Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 04, 2013

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Κατάμεστα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής ανά την επικράτεια


Η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Κατάμεστα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής ανά την επικράτεια

Το Σάββατο 2/11 η ομιλία είχε ως θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και δυστυχώς τα τελευταία τραγικά γεγονότα της στυγερής δολοφονίας των 2 συναγωνιστών και τον θανάσιμο τραυματισμό του συναγωνιστή Α. Γέροντα στο Ν.Ηράκλειο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Ομιλητής ο συναγωνιστής Κουράκος Νικόλαος ο οποίος αναφέρθηκε στο απύθμενο θράσος ορισμένων μεγάλο-δημοσιογράφων οι οποίοι θέλησαν να παρουσιάσουν την δολοφονία ως ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατόν να το υποστηρίξουν αφού τα ίδια τα γεγονότα τους διέψευδαν. Στην συνέχεια ο συναγωνιστής σχολίασε την......
στάση των δημοσιογράφων η οποίοι τόνιζαν ότι δεν είναι σωστό να βγάζουν συμπεράσματα και να καταδικάζουν από τόσο νωρίς, δηλαδή το ακριβώς αντίθετο με την δολοφονία στο Κερατσίνι όπου εκεί όχι μόνο έβγαλαν στιγμιαία συμπεράσματα αλλά δικάζανε στοχοποιώντας ψηφοφόρους και μέλη του κινήματος μας.
Στην συνέχεια της ομιλίας ακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκομένους και σχολιάστηκε ιδιαίτερα η απαράδεκτη δήλωση του ''Προπατζή'' Δένδια αλλά και η ένοχη σιωπή του προέδρου της δημοκρατίας και του Α.Σαμαρά οι οποίοι δεν μπήκαν καν στον κόπο να κάνουν μία δήλωση για την στυγερή δολοφονία, ούτε  έστω για τα προσχήματα. Κλείνοντας την ομιλία ο συναγωνιστής Κουράκος διάβασε μία επιστολή αναγνώστη η οποία δημοσιεύθηκε σε πολλά site, απευθυνόμενη προς τον Δένδια ζητώντας την παραίτησή του, η οποία αντιπροσωπεύει και ένα μεγάλο ''ΘΕΛΩ'' του Ελληνικού Λαού, ποιος όμως έχασε το φιλότιμο για να το βρει ο ''Προπατζής;  Η ομιλία στα γραφεία μας έκλεισε με ενός λεπτού σιγή προς τιμή στην μνήμη των δολοφονηθέντων συναγωνιστών.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ - ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!
Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Καλαμάτας
Την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε ομιλία για τον Ιωάννη Μεταξά, από τον συναγωνιστή Αχιλλέα Μαστορίδη. Με αφορμή την επέτειο του ΟΧΙ δεν θα μπορούσε να μην γίνει βιογραφική αναφορά, στον μεγάλο αυτόν ηγέτη του Ελληνικού Έθνους. Την ομιλία προλόγισε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Καλαμάτας, μέλος της κεντρικής επιτροπής, συναγωνιστής Λυκούργος Αλευράς. Ο συναγωνιστής Αλευράς είπε ότι είναι τραγική ειρωνεία να γιορτάζουμε το περήφανο ΟΧΙ στην εποχή των προδοτικών ΝΑΙ! Επίσης σχολίασε ότι το ειρωνικότερο όλων είναι ότι αυτοί που λένε τα ΝΑΙ φιγουράριζαν πουλώντας πατριωτισμό για τα  ψηφαλάκια από τις εξέδρες των επισήμων στις παρελάσεις. Στην συνέχεια ο κεντρικός ομιλητής, συναγωνιστής Αχιλλέας Μαστορίδης αναφέρθηκε σε σημαντικές στιγμές του βίου του Ιωάννη Μεταξα, τόσο από την προσωπική του ζωή όσο και από την πολιτική του σταδιοδρομία δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα έργα που διέπραξε κατά την διάρκεια της διακυβέρνησης του. Κατά την διάρκεια της ομιλίας οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθούν ταυτόχρονα σπάνιο φωτογραφικό υλικό αλλά και βίντεο από το βίο του Ιωάννη Μεταξά.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ:
Χ. Κουμαντού 2 (ά όροφος)
Δευτέρα & Σάββατο: 20:00 -22:30
Ομιλία στην Τ.Ο. Περάματος
Την Τετάρτη 30/10 πραγματοποιήθηκε ομιλία στα κατάμεστα από κόσμο γραφεία της Τ.Ο. Περάματος από τον βουλευτή Σερρών συναγωνιστή Ματθαιόπουλο Αρτέμη. 
Η ομιλία ξεκίνησε με αναφορά στο ανυπόστατο κατηγορητήριο βάση του οποίου κρατούνται άδικα φυλακισμένοι οι συναγωνιστές μας διωκόμενοι ξεκάθαρα πολιτικά από το ανθελληνικό σύστημα εξουσίας. 
Στην συνέχεια τονίστηκε ότι ο ανηλεής πόλεμος εναντίον του κινήματος μας όχι μόνο δεν έχει εξοντώσει την Χρυσή Αυγή όπως προσδοκούσαν οι υποκινητές του αλλά απεναντίας μας έχει εκτοξεύσει ακόμα περισσότερο δημοσκοπικά και έχει συσπειρώσει το σύνολο των Ελλήνων πατριωτών και εθνικιστών γύρω μας. 
Έπειτα επισημάνθηκε για άλλη μια φορά ότι στην πολιτική δίωξη εναντίον μας ισχύει μία παγκόσμια πρωτοτυπία : το τεκμήριο όχι της αθωότητας αλλά της ενοχής το οποίο και έχουν υιοθετήσει συλλήβδην οι πολιτικάντηδες , τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι λοιποί υποτακτικοί των ξένων κέντρων εξουσίας. 
Ακόμα το μήνυμα που έστειλε ο συναγωνιστής προς πάσα κατεύθυνση είναι ότι η Χρυσή Αυγή δεν πτοείται από την εκστρατεία λάσπης και κατασυκοφάντησης και θα συνεχίσει απτόητη τον δίκαιο πολιτικό αγώνα της για την ελευθερία της πατρίδας μας.
Τέλος η ομιλία έκλεισε με την προτροπή να είναι όλοι όσοι μας υποστηρίζουν υπερήφανοι για το κίνημα μας καθώς και ότι οι παράνομες πολιτικές διώξεις αποτελούν τίτλο τιμής για τους Χρυσαυγίτες και ταυτόχρονα την μεγαλύτερη απόδειξη ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό ατόφιο αντισυστημικό κόμμα που μάχεται κυριολεκτικά εναντίον όλων όσων απεργάζονται την αφελληνισμό του έθνους μας.
Ακολούθησε ευρεία συζήτηση και σχολιασμός με τους φίλους και υποστηρικτές του κινήματος μας.
Τ.Ο. Περάματος
25ης Μαρτίου 7
Δευτέρα & Τετάρτη 18:00 - 21:00
τηλ.: 2104416009 - 6974861427
Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών
Μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία είχαν την ευκαιρία να ακούσουν για την Α.Ο.Ζ.από την συναγωνίστρια Δήμητρα Βελέντζα οι παρευρισκόμενοι το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης που για μια ακόμη φορά κατέκλυσαν τα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών.
Η συναγωνίστρια αναφέρθηκε στο διεθνές δίκαιο της θάλασσας και τόνισε ότι είναι αναμφισβήτητο δικαίωμα της Ελλάδας η επέκταση των χωρικών υδάτων από τα 6 στα 12 ναυτικά μίλια. Η Ελλάς τόνισε η συναγωνίστρια πριν το 1936 περιορίζονταν στα τρία ναυτικά μίλια ενώ η Εθνική κυβέρνηση του Ιωάννη Μεταξά τα επέκτεινε στα 6 ναυτικά μίλια που είναι σήμερα. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Σωτήρης Σχοινάς όπου αναφέρθηκε στην σημερινή πολιτική κατάσταση και στις  άδικες πολιτικές διώξεις του Αρχηγού καθώς και των βουλευτών του Κινήματος.
ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00
Ομιλίες στα γραφεία Χαλκίδος
Την Κυριακή, παραμονή της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, στα γραφεία της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας, μετά την καθιερωμένη πολιτική ενημέρωση σε υποστηρικτές και φίλους του Κινήματος, ακολούθησαν δύο εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ιστορικές ομιλίες.
Παρουσιάστηκε, με αναφορές στις πηγές, το ιστορικό που προηγήθηκε της κήρυξης του πολέμου, με τις επιδιώξεις των εμπλεκομένων κρατών (εχθρών και συμμάχων), καθώς και η στάση των αριστερών της τότε εποχής, που σήμερα έχουν οικειοποιηθεί την Εθνική Αντίσταση και παρουσιάζονται ως οι "απελευθερωτές της Ελλάδος". Ο συναγωνιστής έκανε γνωστές διάφορες πτυχές της Ιστορίας της χιλιοπροδομένης Πατρίδος μας, που το σύστημα επιδιώκει να μένουν στην αφάνεια, ή/και να διαστρεβλώνονται. Η Ιστορία διδάσκει και τα μαθήματά της επαναλαμβάνονται οδυνηρά στους λαούς που δεν τα δέχονται, μέχρι που ή θα τα δεχτούν ή θ' αφανιστούν.
Οι ενέργειες του εθνικιστικού καθεστώτος του Ιωάννη Μεταξά για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε κινδύνου, ήταν το θέμα της δεύτερης παρουσίασης. Η προετοιμασία σε κάθε επίπεδο της χώρας και του λαού για ν' ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις μιας στρατιωτικής επίθεσης, από ένα ισχυρότατο τότε κράτος, αποδείχθηκε ότι ήταν κύρια προτεραιότητα της κυβερνήσεως. Οι εξαιρετικά συμφέρουσες  συμφωνίες και τα αμυντικά επιτεύγματα, που είχε πραγματοποιήσει ο "φασίστας" Μεταξάς σε λιγότερο από μια τετραετία, σε σύγκριση με την ολική καταστροφή που πραγματοποιούν οι σύγχρονες "δημοκρατικές" κυβερνήσεις, θα προβλημάτιζαν ακόμη και τους πλέον αφελείς συμπατριώτες μας, εάν τις γνώριζε ο λαός μας.
Ενημερωτικές δράσεις της Τ.Ο. Εύβοιας - Βοιωτίας
Ένα από τα ελάχιστα -αλλά και από τα πιο αποδοτικά- μέσα που διαθέτει το Κίνημά μας για την ενημέρωση των συμπατριωτών μας είναι η διανομή εντύπων μας χέρι με χέρι. Μέσα στον πανικό του για την άνοδό μας, παρά τις σκευωρίες και τις συκοφαντίες, το "δημοκρατικό" καθεστώς προσπαθεί να εμποδίσει ακόμη και αυτήν την καθ' όλα νόμιμη πολιτική δραστηριότητα, χρησιμοποιώντας την αστυνομία ως κομματικό όργανο των κυβερνώντων.
Η Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας συνεχίζει αμείωτα τις ενημερωτικές δράσεις σε χωριά και γειτονιές της περιοχής μας, παρά τη θεαματική αύξηση των "προσαγωγών για εξακρίβωση στοιχείων". Μέσα σε 3 εβδομάδες "εξακρίβωσαν" 4 φορές τα στοιχεία μας, διαπιστώνοντας κάθε φορά ότι δεν έχουν ...αλλάξει. Οι συναγωνιστές που μετέχουν πλέον στις δράσεις μας γνωρίζουν ότι πιθανότατα θα περάσουν και κάποιο χρόνο σε αστυνομικό τμήμα, εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία για να ενημερώσουν και τους ένστολους συμπολίτες μας για τις θέσεις μας.
Αν και η αστυνομία ενεργεί ξεκάθαρα αντισυνταγματικά και παράνομα, εφαρμόζοντας τις εντολές των (προσωρινών) πολιτικών προϊσταμένων της για παρεμπόδιση νόμιμης πολιτικής δραστηριότητας κοινοβουλευτικού κόμματος, διαπιστώνουμε καθημερινά ότι τα αποτελέσματα στον λαό μας είναι τ' αντίθετα απ' τα προσδοκώμενα. Οι συντοπίτες μας διψούν για την Αλήθεια του Εθνικιστικού Λόγου. 
Άνθρωποι κάθε ηλικίας μας εκφράζουν την υποστήριξή τους, βρίζοντας ταυτόχρονα τους διώκτες μας. Ιδιαίτερα εκφραστικές κάποιες ηλικιωμένες Ελληνίδες, που στη θέα μας μοιράζουν ευχές στους "λεβέντες Χρυσαυγίτες" και κατάρες στους "ξεφτιλισμένους κυβερνήτες". Η φωνή της Ελλάδας απ' το στόμα βασανισμένων ηλικιωμένων...
Σε χωριά της κεντρικής Εύβοιας:
Στην πόλη της Χαλκίδας
Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν οι κ.κ. Σαμαράς-Βενιζέλος-Δένδιας και οι λοιποί βολευτές και πολιτικάντηδες είναι ότι ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ, ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ, γιατί ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ και όχι συμφέρονται και καρέκλες. Ο πολιτικός αγώνας μας συνεχίζεται ακατάπαυστος, με την εικόνα του αιχμάλωτου Αρχηγού, και των φυλακισμένων συναγωνιστών μας και των Αδερφών μας που μας παρακολουθούν από τα Ηλύσια Πεδία να ατσαλώνει τη θέλησή μας.
ΧΑΛΚΙΔΑ:
Κιαπέκου 1
Κυριακή: 19.00-21.00


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-tromokratia-den-tha-perasei-katamesta-ta-grafeia-ths-chrushs-aughs-ana-th#ixzz2jfDPFnG4

5 σχόλια:

  1. Τι ειναι αυτα ρε ?? Εμεις οι "τοξοτες" λεγαμε οτι φοβηθηκατε !! Και εσεις μας γραφετε στα αρχιδια σας ?? Δεν φοβαστε Σαμαρελο, Δενδια, Τσιπρα, ρε ??? Ρε εδω σκυλιαζαν τοσοι Καψηδες, Πρετεντερηδες, Ευαγγελατοι, Μανδρες, Κοσιωνες, Ακριδοπουλες, ρε ολους στα αρχιδια σας ??? Ρε τι ειναι αυτα ρε, τι ειναι αυτα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Emetikoi Knites moirazoun dexia kai aristera brwmes oti thn "ektelesh"(les kai htan penaltu) thn organwse o Kassidiarhs.Einai na mh sou shkwnetai h petsa me kati tetoia apobrasmata?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι βεβαια... Εσυ περιμενες κατι καλυτερο απο κνιτες????????????

      Διαγραφή
  3. Αυτή είναι η χειρότερη τιμωρία για τους εχθρούς της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ :

    Να βλέπουν παντού στην Ελλάδα γεμάτα τα γραφεία μας, και την πολιτική μας δράση να συνεχίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δείτε έναν πραγματικά καταπληκτικό Έλληνα, ούτε εδώ δεν έχουμε τέτοιους, μακάρι να τον είχαμε στην ΧΑ με κάποιο τρόπο!

    http://www.youtube.com/watch?v=1YliN2Q871g

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών