Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 06, 2013

Επιστολή Χρήστου Παππά προς Μεϊμαράκη για τον παράνομο αποκλεισμό των βουλευτών της Χρυσής Αυγής


Επιστολή Χρήστου Παππά προς Μεϊμαράκη για τον παράνομο αποκλεισμό των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με σημερινή του επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη καταγγέλει τον παράνομο, παράτυπο και αντισυνταγματικό αποκλεισμό του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των βουλευτών Παππά και Λαγού από τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα.
Παράλληλα, ο συναγωνιστής Χρήστος Παππάς καταγγέλει την σκανδαλώδη μεταχείριση του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου από το προεδρείο της Βουλής, εναντίον του οποίου εκκρεμεί σωρεία δικογραφιών.
Παραθέτουμε την επιστολή του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής:

Προς τον Πρόεδρο της Βουλής
κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη
Αθήνα, 5 Νοεμβρίου 2013

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Ως εκ της θεσμικής θέσεώς σας όπως προκύπτει από την εκλογή σας στα ύπατα αξιώματα του ελληνικού κράτους, έχετε ο ίδιος προσωπικά ευθύνη για την προάσπιση των κοινοβουλευτικών διαδικασιών και την προστασία του πολιτεύματος.
Με την απόφαση του Προεδρείου της Βουλής να κρατά μακριά από τα καθήκοντα τους τον Γενικό Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Νικόλαο Μιχαλολιάκο, τον Βουλευτή Β’ Πειραιώς Ιωάννη Λαγό και τον Βουλευτή Επικρατείας Χρήστο Παππά, αποκλείοντάς τους από τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και ψηφοφορίες, χωρίς οι σαθρές και αβάσιμες κατηγορίες που τους αποδίδονται να έχουν κριθεί από την Δικαιοσύνη, έχει διολισθήσει στην κατάφορη καταστρατήγηση των νόμων και την προσβολή του δημοκρατικού πολιτεύματος το οποίο έχει ορκισθεί να διαφυλάσσει.
Πέραν της κατάφορης παραβιάσεως των νόμων και αυτού του Συντάγματος στην σκευωρία εναντίον του νόμιμου πολιτικού κόμματός μας, το Προεδρείο έχει επανειλημμένα καταπατήσει τον κανονισμό που διέπει την λειτουργία του κοινοβουλίου στην περίπτωση του βουλευτή Αχαΐας Γεωργίου Παπανδρέου, όχι διώκοντάς τον παρανόμως όπως στην περίπτωση των Βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή αλλά αντίθετα, παρέχοντάς του μιαν αντικανονική και παράνομη πολιτική προστασία.
Συγκεκριμένα, εκκρεμούν ενώπιον του Ελληνικού Κοινοβουλίου σωρεία δικογραφιών οι οποίες αφορούν τον βουλευτή Αχαΐας Γεώργιο Παπανδρέου, με εξαιρετικά σοβαρές κατηγορίες όπως αυτή της εσχάτης προδοσίας και της εξαπάτησης εκλογέων. Ήδη από το περασμένο Φθινόπωρο ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή σας έχει εγχειρήσει επιστολή με την οποία σας επισημαίνει και καταγγέλει την σκανδαλώδη μεταχείριση την οποία το Προεδρείο της Βουλής επιφυλάσσει στον συγκεκριμένο βουλευτή. Παρ’ όλα αυτά και παρά την  ιδιαίτερη σπουδή με την οποία το Προεδρείο προωθεί τις άρσεις ασυλίας των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή για ασφαλώς ελαφρύτερα έως ανύπαρκτα αδικήματα, εσείς ο ίδιος και οι συνάδελφοί σας στο Προεδρείο από το οποίο παράνομα και αντικανονικά αποκλείσατε τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, εξακολουθείτε με την στάση σας να καλύπτετε και να προστατεύετε τον βουλευτή Αχαΐας Γεώργιο Παπανδρέου.
Ο εν λόγω κατηγορείται με τεκμηριωμένα στοιχεία τόσον από Έλληνες πολίτες (ενδεικτικά αναφέρω τον κ. Παναγιώτη Σταμάτη και τις κ.κ. Γεριτσίδου και Κρητικοπούλου), όσον και από τους οικονομικούς Εισαγγελείς κ.κ. Πεπόνη και Μουζακίτη. Είναι επομένως απολύτως επιβεβλημένη η άμεση διεξαγωγή ψηφοφορίας για τις εν λόγω δικογραφίες προκειμένου να αποφασισθεί από το Κοινοβούλιο η άρση της ασυλίας του εν λόγω βουλευτή και η δικαστική διερεύνηση των εις βάρος του σοβαρότατων καταγγελιών.
Κατόπιν όλων των παραπάνω και με δεδομένη την ταχύτητα με την οποία το Προεδρείο ενεργεί στην περίπτωση των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, ακόμη και όταν δεν έχουν κατατεθεί εις βάρος τους μηνύσεις, ή αφορούν παραπτώματα, καλούμε το Προεδρείο να ενεργήσει άμεσα ώστε οι εν λόγω βαρύτατες κατηγορίες να διερευνηθούν από την Δικαιοσύνη. Οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη από την ψηφοφορία στην Βουλή και την προώθηση των δικογραφιών των πολιτών αλλά και των οικονομικών εισαγγελέων θα συνιστά εκ μέρους σας συνενοχή και απόπειρα συγκάλυψης των έκνομων ενεργειών για τις οποίες κατηγορείται ο εν λόγω βουλευτής.
Περιμένω την ουσιαστική απάντηση ενός πολιτικού ανδρός γραπτώς ως αρμόζει στις περιστάσεις. Η πολιτική δεν είναι ένα κατά τα λεγόμενα έμπειρης βουλευτού του κόμματός σας «γούτσου-γούτσου» αλλά ανάληψη ευθυνών, προάσπιση ιδεών και πολιτικών θέσεων.
Με τιμή,
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος
Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή


2 σχόλια:

  1. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ… ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν δεν θα ξαναβγει η ΝΔ Ο σαμαρας θα πεσει στα σκ@τα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών