Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 14, 2013

Κομμουνιστής έκανε παρουσίαση μέσα στην αστυνομία, παρουσία του Δένδια, βιβλίου που βρίζει την αστυνομία!

Πλήρης είναι η παράδοση της χώρας στους κομμουνιστές, σε ιδεολογικό επίπεδο, στους καιρούς της ψοφοδεξιάς Σαμαροκρατίας. 

Έτσι, ο Έλληνας… «κυνηγός των ναζί» Δένδιας, όχι μόνο επέτρεψε να πραγματοποιηθεί  εκδήλωση παρουσίασης του κομμουνιστικού βιβλίου «Ζ» του γνωστού κομμουνιστή Βασίλη Βασιλικού, στη Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, στο Αστυνομικό Μέγαρο της πόλης, αλλά παρευρέθη και ο ίδιος σ’ αυτήν και μίλησε κιόλας. Κι όχι μόνο για το βιβλίο (που βρίθει υβριστικών και συκοφαντικών αναφορών για την αστυνομία της εποχής), αλλά και για άλλα πολιτικά θέματα (κατά της Χρυσής Αυγής βεβαίως-βεβαίως…), μπροστά σε ένστολους, οι οποίοι υποτίθεται πως απαγορεύεται να έχουν πολιτική δραστηριότητα, να παρακολουθούν πολιτικές ομιλίες, να εκφράζονται καθ’ οποιονδήποτε τρόπο υπέρ ή ΚΑΤΑ πολιτικών κομμάτων, κ.τ.λ. Ιδού οι ύμνοι του Δένδια για τον κομμουνισμό και τους εκπροσώπους του στην Ελλάδα:

 «Είναι για μένα σήμερα μια ιδιαίτερη μέρα, μια πολύ μεγάλη τιμή, γιατί...
συνοδεύω εδώ στη Θεσσαλονίκη έναν πνευματικό άνθρωπο, τον Βασίλη Βασιλικό. Ο Βασίλης Βασιλικός είναι ένας ξεχωριστός συγγραφέας. Σαν συγγραφέα τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια.

Και ο Βασίλης Βασιλικός με το «Ζ», με εξαιρετική διαύγεια πνεύματος, με εξαιρετική αντίληψη πραγμάτων, αναπαριστά μια ολόκληρη εποχή…

Το 2013 δεν μπορεί να έχει και δεν έχει καμία σχέση με το 1963. Και θα ‘πρεπε να πω ότι αν κανείς κάνει μια πολύ σύντομη ιστορική αναδρομή στην δολοφονία του εξαιρετικού Γρηγόρη Λαμπράκη, πέρα από το φυσικό θύμα υπήρξε τότε και πολιτικό θύμα…».

(ΥΓ): Και το… ρόπαλο τι είναι; Μήπως η… ρομφαία της… δημοκρατίας σας;



2 σχόλια:

  1. ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΔΑ ΒΕΡΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΕΠ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΡΤ3. Ο....ΕΝΔΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΝΤΟΝΜΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δένδια και Βασιλικό, ή αλλιώς "δεξιό" και "αριστερό" τενεκέ, ενώνει (πέρα από τη φαλάκρα τους...) ένα πράγμα: η κοινή μεγαλομασσωνική τους ιδιότητα! O ένας "αδελφός" βραβεύει τον άλλο "αδελφό", "αδελφοί εν διαβόλω" φυσικά!
    Εξ' ου και οι αλληλοβραβεύσεις, εξ' ου και οι ένθερμοι έπαινοι του ενός (πανυβλακός) προς τον έτερο πανύβλακα και ψευτοδιανοούμενο (σημειωτέον, ότι και ο Λαμπράκης ήταν μέγας εβραιοτέκτων, εξ' ου και ο τόσος δημοσιογραφικός και κινηματογραφικό τεχνητός "θόρυβος" που ακολούθησε την αποδημία του (ανεξάρτητα ποιος πραγματικά και γιατί την έκανε...).
    Συνηθίζουν οι τενεκέδες να κάνουν μεταξύ τους πολύ θόρυβο , όταν ο ένας πλησιάζει και ακουμπάει πολύ κοντά στον άλλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών