Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 16, 2013

Η FIFA επέβαλλε πρόστιμο στη Ρουμανική ομοσπονδία ποσδοσφαίρου επειδή φίλαθλοι ανήρτησαν πανό υποστήριξης στη Χρυσή Αυγή!!!

Το "εγκληματικό" πανό των Ρουμάνων
Η FIFA επέβαλε πρόστιμο στην ομοσπονδία της Ρουμανίας οι οποίοι θα υποχρεωθούν να καταβάλουν 8.000 ευρώ επειδή τόλμησαν να σηκώσουν στον αγώνα τους κόντρα στην Εσθονία στις 15 Οκτωβρίου, πανό υπέρ της Χρυσής Αυγής.

Αντίστοιχα η FIFA λόγω κάποιου παρατηρητηρίου  - FARE (Football Αgainst Racism in Europe) - που είδε 'πανό με ακροδεξιό περιεχόμενο' σε αγώνα της Εθνικής με.....
τη Σλοβακία επέβαλλε πρόστιμο 25.000 ευρώ στην ΕΠΟ...


Και η "δημοκρατία" στην Ευρώπη των "Εθνών" συνεχίζεται....

Επόμενο βήμα πιθανότατα η επίδειξη κάρτα μέλους και προσφοράς κάθε φιλάθλου στον "αντιφασιστικό - αντιρατσιστικό" αγώνα..

Φυσικά και δεν τιμωρήθηκαν ποτέ οι παρακρατικοί - αριστεροί οπαδοί που έκαιγαν ελληνικές σημαίες ή υπόσχονταν "ξύλο στους φασίστες" και "θάνατος στο φασισμό"!!

Υ.Γ.
Αναμένουμε επίσης ανάλογες τιμωρίες από Ε.Ε. και FIFA για τα πανό Τιμής και Μνήμης για τους νεκρούς εθνικιστές Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Υ.Γ.2
Το "πανό με ακροδεξιό περιεχόμενο" που είναι μεμπτό και επιλήψιμο είναι.....ο κέλτικος σταυρός!!!!!

Υ.Γ.3
Να υποθέσουμε λοιπόν ότι απαγορεύεται ο "μαίναδρος" ή το όνομα "Χρυσή Αυγή" στα ευρωπαϊκά γήπεδα;!;!

3 σχόλια:

  1. Για καθέναν οι τιμωρίες από τη διεφθαρμένη ΦΙΦΑ του Γιόζεφ Μπλάτερ αποτελούν πλέον ΤΙΜΗ και ΤΙΤΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΗΣ!! Τα λαμόγια που πουλάνε τις ψήφους ακριβά για να αναθέσουν διοργανώσεις (γνωστές οι ιστορίες με την ανάθεση των Μουντιάλ σε Γερμανία, Νότια Αφρική, Ρωσία και τώρα όπου γίνεται τεράστιος χαμός με το Κατάρ και το μουντιάλ στους 40+ βαθμούς κελσίου.. Ο Μπλάτερ, ήταν πανίσχυρος αλλά σύντομα θα ακολουθήσει το δρόμο της δικαιοσύνης!! Αυτή η ΦΙΦΑ ας λέει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ!! Σε λίγο καιρό που θα δώσει άδεια στη βόρειο Κύπρο να δίνει επίσημους αγώνες θα δούμε τι πρόκειται να γίνει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίφα - ουέφα βραχίονες της Νέας Τάξης. Προπαγανδιστές της πολυχρωμίας, του αντιρατσισμού και τα συναφή.
    Πρέπει να εξαρθρωθούν ώς εγκληματικές οργανώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο γελοίος Ελβετός που έγινε καταγέλαστος με τα αστειάκια του για τον Ρονάλντο και η διαφθορά του φθάνει μέχρι τα μπούνια αρκεί να τα παίρνει από παντού! Ο εργολάβος που προωθεί την συστημική προπαγάνδα των εβραίων παντού μέσα στα γήπεδα της Ευρώπης για "ολοκαύτωμα" και για "αντισημιτισμό", που δεν αντιδρά όταν παντού σηκώνονται δαβιδικά αστεράκια με σημαίες του Ισραήλ και αναφορές στο "ολοκαύτωμα" ή στον Τσε και τον Μαρξ, τα εβραϊκά δηλαδή αθεϊστικά επινοήματα "προτύπων αγώνα των λαών"...!
    Αυτόν τον άνθρωπο τον ενοχλούν οι βυζαντινές σημαίες (!), τα στοχάδια δηλαδή ουσιαστικά ο Χριστιανικός Σταυρός μέσα σε κύκλο (!!) ή τα πανώ υπέρ της λευτεριάς των άδικα προφυλακισμένων της Χ.Α.(!!!) Ας πιει ξυδάκι, να του περάσει. Οι λαοί της Χριστιανικής Ευρώπης θα εξακολουθούν να αντιδρούν στην εβραϊκή διεθνιστική σκλαβιά, στην υποδούλωση του εθνικού τους φρονήματος, στην νεοεποχίτικη αθεϊστική και εθνομηδενιστική τυραννία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών