Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2013

Η ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΝΕΟΚΟΠΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

aristera tromokratia
Έτσι λοιπόν για μια ακόμη φορά ξεκίνησαν εμφύλιο πόλεμο. Τι άλλο μπορεί να σημαίνει η φράση “Η ένοπλη επίθεση-απάντηση στα γραφεία στο Ν. Ηράκλειο είναι η αφετηρία της λαϊκής εξόρμησης για να σταλούν τα ναζιστικά αποβράσματα της Χρυσής Αυγής εκεί που τους αρμόζει στα σκουπίδια της ιστορίας”.

Εμείς όμως λαμβάνοντας ωε αφετηρία την συγκεκριμένη μόνο πρόταση της προκήρυξης των άνανδρων και θρασύδειλων υποκείμενων που πάνοπλοι δολοφόνησαν δυο άοπλα και αμέριμνα παιδιά, έχουμε να σχολιάσουμε τα παρακάτω.
Η ένοπλη επίθεση απάντηση στα γραφεία στο Ν. Ηράκλειο αποτελεί την......
αφετηρία της δολοφονικής δράσης, μίας νέας, αν όντως είναι έτσι, συμμορίας ακροαριστερών δολοφόνων και ανταποκρίνεται στην προσπάθεια εκτόνωσης και αναζήτησης διεξόδου του διεστραμμένου και εγκλωβισμένου μίσους ατόμων με νοσηρή και στρεβλή φύση που αντιμετωπίζουν πρωτίστως έντονα υπαρξιακά προβλήματα και αναζήτηση ταυτότητας. Έντρομων και απελπισμένων ανθρωπάριων που αγωνιούν να αποδείξουν πρώτα απ’ όλα στον εαυτό τους και κατόπιν σε ολόκληρη την κοινωνία ότι διαθέτουν σθένος και πνευματική υπόσταση, μέσω της μόνης δράσης που δύνανται να πραγματοποιήσουν και που δεν είναι άλλη από το πάτημα της σκανδάλης. Σε καμία λοιπόν περίπτωση η άθλια αυτή τους πράξη αποτελεί λαϊκή εξόρμηση και είναι ασύστολο ψεύδος να ισχυρίζονται κάτι τέτοιο. Λαϊκή εξόρμηση είναι η εκτόξευση των ποσοστών του Εθνικιστικού Κινήματος, σύμφωνα με την έρευνα του Zougla.gr.
Τι άλλο από  εξόρμηση του Λαού, ενάντια στο διεφθαρμένο καθεστώς της ανθελληνικής κυβέρνησης των ανδρείκελων των διεθνών τοκογλύφων και τραπεζιτών και στην δοσίλογη ήξεις, αφήξεις στάση της αριστεράς, μπορεί να χαρακτηριστεί η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής.
Από πότε λοιπόν το αποτρόπαιο έγκλημα, η εν ψυχρώ δολοφονία δυο νέων παιδιών με μόνο κίνητρο την ιδεολογική τους ταυτότητα, μπορεί να ταυτιστεί με επαναστατική πράξη;
Τώρα όσον αφορά την πρόθεση των άνανδρων δολοφόνων να μας στείλουν στα σκουπίδια της ιστορίας, μάλλον δεν θα προλάβουν, γιατί όπως δείχνουν οι καταστάσεις και τα γεγονότα, ο Ελληνικός λαός θα μας προσφέρει την διακυβέρνηση της Χώρας.
Στα σκουπίδια της ιστορίας ανήκουν αυτοί, ως φυσικά σκουπίδια, όλη η χρεοκοπημένη και ξεπερασμένη Μαρξιστική Λενινιστική θεωρία τους, καθώς και οι πρακτικές και οι μέθοδοι τους. Και αυτό φυσικά δεν το λέμε εμείς ως Εθνικιστές, αλλά όλοι οι λαοί που γεύτηκαν για τα καλά τον “υπαρκτό σοσιαλισμό” και εξεγέρθησαν εναντίον της “παραδείσιας” κοινωνίας.
Διαβάζοντας προσεκτικότερα (μαζοχισμός λέγεται αυτό;) την προκήρυξη που προφανώς συντάχθηκε με “τρικυμία εν κρανίω”, αυτό που θα θέλαμε να παρατηρήσουμε είναι ότι η πρώτη γενιά τρομοκρατών επέλεγε τους στόχους της ανάμεσα σε πρόσωπα που κατείχαν υψηλές θέσεις και αξιώματα στο κοινωνικό κατεστημένο, όπως υπουργούς, πολιτικούς, ανώτατους δικαστικούς και κρατικούς αξιωματούχους, εκδότες εφημερίδων και μεγαλοεπιχειρηματίες.
 Όχι φυσικά πως αυτές οι πράξεις δεν ήταν εγκληματικές ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΕΣ, αλλά οι φονιάδες πάσχιζαν μέσω των προκηρύξεων τους να τις παρουσιάσουν ως έμπρακτη επαναστατική κριτική.
 Και στην τελική, οι στόχοι ήταν πρωταγωνιστές σε εξελίξεις, μικρές ή μεγάλες…  Ποτέ όμως στο μακρύ οδοιπορικό του τρόμου και του αίματος, που είχαν ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο του 1975 και μετά, δεν έστρεψαν τα όπλα τους, εναντίον απλών μελών, ή υποστηρικτών ενός ιδεολογικού χώρου.
 Οι νεώτερες τώρα γενιές των ακροαριστερών συμμοριών δεν προβάλουν για τις πράξεις τους ούτε και αυτά ακόμη ΤΑ ΔΗΘΕΝ επαναστατικά κίνητρα και κριτήρια, που πρόβαλαν οι προγενέστεροι τους. Εφαρμόζουν βία κατά πάντων, απειλούν πως θα συνεχίσουν να χύνουν αίμα ανθρώπων με μόνο κριτήριο την ιδεολογική τους ταυτότητα, όπως ακριβώς έκανε και η ΟΠΛΑ στα Δεκεμβριανά του 44 που σφαγίασε χιλιάδες Ελλήνων αμάχων με μοναδικό κριτήριο την πίστη και την υποστήριξη τους, προς το τότε αστικό καθεστώς…
 Τελειώνοντας θα θέλαμε να θέσουμε στον κύριο Σαμαρά, στον κύριο Βενιζέλο και στον κύριο Δένδια, ένα και μόνο ερώτημα.
Τι πραγματικά σκοπεύετε να πράξετε τώρα που επίσημα πλέον κάποιοι απάτριδες εγκληματίες δοσίλογοι ξεκίνησαν στην Πατρίδα μας ένα νέο εμφύλιο; Σκοπεύετε να λάβετε ουσιαστικά μέτρα πριν θρηνήσουμε και άλλα θύματα, ή σας διευκολύνει να αφήσετε τους ακροαριστερούς τρομοκράτες  να βγάλουν για εσάς τα κάστανα απ την φωτιά; Απ όσα έχουν συμβεί μέχρι σήμερα, συμπεραίνουμε μάλλον το δεύτερο.
Η Χρυσή Αυγή διεξάγει έναν απολύτως νόμιμο πολιτικό αγώνα, από τον οποίο δεν πρόκειται να παρεκκλίνουμε, ούτε χιλιοστό. Η ευθύνη όμως για την ανεξέλεγκτη δολοφονική δράση αυτών των αλητών, καθώς και η ολιγωρία και η σκανδαλώδης αδιαφορία σας όσον αφορά την πάταξη όλων αυτών που παροτρύνουν και υποθάλπουν εμμέσως πλην σαφώς αυτά τα κτήνη, βαρύνει αποκλειστικά εσάς. Και για τις πράξεις σας αυτές πολύ σύντομα θα κριθείτε από τον Ελληνικό Λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών