Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 06, 2013

Φυντανίδης: “Πολιτικές οι διώξεις της Χρυσής Αυγής - ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΑ τα ποσοστά της!”

Αποκαλυπτικότατος και σαφέστατος ήταν ο Σεραφείμ Φυντανίδης, πρόεδρος του καναλιού “E”, στην χθεσινοβραδινή εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου. Πριν αναφέρουμε το πώς ο Φυντανίδης διέλυσε με δύο προτάσεις του κυριότερους μύθους της σύγχρονης επικαιρότητας, ας πούμε ότι τα όσα λέει φυσικά και δεν πρόκειται να τα απαντήσουν οι διάφοροι ταγοί της δημοσιογραφίας και ουραγοί του καθεστώτος, αφού ο Φυντανίδης είναι αντικειμενικώς «παλιά καραβάνα» στο χώρο της δημοσιογραφίας. Το γεγονός δε ότι τα λεγόμενα του επαληθεύονται από πλήθος στοιχείων, αποδεικνύει του λόγου του το αληθές.

Ο Φυντανίδης, λοιπόν, διέλυσε το μύθο της...
δήθεν ποινικής υποθέσεως της Χρυσής Αυγής, αφού όπως σημείωσε σε ερώτηση του Τριανταφυλλόπουλου «αν η Χρυσή Αυγή δεν απειλούσε την εκλογική πίτα θα έδειχναν ενδιαφέρον για την “εγκληματική οργάνωση”», απάντησε σχεδόν μονολεκτικά λέγοντας «Όχι, βεβαίως. Όσο η Χρυσή Αυγή είχε 0,5% ουδείς ασχολείτο μαζί της». Η δήλωση αυτή Φυντανίδη έρχεται να προστεθεί στις τόσες μαρτυρίες, στοιχεία και ντοκουμέντα που αποδεικνύουν την πολιτική σκοπιμότητα πίσω από τις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Ο δεύτερος μύθος που προσπαθούν να καλλιεργήσουν τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας και έφτασε μέχρι του σημείου αθλιότητας να τον χρησιμοποιήσει μέχρι και ο πρωθυπουργός σε συνέντευξη του, είναι ότι δήθεν η Χρυσή Αυγή «καταρρέει» δημοσκοπικά. Ό πρωθυπουργός έφτασε μέχρι του σημείου μάλιστα να μοιράζει τα «χαμένα» εκλογικά ποσοστά. Όμως, ήταν εμφανές τόσο από την κοινωνία, όσο και από τις δημοσκοπήσεις ότι κάτι τέτοιο ουδέποτε συνέβη. Έτσι ο Φυντανίδης, διαλύει και αυτόν τον μύθο, πάλι σχεδόν μονολεκτικά, λέγοντας: «Τώρα παρόλα αυτά που έχουν γίνει δεν χάνει τίποτα τουλάχιστον στις δημοσκοπήσεις.»

Γίνεται σαφές, συνεπώς, ότι οι κύριοι μύθοι του συστήματος της κλεπτοκρατίας, δεν αντέχουν σε σοβαρή κριτική και είναι φτιαγμένοι μοναχά για ευτελείς σκοπούς, όπως οι συνεντεύξεις Σαμαρά. Φυσικά, δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που λέγονται καταφανέστατα ψέμματα εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, όμως τώρα με βάση αυτά τα ψέμματα έχουν οδηγηθεί στην φυλακή ο Αρχηγός και δύο βουλευτές του Κινήματος και οπλίστηκε το χέρι των δολοφόνων που σκότωσαν με αποτρόπαιο τρόπο δύο νεαρούς Έλληνες.



πηγή

2 σχόλια:

  1. Τριανταφυλοπουλος..
    Ο και καλα ανεντχτος αριστερος
    Ο Ι5 στο στρατο (τρελοχαρτο) με αδεια οπλοφοριας που δεν συμεριζεται τα οπλα, κοιμαται με αυτα
    Δυστυχως για σενα και τα ''φιλαρακια'' ομοιους σου εμαθε ο λαος και δεν τρωει πλεον τις παπαριες σας. καλειται εκπροσωπους της χρυσης αυγης μονο οταν τα νουμερακια σας ειναι χαμηλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην εξαγνίζετε κύριοι τoυ blog τον Φυντανίδη. Είναι γνωστό το παρελθόν του ως γενικού διευθυντή στην Ελευθεροτυπία, την επίσημη ΤΟΤΕ αγαπημένη εφημερίδα ΟΛΩΝ των αριστερών τρομοκρατών, όπου τότε δημοσίευε κατ' αποκλειστικότητα και παρά τις δικαστικές απαγορεύσεις (!) όλες τις προκηρύξεις τους μετά από κάθε στυγνή δολοφονία τους, από τις προκηρύξεις της 17 Νοέμβρη και του Λαϊκού Αγώνα του Τσουτσουβή μέχρι τον ΕΛΑ και τους αναρχικούς που καίγανε κάθε χρονιά το πολυτεχνείο και την Αθήνα κλπ. Ο ρόλος αυτού και του προστατευόμενού του (στην Ελευθεροτυπία) Γιώργου Βότση, μαζί με το ρόλο του Λαλιώτη, ήταν ένα από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια της ελληνικής δημοσιογραφίας ως προς το θέμα αυτό και αποτελεί -ακόμη και σήμερα- ένα μεγάλο αναπάντητο ερωτηματικό. Οσοι προσπάθησαν να διεισδύσουν περισσότερο στο θέμα της διαπλοκής της τρομοκρατίας με δημοσιογράφους και μεγαλόσχημους τότε πολιτικούς δολοφονήθηκαν σε "τυχαία" ατυχήματα ή από την τρομοκρατία, ο νοών νοείτω.... Αλλωστε ο Φυντανίδης είναι αυτός που στην πρώην εφημερίδα του αυτήν εξέθρεψε και ανέδειξε τους γνωστούς "Ιούς" της Ελευθεροτυπίας (Ψαρά, Τρίμη κλπ) που σήμερα αποτελούν τους πρώτους ψευδομάρτυρες της σκευωρίας της δικογραφίας κατά της ΧΑ. Αλλά και όλες τις άλλες στήλες στην ίδια εφημερίδα με τις δημοσιευόμενες αθλιότητες κατά του ελληνικού στρατού και των αξιωματικών του, κατά της εκκλησίας και του ιερατείου κλπ αυτός πρώτος τις εγκαινίασε!. Μην εξαγνίζετε λοιπόν τέτοιους "δημοσιογράφους" σαν τον Φυντανίδη διότι ακόμη κι αν λένε κάποιες αλήθειες για τη ΧΑ δεν είναι γιατί την συμπαθούν κάπως ή είναι.... "αντικειμενικοί" αριστεροί, όπως αφήνετε να εννοηθεί, αλλά ακριβώς διότι θέλουν να επισείσουν την προσοχή στο σύστημα να κάνει σφοδρότερο εφεξής αγώνα κατά της ΧΑ, γιατί η μέχρι τώρα τακτική του δεν απέδωσε τα αναμενόμενα!!!! πρόκειται δηλαδή για ένα από τους πιο σφοδρούς πολέμιους της ΧΑ και της εθνικιστικής παράταξης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών