Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 01, 2013

Ρίγος....Χιλιάδες Έλληνες τραγουδούν τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής και το Σύνταγμα....πάλλεται!

Σε στάση προσοχής χιλιάδες Έλληνες.....Ανατριχίλα...

8 σχόλια:

  1. Πραγματικό ΔΕΟΣ, που το ζήσαμε οι ΧΙΛΙΑΔΕΣ Εθνικιστές που ήμασταν εκεί !!

    ( Και τα άπλυτα αντιφασιστάκια εξαφανισμένα, να τρώνε σουβλάκια στο Μοναστηράκι, ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ! )

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έκδηλη η αγωνία και ο πανικός του σάπιου κατεστημένου μετά από τη μεγαλειώδη συγκέντρωση...
    Με...εμβαδομετρήσεις του χώρου από χάρτες, με πανοραμικές φωτογραφίες τραβηγμένες από την...Ακρόπολη και με μαρτυρίες δημοσιογράφων του...MEGA προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι αυτό που συνέβη χθες στο Σύνταγμα ήταν μία...οπτική ψευδαίσθηση...
    Δυστυχώς για αυτούς ο κόσμος ήταν εκεί και ήταν πάρα πολύς εν αντιθέσει με τους "περικυκλωτές των φασιστών" που ανέβαλαν το "τσάκισμα του φασισμού", παράτησαν πανό και πλακάτ και πήγαν για σουβλάκια στο Μοναστηράκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ ξέρω οτι ό,τι δεν σε φοβίζει δεν ασχολείσαι μαζί του. Αν η συγκέντρωση ήταν όντως αποτυχημένη, δεν θα έμπαιναν στην διαδικασία να κάνουν όλες αυτές τις φαιδρότητες. Ακόμα και 3.000 μόνο να ήταν που λέει και καλά η αστυνομία, οι εικόνες δείξανε καθαρά οτι ήταν τριπλάσιος τουλάχιστον κόσμος από αυτόν που μάζεψε το ΣΥΡΙΖΑ πριν δυο εβδομάδες. Του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι το χαϊδεμένο παιδί των καναλαρχών, του ΣΥΡΙΖΑ της αριστεράς και της προόδου, του ΣΥΡΙΖΑ που μας λένε οι δημοσκοπήσεις οτι έχει 30% ενώ η Χρυσή Αυγή μόνο 8%.

      Όταν λοιπόν η "εγκληματική όργάνωση των ναζιστών" μαζεύει τουλάχιστον τριπλάσιο κόσμο από την "προοδευτική αριστερή αντιπολίτευση" στο ίδιο σημείο, λογικό είναι να αντιδρούν αδερφίστικα οι "τοξότες" του συνταγματικού "τόξου" και οι δημοσιογράφοι του κώλου.

      Διαγραφή
    2. @ 3:46 Δές εδώ αδερφέ οι του Σύριζα τι κάλυψη τηλεοπτική έχουν, ούτε κυβέρνηση να ήταν και μετά μαζεύουν διακόσια άτομα με το ζόρι και με διαφημίσεις σε κανάλια, λέρωμα με αφίσες παντού κανά δυό βδομάδες πρίν και προώθηση μέσω δικτύου.
      http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-surizaioi-pseudokrachtes-ths-diaplokhs-proballontai-sullhbdhn-apo-ta-die

      Διαγραφή
  3. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...1 Δεκεμβρίου 2013 στις 1:36 μ.μ.

    ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΠΟΥ ΛΕΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΗΣ Χ.Α. ! ! !
    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΣΤΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ 3 ΑΔΙΚΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΘΕΝΤΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ! ! ! ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΩΣ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟ ! ! !

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ! ! !
    ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ! ! !
    ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ! ! !
    ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ! ! !
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ! ! !

    ΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τυπε που τρολαρεις διαρκως,τι εγινε και εισαι μεσα στο κομπλεξ και στη γκρινια;Μηπως απελασαν το πακιστανο επιβητορα σου;Aντε τραβα σε κανα ''αντιρατσιστικο'' με αιτημα να τον φερεις πισω,γιατι ειναι ολοφανερο ,οτι σου λειπει.χαχαχαχα ΥΓ ξυδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μη μασας ....ολοι τον καταλαβαινουν και κανεις δε σε παρεξηγει.Αλλα νταξ,να ειμαστε και εμεις ''καλοι'' μαζι του.Εχει προβλημα το ατομο.Εδω βριζει νεκρους με τους πιο χυδαιους χαρακτηρισμους...Απλα ο blogger πρεπει να σβηνει τα μηνυματα του εγκαιρως,γιατι το τρολ θελει να προκαλει χαμο εδω και για αυτο πληρωνεται σα καλο κομματοσκυλο που ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΙΓΟΣ! ΔΕΟΣ! ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ! ΕΛΠΙΔΑ!
    Αυτά είναι τα συναισθήματα που προκαλούν οι εικόνες με την χθεσινή συγκέντρωση! και ζήλια για ορισμένους από εμάς που λόγω υποχρεώσεων δεν μπορέσαμε να δώσουμε ΒΡΟΝΤΕΡΟ παρών! Οι ψυχές μας και το μυαλό μας όμως ήταν εκεί. Μαζί με τις δεκάδες χιλιάδες συναγωνιστές που παρευρέθηκαν.
    Υπομονή αδέρφια, οι εκλογές του '14 είναι κοντά, και τα χαστούκια στην βρωμερή συγκυβέρνηση των Γερμανοπροσκυνημένων θα είναι απανωτά και δυνατά.
    Η νίκη των πατριωτών είναι κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών