Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 14, 2013

ΕΔΩ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΣΑΜΑΡΙΣΤΑΝ: ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ ΤΟΥ… ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!

Γράφει ο Αντίοχος

«Καμία ποινή χωρίς νόμο»! Αυτή είναι η αρχή του δικαίου στα πολιτισμένα κράτη. Αλλά στη… Ρουάντα της Ευρώπης, την Μπανανία Σαμαριστάν, νόμος είναι ότι γουστάρει ο κατοχικός φον και η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» οφείλει να ασκεί διώξεις σύμφωνα με τα γούστα του.

Διαβάσαμε τα εξής στην καθεστωτική ντουντούκα του ΔΟΛ:

«Βίντεο με τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο να...
αμφισβητεί τους νεκρούς του Πολυτεχνείου και να ισχυρίζεται ότι τα όποια θύματα – «κατ’ άλλους 12 κατ’ άλλους 16 νεκροί», όπως λέει – προήλθαν από… ατύχημα, από πυροβολισμούς στον αέρα, λόγω μιας «βλακώδους διαταγής», συγκαταλέγεται μεταξύ των αρχείων που υπάρχουν στον σκληρό δίσκο των ψηφιακών δεδομένων της δικογραφίας για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης. Στο βίντεο ο Νίκος Μιχαλολιάκος εμφανίζεται να μιλάει σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής και να εκθέτει τη δική του άποψη για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου, μιλώντας για «προβοκάτσια της Αριστεράς», ενώ υπηρετώντας τη γνωστή αντισημιτική θεωρία της συνωμοσίας, φτάνει στο σημείο να ισχυρίζεται για ύπαρξη ελεύθερων σκοπευτών που ήταν… πράκτορες της Μοσάντ!».

Αλήθεια, από πότε άραγε είναι ποινικό αδίκημα στο Σαμαριστάν η αμφισβήτηση του μύθου του Πολυτεχνείου, ώστε να μπαίνει σε δικογραφίες και να την εξετάζουν οι ανακρίτριες; Μήπως σκοπεύουν να το βάλουν στον… αντιρατσιστικό νόμο (ως συμπληρωματικό της αμφισβήτησης του ολοκαυτώματος) και ασκούν διώξεις… προκαταβολικά;

(ΥΓ): Ούστ χουντάρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών