Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 09, 2013

Άθλια αποκάλυψη του καθεστώτος... Από το 2012 απεργάζεται τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής!


Από το 2012 απεργάζεται το Καθεστώς τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «το Παρόν» σύμφωνα με το οποίο η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά ετοιμάζει δια του συνταγματολόγου Αλιβιζάτου, νομοθετική ρύθμιση για τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, δεν προκαλεί καμία έκπληξη. Για την ακρίβεια, πρόκειται για μεθόδευση η οποία σχεδιάζεται ήδη από το 2012 και αποκαλυπτικό επί τούτου είναι δημοσίευμα της σαμαρικής ιστοσελίδας antinews το οποίο και φανέρωνε τις απεγνωσμένες από τότε προσπάθειες της Χούντας του Μνημονίου να εξαφανίσει πολιτικά το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή.
Η νεοδημοκρατική ιστοσελίδα, με αφορμή εμφάνιση του καθηγητή του συνταγματικού δικαίου Αλιβιζάτου σε εκπομπή του Πρετεντέρη το 2012, είχε γράψει τα κατωτέρω προφητικά, τα οποία και έχει μέχρι σήμερα κάνει πράξη η κυβέρνηση των υποτακτικών της Τρόικα:
«Δεν ξέρετε το θέμα κύριε Πρετεντέρη. Και δεν το .....
είπατε καλά και στο δελτίο ειδήσεων. Αν καταδικαστούν για ποινικά εγκλήματα οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τους αφαιρεθούν και τα πολιτικά δικαιώματα, θα εκπέσουν του βουλευτικού τους αξιώματος και δεν θα μπορούν να είναι υποψήφιοι ούτε τις επόμενες εκλογές. Έχουν διαπράξει ήδη σωρεία εγκλημάτων ανάμεσα στα οποία και η ρατσιστική βία, για τα οποία μπορεί να  διωχθούν αυτεπάγγελτα», δήλωνε τότε ο καθηγητής και ουσιαστικά αποκαλύπτει όλες τις μεταγενέστερες παράνομες μεθοδεύσεις της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, με τις πολιτικές διώξεις του Αρχηγού, βουλευτών, στελεχών και μελών του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.
Το σαμαρικό antinews σημείωνε με στόμφο: «μάλιστα πρότεινε να διωχθεί ο Ν. Μιχαλολιάκος ως ηθικός αυτουργός και αρχηγός μιας εγκληματικής συμμορίας»! Ιδιαιτέρως προφητικό για να θεωρηθούν τα όσα διαδραματίστηκαν από τον Σεπτέμβριο του 2013 και μέχρι σήμερα ως μια απλή σύμπτωση.
Τις θεωρίες Αλιβιζάτου είχε υιοθετήσει, καθώς φαίνεται η εγκληματική συμμορία της Συγγρού, αν κρίνει κανείς από τη συνέχεια εκείνου του δημοσιεύματος της προσκείμενης στη ΝΔ και στον Σαμαρά ιστοσελίδας: «Πρόκειται για μια σοβαρή άποψη που αξίζει να συζητηθεί αν και εφόσον οι Χρυσαυγίτες συνεχίσουν να βάλλουν κατά της Δημοκρατίας. Και είναι σίγουρα πιο σοβαρή από την άποψη να τεθούν εκτός νόμου του Βενιζέλου. Πλησιάζει δε στην άποψη που είχαμε διατυπώσει ότι ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης των φασιστών είναι να εφαρμοστούν οι νόμοι και κάθε φορά που οι Χρυσαυγίτες του παραβαίνουν να τιμωρούνται παραδειγματικά.».
Καθίσταται σαφές, πως η δολοφονία στο Κερατσίνι ήταν η αφορμή που αναζητούσε απεγνωσμένα το αντεθνικό Καθεστώς και δη η κλίκα Σαμαρά για να εξαπολύσει την αντισυνταγματική της επίθεση. Δίχως το παραμικρό ενοχοποιητικό στοιχείο και με την αθλιότητα της συλλογικής ευθύνης σε μια καταδικαστέα και ειδεχθή πράξη, η Χρυσή Αυγή κατηγορείται ως εγκληματική οργάνωση, ο δε Αρχηγός και πλήθος συναγωνιστών βρίσκονται προφυλακισμένοι, ως διευθύνοντες ή συμμετέχοντες σ' αυτή. Κι όλα τα ανωτέρω για ένα νόμιμο Πολιτικό Κίνημα το οποίο βρίσκεται στη Βουλή με την ψήφο 500.000 Ελλήνων.
Αξίζει στο σημείο αυτό να επισημάνουμε το γεγονός ότι η έλλειψη ενοχοποιητικών στοιχείων για τον Αρχηγό και τους βουλευτές του Κινήματος είναι τέτοια, ώστε στο σκεπτικό της απόρριψης της αίτησης αποφυλάκισης του Αρχηγού του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή οι εφέτες ανακρίτριες του καταλογίζουν πως υπήρξε υμνητής της 21ης Απριλίου και του ναζισμού!
Καθίσταται σαφές στον καθένα ο οποίος δεν εθελοτυφλεί, πως η Χρυσή Αυγή υφίσταται μια πρωτοφανή στα πολιτικά χρονικά πολιτική σκευωρία, με παράνομες και αντισυνταγματικές πολιτικές διώξεις. Η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά και συγκεκριμένοι νομικοί κύκλοι έχουν προβεί σε σωρεία ποινικών αδικημάτων, καταλύοντας το Σύνταγμα και τους Νόμους και διαμορφώνοντας μια παράνομη Βουλή των 297 βουλευτών! Απέναντι στις αθλιότητες μιας λαομίσητης Χούντας των υπηρετών των διεθνών τοκογλύφων, η Χρυσή Αυγή δεν κάνει ούτε βήμα πίσω!
Στις παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις της Χούντας του Μνημονίου, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα απαντά με αντεπίθεση Νομιμότητας και την ακλόνητη θέληση του Λαού μας για την παραδειγματική τιμωρία των επίορκων και των διεφθαρμένων!
πηγή

2 σχόλια:

  1. kala ginaitai ena koma na katargisi talo koma ayto den ginaitai poyuena meta prepi na energopiuoi nomos 120 toy sintagmatos pai kai teliose

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ηγεσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ γνώριζε τα σχέδια αυτά ήδη από τον Μάιο του 2012, όταν το Κίνημα μπήκε στη βουλή.

    Υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις ενάντια στα σχέδια του συστήματος, και ο νοών νοείτω...

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών