Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 04, 2013

Γιώργος και Μανώλης: ΠΑΡΟΝΤΕΣ! - Πανευρωπαϊκό κύμα αλληλεγγύης

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι Ευρωπαίοι Εθνικιστές παίρνουν δύναμη από τη Χρυσή Αυγή στον αγώνα για να απελευθερώσουν τις πατρίδες τους από τους σιωνιστές. Για την Ευρώπη των Εθνών!

Από τον ευρωπαϊκό Νότο μέχρι τον μακρινό Βορρά, οι Εθνικιστές της Ευρώπης ένωσαν τις φωνές τους με εκείνη του Ελληνικού Λαού. Με εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για την κόκκινη τρομοκρατία υπό την ανοχή της ανθελληνικής κυβέρνησης των Αθηνών και συμπαράστασης στο Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, οι Εθνικιστές της Ευρώπης απέτισαν Φόρο Τιμής στους Πεσόντες Συντρόφους, Γιώργο Φουντούλη και Μάνο Καπελώνη.

Οπαδοί της Lazio ανάρτησαν πανό κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας τους με την Τζένοα στη Ρώμη, τα οποία ανέγραφαν:...
«Το ηλιοβασίλεμα είναι κόκκινο, η Αυγή Χρυσή!» και «Μανώλης και Γιώργος ΠΑΡΟΝΤΕΣ!». Παρομοίως, οπαδοί της Hellas Verona σήκωσαν ανάλογο πανό στον αγώνα με την Κάλιαρι. Σουηδοί Εθνικιστές άναψαν 2 κεριά με τις φωτογραφίες των Εθνικιστών Μαρτύρων, Μάνου και Γιώργου, με φόντο τις Σημαίες της Χρυσής Αυγής και του Σουηδικού Εθνικιστικού Κόμματος SvP.

Το εθνικιστικό κόμμα Forza Nuova πραγματοποίησε εκδήλωση διαμαρτυρίας στο ελληνικό προξενείο στο Μιλάνο, για τις πολιτικές δολοφονίες των 2 Ελλήνων Εθνικιστών. Το ίδιο έπραξε και η οργάνωση Casa Pound στη Φλωρεντία, ενώ ανάρτησε πανό με τα ονόματα των 2 μελών της Χρυσής Αυγής, που δολοφονήθηκαν από θρασύδειλους αριστεριστές τρομοκράτες.


Τέλος, Γερμανοί Εθνικιστές προχώρησαν σε αφισοκόλληση διαμαρτυρίας για τους δολοφονηθέντες Έλληνες Εθνικιστές ανάβοντας πλήθος κεριών με τα ονόματα των Συντρόφων και τον Μαίανδρο, στο Βερολίνο. Ανάλογες κινήσεις πραγματοποιήθηκαν σε Τσεχία, Ουγγαρία και Ισπανία. Σε όλη την Ευρώπη, οι Εθνικιστές βροντοφωνάζουν: ΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΠΑΡΟΝΤΕΣ!

Οπαδοί Λάτσιο



Οπαδοί Ελλάς Βερόνα



Ιταλία



Ισπανία



Τσεχία



Γερμανία



Ουγγαρία



Σουηδία

4 σχόλια:

  1. Η Χρυσή Αυγή ξυπνάει εθνικιστικές συνειδήσεις απανταχού στην Ευρώπη...γι' αυτό και το παγκόσμιο σιωνιστικό κατεστημένο την πολεμάει λυσσαλέα...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ελλάς - μέσω της Χρυσής Αυγής - ξαναφέρνει το Φως στην Ευρώπη.

    Ο Μάνος και ο Γιώργος ξεπερνούν τα Ελλαδικά σύνορα και γίνονται Σύμβολα της Ευρώπης των Εθνών.

    ΑΘΑΝΑΤΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. IXNK .my brothers believe to our europeans ideals save our contintent from the savages and clear our cities .The Europe is in danger ,our fathers were they who fight for their family,and the religion of jesus christ. wake up before it is to late .Brake the chains of polipolitism and take the land of your fathers on your hands .Today is the critical point .Europe land to European Nations. IXNK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελλάς -Ευρώπη-ΧΑ: Εθνικιστική και Χριστιανική φράξια στη Σιωνιστική-αναρχομηδενιστική λαίλαπα των διεθνών τοκογλύφων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών