Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2013

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ!

Γράφει ο Αντίοχος.

Λοιπόν, για να τελειώνουμε. Η δολοφονική επίθεση (που ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα μετά τη χθεσινή προκήρυξη των μανιακών παρακρατικών αριστεριστών ληστοτρομοκρατών), τους βόλευε όλους, τον καθένα για τους δικούς του λόγους. Και την αριστερά, που έβλεπε την ιδεολογική αλλά και την πεζοδρομιακή της κυριαρχία να αμφισβητείται σοβαρά από τους εθνικιστές και μόνο με την άγρια τρομοκρατία μπορούσε να την επιβάλλει ξανά. Και την κυβέρνηση που περίμενε ότι...
το αίμα θα φέρει κι άλλο αίμα κι ότι η χώρα θα έμπαινε σ’ έναν φαύλο κύκλο βίας με τα «δύο άκρα» να σκοτώνονται στους δρόμους και την ίδια να φαντάζει ως «υπεύθυνη δύναμη» συσπείρωσης των τρομαγμένων «νοικοκυραίων». Και τις «ενδιαφερόμενες» για την πολιτική, οικονομική και γεωστρατηγική εκμετάλλευση της Ελλάδος χώρες, διότι το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης θα μετατοπιζόταν από τα μεγάλα προβλήματα της χώρας στην ανελέητη «μάχη των δύο άκρων». Βέβαια, είχαν γνώση οι φύλακες. Η ηγεσία και ο κόσμος της Χρυσής Αυγής δεν «τσίμπησαν» και δεν τους έδωσαν την «εκδίκηση» που μανιωδώς επιζητούσαν. Πειράζει που τους γύρισε μπούμερανγκ κι έπεσαν όλοι τους μέσα στο λάκκο που οι ίδιοι έσκαψαν;

Στο λάκκο, αλλά… χωρίς τον Μιχαλολιάκο;

1 σχόλιο:

  1. Το έχουμε ξαναπεί....Η δολοφονία του Γιώργου και του Μάνου ήταν το ΜΟΙΡΑΙΟ λάθος του συστήματος.

    Το σύστημα είδε ότι η - επί ένα μήνα - εκστρατεία λάσπης κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, με συνέπεια να χάσει την υπομονή του και να δολοφονήσει τα δύο Παλληκάρια.

    Έχασαν την υπομονή τους οι αλήτες του συστήματος και σκέφτηκαν ότι, αφού δεν έπιασε η ηθική εξόντωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ίσως πιάσει η φυσική εξόντωση των μελών της - προς παραδειγματισμό των υπολοίπων.

    Και πάλι όμως δεν έπιασε το κόλπο τους.

    Όχι μόνο δεν φοβήθηκε ο κόσμος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αλλά αντιθέτως τα γραφεία μας είναι γεμάτα κόσμο και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ξαναπήρε τα πάνω στις δημοσκοπήσεις.

    Νέα αποτυχία λοιπόν για το σύστημα.

    Δεν πρέπει όμως να εφησυχάζουμε, διότι μπορεί αυτή τη στιγμή να ετοιμάζουν έναν νέο Ρουπακιά για μια πιο χοντρή προβοκάτσια εις βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

    Χρειάζεται εγρήγορση, αγωνιστική ετοιμότητα , πειθαρχία και ατσάλινα νεύρα.

    Να μην τους δώσουμε αυτό που θέλουν.

    Μέχρι την Νίκη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών