Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 05, 2013

Για το Μάνο και το Γιώργο: "Ημέρα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής το επόμενο Σάββατο"

Ημέρα κοινωνικής αλληλεγγύης προς τιμήν των συναγωνιστών Γιώργου και Μάνου

Η Χρυσή Αυγή διοργανώνει αυτό το Σάββατο  9 Νοεμβρίου στις 4 μ.μ. μια μεγάλη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών (Δηλιγιάννη 50) και της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης (Καζαντζάκη 4) προς τιμήν των δύο συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη. Οι εκδηλώσεις αυτές αποτελούν ένα ακόμα μνημόσυνο για τους δύο ήρωες της Χρυσής Αυγής.

Μετά την παράνομη διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης από το ανθελληνικό κράτος η αγορά των προσφερόμενων ειδών θα γίνει από τους μισθούς των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Όποιος πολίτης επιθυμεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια, μπορεί να....
προσφέρει τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη ρουχισμού στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών και της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης κατά τις ώρες λειτουργίας τους.

ΠΗΓΗ

4 σχόλια:

  1. Έτσι μπράβο....Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση στους δολοφόνους και στους ανθέλληνες του συστήματος.

    Αυτό τους πονάει πραγματικά....Να βλέπουν τα γραφεία μας ανοιχτά και γεμάτα, και να συνεχίζουμε τις δράσεις μας.

    Θα βοηθήσουμε όλοι σ'αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?v=flxI9peM3n8
    Straightline - Η Επανάστασή μας

    Αθάνατοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://img15.hostingpics.net/pics/314855WFcXAgOqXX8.jpg

    Ρώσσοι Εθνικιστές σε πορεία σήμερα εναντίων των λάθρομεταναστών, σηκώνουν πανώ υπερ των δύο ηρώων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποιοι βγήκαν να γράψουν κακεντρεχή σχόλια για εκμετάλλευση της μνήμης των παιδιών. Θα πρέπει να ντρέπονται. Ό,τι και να κάνει η ΧΑ πάντα "προκαλεί". Μιλάει και προκαλεί, σωπαίνει και προκαλεί, δεν βγαίνει στους δρόμους και προκαλεί, βγαίνει στους δρόμους και ξαναπροκαλεί. Ανασαίνει και προκαλεί.

    Ας το πάρουν κάποιοι χαμπάρι κι ας τακτοποιήσουμε μέσα τους τα συναισθήματά τους για να βρουν τις ισορροπίες τους. Αναφέρονται σε ένα μεγάλο ποσοστό του Ελληνισμού και μας διασύρουν ανελλειπώς και σε κάθε ευκαιρία. Προκαλούν τις αντοχές μας αλλά δεν θα τους περάσει γιατί τις αντοχές μας και τα όποια πάθη μας μπορούμε να τα διαχειριστούμε σαν Έλληνες. Με την περηφάνεια που μας κληροδότησαν οι πρόγονοί μας κι όχι με τους τραμπουκισμούς που βλέπουμε δεξιά κι αριστερά όταν κάποιοι γίνονται όχλος και καταστρέφουν χωρίς έλεγχο και χωρίς λογική.

    Όσο και να συμφέρει κάποιους τα παιδιά δεν θα ξεχαστούν γιατί δεν τους αξίζει να ξεχαστούν. Το χρωστάμε και σ΄ αυτούς και στις επόμενες γενιές. Άδικα ήρωες -πλην όμως ΗΡΩΕΣ. Θυσιάστηκαν για τις ιδέες τους και για την αγάπη τους για την πατρίδα.

    Όλοι αυτοί που θέλουν να διαλύσουν τη ΧΑ έχουν πιο έξυπνους και πιο δημοκρατικούς τρόπους να το κάνουν. Ας αποκαταστήσουν την αλήθεια στα βιβλία της Ιστορίας, ας γεμίσουν τη χώρα με ελληνικές σημαίες, ας λύσουν το μεταναστευτικό να ανασάνει ο Έλληνας, ας υπερασπιστούν τα σύνορα και τα ιερά και τα όσια του Ελληνισμού, ας δείξουν πως νοιάζονται για το ψωμί του λαού με τον ίδιο τρόπο που νοιάζονται για το παντεσπάνι τους.

    Την απώλεια των παιδιών την βιώνουν κάθε λεπτό οι δικοί τους και τους αφορά περισσότερο από τον καθένα μας. Η φωτιά καίει εκεί που πέφτει κι όχι κάπου αλλού. Το δικό μας καθήκον είναι να κρατήσουμε τη μνήμη τους άσβεστη. Να τους θυμόμαστε κι εμείς κάθε μέρα. Έχουμε κι εμείς παιδιά και τα μεγαλώνουμε με αληθινά παραμύθια και με αληθινούς ήρωες. Διανομή τροφίμων στη μνήμη τους και πολλά άλλα στη μνήμη τους. Η μνήμη τους είναι ιερή και η διατήρησή της δεν σηκώνει διαπραγμάτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών