούμενα που άφηνε για τις δολοφονίες του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη (τόσο δύσκολο του είναι να παραδεχτεί ότι υπάρχει κόκκινη τρομοκρατία) είχε το θράσος «να ενοχληθεί» από την παρουσία μας στα δικαστήρια με Ελληνικές Σημαίες, υποστηρίζοντας ότι η Σημαία πρέπει να ενώνει και όχι να χωρίζει. Επειδή η αποθέωση της τηλεοπτικής υποκρισίας δεν μας έδωσε το δικαίωμα να απαντήσουμε απευθείας στον τύπο αυτό, του λέμε τώρα ότι η Ελληνική Σημαία ενώνει Εκείνους που είναι Υπερήφανοι γι’ αυτήν, την σηκώνουν ψηλά και την σέβονται. Όχι εκείνους που την καίνε και την αποκαλούν κουρελόπανο. Όπως, βεβαίως, δεν ενώνει και τους πολιτικάντηδες εκείνους που τους υποστηρίζουν. Μια συνομιλία με τον «σύντροφο» Νάσο Θεοδωρίδη, γύρω απ’ αυτό το θέμα, θα δείξει τον «σεβασμό» του ΣΥΡΙΖΑ για την Ελληνική Σημαία.

Για μια, όμως, υπερκομματική κουβεντούλα μπορεί να απευθυνθεί στον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη της ΝΔ, με την αξέχαστη ατάκα του «είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να καίει την Ελληνική Σημαία». Τελειώνοντας με αυτές τις δύο απαράδεκτες φιγούρες της πολιτικής ζωής του τόπου έχουμε να τους πούμε πως πίσω από τις φαινομενικά κομματικές διαφορές τους υπάρχει η κοινή προσήλωσή τους στο ανθελληνικό αυτό σύστημα, η οποία εκφράζεται από το απύθμενο μίσος που εκφράζουν τόσο αυτοί όσο και οι φορείς τους προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Δεν θα τους περάσει!

Γιώργος Μάστορας

10 σχόλια:

  1. ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ-ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ25 Νοεμβρίου 2013 στις 9:24 μ.μ.

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ..ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ..ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ Κ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ..ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ Κ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΣΟΥΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ..ΝΟΤΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΑΝΙ..ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?v=7srRMIEcrb0

    Ζητω ο Νοτης, να ακουστει αυτο το τραγουδι στις πορειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δες εδώ συνεχίζει να τους κερνάει πικρό καφέ ο Νότης, να είναι καλά γιατί δεν μασάει, άρχοντας!
      http://4.bp.blogspot.com/-pchbTIn0TfE/UpOg3sPYTHI/AAAAAAADPxI/5JDjRtN_kdY/s400/0i01.jpg

      Aπο το facebook “Δένδρο που όλοι το πετροβολούν είναι αυτό που έχει για να δώσει…” έγραψε ο τραγουδιστής.

      Διαγραφή
  3. Έχει πάντως πλάκα να βλέπεις τα ξινισμένα μούτρα τους όταν βλέπουν τον κόσμο που μαζεύει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    Είναι και τόσο ηλίθιοι ώστε δεν καταλαβαίνουν ότι, όσο μιλάνε για εμάς χωρίς εμάς, τόσο μας ανεβάζουν.

    Και να σκεφτεί κανείς ότι η σημερινή συγκέντρωση στον Άρειο Πάγο έγινε χωρίς ιδιαίτερη κινητοποίηση, μέσω διαδικτύου και σε πρωινό εργάσιμης μέρας...

    Περαστικά στους "δημοκράτες" του κώλου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. άνανδρους και ψεύτες μου πλασάρουνε
    όμως τα @@ μου θα πάρουνε

    Τώρα οι πιο μεγάλοι υποκριτές,
    γίνανε προφήτες και κριτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Έλληνες είναι ανώτεροι σε όλα γι'αυτό υπάρχει τόσο μίσος.Οι Έλληνες θ'αντέξουν και σ'αυτές τις δοκιμασίες γιατί έχει μέσα του το γονίδιο της επιβίωσης.Θα ανακτήσουμε και πάλι την χαμένη μας περηφάνια είτε το θέλουν είτε όχι.Γι'αυτό και ο Ελληνικός Λαός έρχεται μαζικά στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να καίει... τον κύριο Βαρβιτσιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλόόόό! Βάζω τα σπίρτα, βάζεις τον Βαρβιτσιώτη;

      Διαγραφή
  7. Σήμερα που αδικείται από τους εντεταλμένους δικαστές η ΧΑ, εσύ ο κυριλές καναπεδάτος δεν έτρεχες να φωνάξεις εναντίον μια τέτοιας άθλιας και άδικης "δικαιοσύνης".
    Σήμερα που τα πολιτικά καθάρματα εν συγχορδία κλείνουν εκλεγμένους βουλευτές και αρχηγό κοινοβουλευτικής ομάδας στη φυλακή και δεν τους αφήνουν να ψηφίζουν στη βουλή, καταπατώντας συντάγματα, κανονισμούς βουλής και νόμους, εσύ ο κυριλές καναπεδάτος δεν έτρεχες να διαμαρτυρηθείς κατά των λαμόγιων της πολιτικής μάσας.
    Σήμερα που δολοφονούν απλούς νεαρούς μόνο και μόνο γιατί υποστηρίζουν ένα κόμμα, εσύ ο κυριλές καναπεδάτος δεν έτρεχες μαζί να φωνάξεις εναντίον της εβραιοκόκκινης τρομοκρατίας, επειδή "φοβόσουν" για το στενό εαυτούλη σου!
    Σήμερα που φιμώνουν αντίθετες φωνές και εθνικές ιδεολογίες και διαστρέφουν τη Χριστιανική Πίστη με αλλοίωση του ιερού ευαγγελίου και των λειτουργικών ύμνων για τη Σταύρωση του Χριστού από τον εβραϊκό λαό, με τους σιωνιστικής εμπνεύσεως "αντιρατσιστικούς" λεγόμενους νόμους, εσύ ο κυριλές καναπεδάτος δεν έτρεχες να προτάξεις δυναμική φωνή αντιλόγου!
    Όταν σε εξαθλιώνουν με μνημόνια, κατασχέσεις και άλλα εξουθενωτικά μέτρα, εσύ ο κυριλές καναπεδάτος δεν έτρεχες να ενταχτείς στο μόνο λαϊκό σύνδεσμο νέων ανθρώπων που αντιτάσσουν περήφανη εθνικοπατριωτική στάση ΜΕ ΕΡΓΑ.

    Αύριο όταν ο Αλβανός και ο κάθε μιξοβάρβαρος θα μπαίνουν κατευθείαν με εντολή ξένων κέντρων αποφάσεων κατευθείαν μέσα στο σπίτι σου για να σε εξοντώσουν και βιολογικά μόνον επειδή γεννήθηκες Ελληνας, εσένα τον κυριλέ καναπεδάτο, ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΩΣ ΕΛΛΗΝΟΣ;
    ΓΙ' ΑΥΤΟ
    Oλοι ΜΑΖΙ το Σάββατο πάμε στο Σύνταγμα υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα της ΧΑ να υπάρχει σαν κόμμα εκλεγμένο από τον Ελληνικό Λαό! Δηλαδή ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://ygro-pyr.blogspot.gr/2013/11/blog-post_26.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών