Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 04, 2013

Η Χρυσή Αυγή αποκαλύπτεται: Ιδού οι... δεκάχρονοι Χρυσαυγίτες εν δράσει που χίμηξαν σε Αιγύπτιο

Θυμάστε που σας είχαμε μεταφέρει δημοσιεύματα φυλλάδων του κατεστημένου, οι οποίες αναφέρονταν σε καταθέσεις στις ανακρίτριες που έχουν αναλάβει από το σάπιο σύστημα εξουσίας την διεκπεραίωση της υπόθεσης της… «εγκληματικής οργάνωσης» Χρυσή Αυγή, και ενέπλεκαν δεκάχρονα παιδάκια σε… ρατσιστικές επιθέσεις; Πολλοί ήταν εκείνοι που μας παρατήρησαν τότε, νομίζοντας ότι γινόμαστε… υπερβολικοί, ξεχνώντας ότι δεν υπάρχει η έννοια της υπερβολής στη χώρα που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα!

Ε, λοιπόν, ιδού κυρίες και κύριοι, ο άνθρωπος που καταγγέλλει ότι δέχθηκε…
ρατσιστικές επιθέσεις από… δεκάχρονους χρυσαυγίτες, καθοδηγούμενος από την γνωστή… τρομοκράτισσα Θέμις Σκορδέλη: είναι ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος (αλήθεια, μήπως πρόκειται για ΜΚΟ;) Ναΐμ Ελγαντούρ!



Ιδού η κατάθεσή του και τα συμπεράσματα δικά σας: «Κάθε βράδυ και μέχρι 17/11/2011 πήγαινα και εγώ στον συγκεκριμένο χώρο προσευχής (αναφέρεται σε υπόγειο στην πλατεία Αττικής όπου προσεύχονταν μουσουλμάνοι, το οποίο, όπως καταθέτει, μέλη της Χ.Α. είχαν επιχειρήσει να κάψουν). Ο χώρος αυτός από τότε φυλάσσονταν με εντολή του Αττικάρχη. Παρ’ όλα αυτά, κάθε βράδυ έρχονταν ομάδες άνω των 20 ατόμων, που αποτελούνταν από γυναίκες και μικρά παιδιά, και επιτίθονταν σε μένα. Μεταξύ των ατόμων αυτών ήταν και η κυρία Θέμις Σκορδέλη.

Την ίδια ημερομηνία και γύρω στις 21:30 βγήκα από τον ανωτέρω χώρο προσευχής μόνος μου και κατευθυνόμουν προς το αυτοκίνητό μου, το οποίο είχα σταθμεύσει μακριά φοβούμενος μη το σπάσουν. Περπατώντας προς το αυτοκίνητο είδα ξαφνικά 50 άτομα περίπου, όλων των ηλικιών, που βγήκαν μπροστά μου χωρίς να μπορώ να καταλάβω από που, με επικεφαλής πάλι την κυρία Σκορδέλη, οι οποίοι κατευθύνονταν προς εμένα. Δεν μου επιτέθηκαν, πέταγαν μπουκάλια προς το μέρος του, ένα από τα οποία με χτύπησε στο στήθος και όπως συνήθως φώναζαν συνθήματα και απειλές σε βάρος των μεταναστών. Τα άτομα αυτά ήταν παιδιά από 10 ετών και πάνω, άνδρες αλλά και γυναίκες όλων των ηλικιών».

Εμείς θα διατυπώσουμε ένα ερώτημα, για το οποίο είμαστε σιγουρότατοι πως δεν ερωτήθηκε ο μάρτυς από τις δύο ανακρίτριες και θα κάνουμε και μία παρατήρηση:

1ον) Το εν λόγω υπόγειο που είχε μετατραπεί σε τζαμί, ήταν νόμιμο ή παράνομο; Κι εφόσον ήταν παράνομο, πώς το φυλούσε η αστυνομία και μάλιστα με εντολή του Αττικάρχη, αντί να το σφραγίσει και να συλλάβει όλους τους προσερχομένους σ’ αυτό;

2ον) Υπάρχει εξήγηση για τα άτομα -όλων των ηλικιών- που εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά στον φαλακρό κύριο, χωρίς αυτός να καταλάβει από πού βρέθηκαν μπροστά του: προσγειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας με… ιπτάμενο χαλί!


Εθνικισμός.net

1 σχόλιο:

  1. ΕΔΩ ΝΑΙΜ ΕΛΝΤΟΓΟΥΡ! Με σκοτώνουν μπόμπιρες της Χρυσής Αυγής με αρχηγό μια γυναίκα πελώριου αναστήματος . (Η Σκορδέλη δεν είναι ούτε 1.60) Διαθέτουν υπερόπλα υψηλής τεχνολογίας (διακτινιστές λέιζερ, όπλα ηχητικών παλμών, και εκτοξευτές μπουκαλιών ξέρετε από αυτά που είχε κρύψει η ΧΑ στο μοναστήρι του οσίου Βαρθολομαίου του αναχωρητή στην άνω τραχανοπλαγιά τρίτος λόφος δεξιά) και εμφανίζονται ξαφνικά με μεθόδους διακτινισμού αλα startrek, εξαφανίζονται το ίδιο ξαφνικά, τα δεκάχρονα τρέχουν γρήγορα τα σκασμένα! Μπουαχαχαχαχαχαχαχα!
    Ε ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΣΟΥ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών