Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 04, 2013

Καταρρέει η ΝΔ σε όλη την Ελλάδα..."Λουκέτο" σε πάνω από 500 οργανώσεις της..


Βάζει λουκέτο η καταρρέουσα ΝΔ: έκλεισαν πάνω από 500 οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι υγιείς "πατριώτες" αγνοούν επιδεικτικά τα πληρωμένα φερέφωνα του καθεστώτος και γυρίζουν την πλάτη τους στην αστική δεξιά της προδοσίας στρεφόμενοι στο λαϊκό Εθνικισμό...

Την ίδια ώρα που τα πληρωμένα φερέφωνα του δημοσιογραφικού οχετού εξαπολύουν την λάσπη τους διαδίδοντας ψευδώς πως κλείνουν Τοπικές Οργανώσεις και γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου, η πηγή εκ της οποίας εκπορεύεται η προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής, η ψοφοδεής Νέα Δημοκρατία κλείνει πάνω από 500 τοπικές της οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα!
Δεν πρόκειται βεβαίως περί μιας αναδιάρθρωσης επιβαλλόμενης εκ των οικονομικών συνθηκών, όπως ίσως θα σπεύσουν να δικαιολογηθούν τα στελέχη της Συγγρού. Η χρηματοδότηση άλλωστε μέσω τραπεζικού δανεισμού είναι υπόθεση εύκολη για τη Νέα Δημοκρατία, έχει συμβεί κατά κόρον στο παρελθόν και αντισταθμίζεται από την υπερευνοϊκή στάση της κυβέρνησης απέναντι στους τραπεζίτες.
Η απόφαση του....
κλεισίματος εκατοντάδων οργανώσεων της ψοφοδεούς παράταξης δεν αντικατοπτρίζει παρά το γενικότερο πολιτικό και κοινωνικό κλίμα, το οποίο διαπιστώνει ο καθένας στον κοινωνικό του περίγυρο. Παρά τα συστηματικά ψεύδη των υπερχρεωμένων εφημερίδων, των καναλιών και των ραδιοφώνων της διαπλοκής που παρουσιάζουν μια σταθερή ή και ανοδική ακόμη δημοσκοπική παρουσία της ΝΔ, η πραγματικότητα δεν είναι καθόλου ευοίωνη ή έστω και ελαφρώς αισιόδοξη για την κυβέρνηση Σαμαρά και το κόμμα του: η μαζική διαρροή απογοητευμένων ψηφοφόρων είναι γεγονός πέραν πάσης αμφισβήτησης και ο πόλεμος λάσπης των μέσων ενημέρωσης προς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα καταδεικνύει περίτρανα που κατευθύνονται αυτές οι διαρροές!
Δυστυχώς για τη πατριδοκάπηλη παράταξη της ΝΔ του Σαμαρά, η οποία έχει καταπατήσει το Σύνταγμα και επεμβαίνει στο έργο της Δικαιοσύνης για να διασωθεί πολιτικά και ευτυχώς για τον Ελληνικό Λαό, ούτε οι παράνομες και αντισυνταγματικές πολιτικές διώξεις, ούτε τα τερατώδη ψεύδη των εργολάβων της «ενημέρωσης», μπορούν να σταματήσουν τη παλλαϊκή υποστήριξη της Χρυσής Αυγής και του νομίμου πολιτικού της αγώνα.
Αντιθέτως, η ΝΔ βαδίζει απαρέγκλιτα στο δρόμο του ΠΑΣΟΚ προς την άβυσσό και την απόλυτη απαξίωση, συνεπεία των αντεθνικών και αντισυνταγματικών μεθοδεύσεων που μεταχειρίζονται οι νοσηροί εγκέφαλοι που την διοικούν. Σε κάθε περίπτωση, η πολιτική εξαφάνιση και της ΝΔ, μετά το ΠΑΣΟΚ, θα είναι ένα ακόμη ωφέλιμο έργο του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών προς την Πατρίδα και τον Ελληνικό Λαό!

πηγή

4 σχόλια:

  1. Νυχτερίδες και αράχνες στις τοπικές την ΝΔ;;;;
    Μα καλά...30% δεν λαμβάνει η ΝΔ σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις που μας παρουσιάζουν τα ΜΜΕξαπάτησης; Που είναι ο...υπέροχος αυτός λαός της ΝΔ και δεν τον βλέπουμε πουθενά; Και γιατί η κυβέρνηση στερεί αυτή τη χαρά από αυτό το ποτάμι των...εκατομμυρίων ψηφοφόρων της ΝΔ να εκδηλωθούν στις κάλπες και ομιλεί για εθνικές εκλογές κάπου στο...κοντινό 2016;

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πάει στο διάολο το κωλοκόμμα της μασωνοδεξιάς....40 χρόνια προδοσίες και καταστροφή της Πατρίδας μαζί με το ΚλεφτοΠΑΣΟΚ.

    ΠΑΤΡΙΔΑ - ΤΙΜΗ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ Η Ν.Δ. ...???
    ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών