Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 05, 2013

Defencenet: “Ποτάμι” ψηφοφόρων προς την Χρυσή Αυγή - Πριν το φονικό είχε περάσει στην 1η θέση με 22%

Δημοσκόπηση με σταθμισμένο δείγμα  της ιστορσελίδες του δημοσιογράφου Μάκης Τριανταφυλλόπουλου στην οποία ψήφισαν 1423 χρήστες άνω των 18 ετών φέρει τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή να προηγείται με 22%!

Σημασία έχει ότι η δημοσκόπηση ολοκληρώθηκε πριν από τα τραγικά γεγονότα της περασμένης Παρασκευής με την δολοφονία των δύο νεών στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου και τον βαρύ τραυματισμό ενός τρίτου που έχει προκαλέσει πανελλήνια συγκίνηση και κύμα συμπάθειας προς το εθνικιστικό κόμμα που βάλλεται πανταχόθεν.

Η ψηφοφορία ξεκίνησε στις.....
25 Οκτωβρίου και ολοκληρώθηκε το βράδυ της 29ης Οκτωβρίου. Ψήφισε σταθμισμένο δείγμα 1.423 χρήστών, ηλικίας  και στη συντριπτική τους πλειοψηφία (87%) ήταν άνδρες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δεύτερο κόμμα και η διαφορά του και η ΝΔ τρίτη! Τα ακριβή ποσοστά θα ανακοινωθούν τις ερχόμενες ημέρες από τον δημοσιογράφο

Βέβαια έχουμε τονίσει και στο παρελθόν ότι οι διαδικτυακές δημοσκοπήσεις ενέχουν κίνδυνο σημαντικών αποκλίσεων από τις πραγματικές προθέσεις του εκλογικού σώματος (ηλικίες ψηφοφόρων, φύλο ψηφοφόρων κλπ), αλλά σίγουρα είναι πιο τίμιες από αυτές των εταιρειών δημοσκοπήσεων με τα επί πληρωμή αποτελέσματα και βέβαια μπορεί να μην είναι ακριβείς, αλλά δείχνουν την τάση. 

Η ψηφοφορία πάντως δείχνει μια τάση. Και η τάση που από την περασμένη Παρασκευή έχει μεταβληθεί σε "κύμα" δείχνει ότι το εθνικιστικό κόμμα υπό προϋποθέσεις μπορεί να κτυπήσει και την δεύτερη θέση, αφού θεωρείται βέβαιο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή την στιγμή είναι πρώτο κόμμα.

Δείχνει ότι το κόμμα πέρασε μέσα από την δοκιμασία των πολιτικών διώξεων πολιτικά ενισχυμένο αφού βέβαια το περιεχόμενο των ποινικών διώξεων σύμφωνα με κορυφαίους νομικούς (Δημητρακόπουλος, Κούγιας, Καπερνάρος κλπ) είναι μη υπαρκτό από πλευράς στοιχείων... 

Από τους συμμετέχοντες στην ψηφοφορία το 53% προέρχονται από την επαρχία, το 37% από την Αττική και το 10% από τη Θεσσαλονίκη. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το 70% των ερωτηθέντων έχουν ανώτατη και ανώτερη μόρφωση, 29% μέση και μόλις το 1% κατώτατη.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών