Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 16, 2013

Οι εβραίοι της Ευρώπης απαιτούν την φίμωση κάθε "μη ανεκτικού στη...διαφορετικότητα"!!!!


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Ευρώπη των Εθνών αναγεννιέται...Και τότε ο κάθε ένας θα πάρει τη θέση που αρμόζει..Ιστορικά και εκ φύσεως. Μέχρι τότε θα είμαστε....ανεκτικοί!

Σε μια πρωτοφανή ενέργεια, δείγμα της αλαζονείας αλλά και της επιρροής του εβραϊκού λόμπι στα κέντρα αποφάσεων, προχώρησε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κογκρέσου (EJC) Μοσέ Κάντορ και ο πρώην πρόεδρος της Πολωνίας Αλεξάντερ Κβασνιέφσκι: ζήτησαν την δημιουργία «εθνικών μονάδων επιτήρησης», ούτως ώστε να παρακολουθούνται οι πολίτες των 27 κρατών-μελών της ΕΕ, που θεωρούνται «μη ανεκτικοί»!
Οι δύο προαναφερόμενοι ζήτησαν την....
δημιουργία ενός «Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την ανοχή και τη συμφιλίωση», το οποίο θα υπάγεται στην Επιτροπή των πολιτικών ελευθεριών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Το Συμβούλιο αυτό, το οποίο όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται θα πλαισιώνεται από «εκλεκτές» προσωπικότητες, θα αναλάβει τον έλεγχο των «ειδικών κυβερνητικών μονάδων» οι οποίες θα είναι υπεύθυνες για την παρακολούθηση και συγκέντρωση στοιχείων για τους υπόπτους και θα λειτουργούν κατά προτίμηση, εντός του υπουργείου Δικαιοσύνης του εκάστου κράτους-μέλους.
Η αρχή πάνω στην οποία βασίζεται το EJC είναι ενδεικτική των ουσιαστικών του προθέσεων: «Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να υπάρχει ανοχή προς τους μη-ανεκτικούς»! Καθίσταται ξεκάθαρο, πως η συγκεκριμένη θέση αφορά κυρίως την ελευθερία έκφρασης, η οποία και θα τεθεί εν αμφιβόλω, από τη στιγμή που κάθε δημόσια έκφραση λόγου θα περνά από φιλτράρισμα «πολιτικής ορθότητας».
Το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κογκρέσο απαιτεί από την ΕΕ να απαγορέψει την ελευθερία έκφρασης!Την απαίτηση του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κογκρέσου αντιμετώπισε με επιφύλαξη το «ευρωπαϊκό παρατηρητήριο αξιοπρέπειας» (EDW), το οποίο εδρεύει στις Βρυξέλλες και εξετάζει την παραβίαση πολιτικών δικαιωμάτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η EDW προειδοποίησε πως η διακηρυχθείσα θέση του EJC «αποσκοπεί στην επιβολή κυβερνητικού ελέγχου πάνω στην κοινωνική και οικονομική συμπεριφορά των πολιτών με την ευρύτερη δυνατή έννοια». Επιπλέον επισημαίνει πως «είναι σαφές ότι τέτοια γλώσσα θα μπορούσε να οδηγήσει σε καταστάσεις στις οποίες θα απευθύνονται ασαφείς ή αδικαιολόγητες κατηγορίες κατά ατόμων και ομάδων».
Οι συνέπειες της υιοθέτησης μιας τέτοιας απαίτησης από την ΕΕ θα είναι οδυνηρές, σύμφωνα με την EDW: «ακόμα χειρότερα, εάν καθιερωθεί ως πολιτική της ΕΕ μια τέτοια γλώσσα, θα μπορούσαμε επίσης, να οδηγηθούμε στο ενδεχόμενο να απαγγελθούν ασαφείς κατηγορίες ή ακόμη κατηγορίες χωρίς καμία νομική βάση. Το ανατριχιαστικό αποτέλεσμα αυτού θα είναι η δραματική μείωση (και η πιθανή εξαφάνιση) της θεμελιώδους ελευθερίας της έκφρασης - τα άτομα και οι ομάδες θα αυτολογοκρίνονται, φοβούμενα ότι μπορεί να διωχθούν για την έκφραση των προσωπικών τους ηθικών απόψεων».
Πού όμως στοχεύει η απαίτηση του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κογκρέσου; Το «ευρωπαϊκό παρατηρητήριο αξιοπρέπειας» είναι ξεκάθαρο: «τυχόν υιοθέτηση αυτού του καταστατικού σε εθνικό επίπεδο των ευρωπαϊκών κρατών όχι μόνο θα ήταν ένα σημαντικό βήμα προς τα πίσω, αλλά θα υπονοούσε μια υπερεθνική εποπτεία, κάτι που θα αποτελούσε βεβαίως μια μαύρη μέρα για την ευρωπαϊκή δημοκρατία».
Προς την γραμμή του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κογκρέσου κινείται αναμφίβολα η ελεγχόμενη από τους διεθνείς σιωνιστικούς οργανισμούς κυβέρνηση Σαμαρά, η οποία άλλωστε κατά παράβαση του Συντάγματος, νομοθετεί κατόπιν υποσχέσεων που δίνει σε ξένες δυνάμεις! Σε αυτό το πλαίσιο πρόκειται να τεθεί λίαν συντόμως προς ψήφιση και το εκτρωματικό «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, το οποίο δεν αποτελεί άλλο τι, παρά την στέρηση της ελευθερίας λόγου και έκφρασης στους Έλληνες, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι διεθνείς επικυρίαρχοι και οι εγχώριοι υποτακτικοί τους. Κατά τ' άλλα, η κυβέρνηση και τα κόμματα της αντιπολίτευσης εκτός Χρυσής Αυγής, «προστατεύουν» τη δημοκρατία.

2 σχόλια:

  1. Αυτοί που δεν ανέχονται την μη ανοχή στη διαφορετικότητα δεν ανέχονται τη διαφορετικότητα του εθνικισμού...
    Γραμματείς και Φαρισαίοι μία ζωή...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξολοθρευτε τους με τα ιδια τους τα οπλα




    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών