Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 01, 2013

Τεράστιο ενδιαφέρον των Ρώσων για τη Χρυσή Αυγή!...Συνέντευξη Ηλία Κασιδιάρη σε μια από τις μεγαλύτερες ρωσικές εφημερίδες...


Μεγάλο ενδιαφέρον για την Χρυσή Αυγή στην Ρωσία - Συνέντευξη Ηλία Κασιδιάρη σε μεγάλη ρωσική εφημερίδα

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Την ίδια ώρα οι "σαμαροφρουροί" - πρώην κομμουνιστομπολσεβίκοι "σκούζουν" για το ενδιαφέρον των Ρώσων σχετικά με τη Χρυσή Αυγή καθώς κατανοούν ότι η ανερχόμενη δύναμη της Μεσογείου στρέφει το βλέμμα της στο Εθνικιστικό Κίνημα ανατροπής της υπάρχουσας κατάστασης...

 Οι κυβερνητικοί αρλεκίνοι του μνημονίου και το υπηρετικό τους προσωπικό σε εφημερίδες και κανάλια έχουν καταβάλει ομολογουμένως φιλότιμες προσπάθειες για να πείσουν ότι η Χρυσή Αυγή δεν διαθέτει θέσεις και κύρος, προκειμένου να διεξάγει πολιτική. Βέβαια δεν λένε στον χειμαζόμενο από το μνημόνιο λαό δύο πολύ σημαντικές αλήθειες σχετικά με το ζήτημα. Πρώτον ότι η Χρυσή Αυγή διαθέτει και κύρος που συντόμως θα τους αφήσει άναυδους και θέσεις που μπορεί να δει ο οποιοσδήποτε δεν είναι τυφλωμένος από τα λεφτά, τις μίζες και τα......
κομματικά συμφέροντα και δεύτερον ότι ακόμα και ένας πίθηκος θα κυβερνούσε καλύτερα από αυτούς.
Λίγες ημέρες πριν μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εφημερίδες στην Ρωσία, φιλοξένησε δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη. Ο λόγος για την ΡωσΜπίζνεςΚονσάλτινγκ, Ρ.Μπε.Κα, που είναι μία από τις σημαντικότερες οικονομικές εφημερίδες στην Ρωσία. Στην συνέντευξη του ο Συναγωνιστής προανήγγειλε την μεγαλειώδη συγκέντρωση του Σαββάτου στην Πλατεία Συντάγματος και έκανε γνωστό και στους ρώσους αναγνώστες ότι στην Ελλάδα συντελείται μία συνταγματική εκτροπή με την εγκαθίδρυση της χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά και την παράνομη κράτηση του Αρχηγού μας, του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά, και του Βουλευτή Β' Πειραιώς, Ιωάννη Λαγού, λέγοντας για την κυβέρνηση ότι «είναι καιρός να σταματήσουν τις επανειλημμένες παραβιάσεις του συντάγματος και να απελευθερώσουν όλους τους πολιτικούς μας κρατουμένους».
Ξεκαθάρισε δε και το μεγάλο ερώτημα που ταλανίζει το εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, σχετικά με το τι θα πράξει η Χρυσή Αυγή έπειτα από τις εθνικές εκλογές, που θα έρθουν συντόμως, μόλις καταρρεύσει η χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά. Προφανώς οι Ρώσοι γνωρίζουν τις πραγματικές δημοσκοπήσεις και δεν ασχολούνται με τις χαλκευμένες που κυκλοφορούν στις ελλαδικές εφημερίδες. Γνωρίζουν, λοιπόν, ότι η Χρυσή Αυγή είναι δεύτερο ή πρώτο κόμμα και έτσι έχουν αρχίσει να αναλύουν την επόμενη μέρα των εθνικών εκλογών. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής τους ανέλυσε την θέση του Κινήματός και ότι αναμένει να λάβουμε να λάβει «χρυσή εντολή", όταν χωρίς να τους εθνικιστές δεν θα μπορεί να διαμορφωθεί καμία συμμαχία.
Τα ελλαδικά ΜΜΕ, φυσικά, δεν πρόκειται να παίξουν την παραπάνω συνέντευξη παρά την σημασία της και παρά το γεγονός πως αν πολιτικός του αντισυνταγματικού τόξου έδινε συνέντευξη σε χαμηλής κυκλοφορίας και υποστάθμης εφημερίδα του εξωτερικού, θα το κάνανε πρώτο θέμα. Αυτό στα πλαίσια της πολιτικής τους να αποκρύψουν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής και να υποβαθμίσουν το κύρος των ανθρώπων που ενδιαφέρονται για τις θέσεις του Κινήματός μας. Εμείς απλώς να τους θυμίσουμε τις επιστολές του Αλεξάντερ Ντούγκιν προς τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νικόλαο Μιχαλολιάκο. Ο Αλεξάντερ Ντούγκιν είναι ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες και συμβούλους του Βλαντιμίρ Πούτιν σε θέματα γεωπολιτικής και στις επιστολές του αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια στις γεωπολιτικές προσεγγίσεις και θέσεις της Χρυσής Αυγής.
Καλό θα είναι, λοιπόν, οι παπαγάλοι του Σαμαρά να μην πιστεύουν την προπαγάνδα που οι ίδιοι διασπείρουν. Βέβαια γνωρίζουμε ότι ο προπαγανδιστής οφείλει να πιστέψει το ψέμμα που θέλει να διασπείρει, προκειμένου να γίνει πειστικότερος, όμως δεν γίνεται να ασκήσεις πολιτική βάσει ψευδών δεδομένων. Ας έχουν λοιπόν στο πίσω μέρος, έστω, του μυαλού τους ότι η Χρυσή Αυγή διαθέτει θέσεις που είναι ικανές να ελευθερώσουν την Ελλάδα από τα δεσμά του μνημονίου και αυτές οι θέσεις έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον σε πολλές μεγάλες προσωπικότητες ανά τον κόσμο. Ας το έχουν υπόψη τους αυτό για να μην μένουν έκπληκτοι στο μέλλον.

1 σχόλιο:

  1. Δεν ταιριάζει και πολύ με το παρόν άρθρο (ίσως σε δεύτερο επίπεδο αν θεωρήσουμε την Ρωσσία αντίπαλο της νεας τάξης) αλλά πιστεύω οτι το παρόν video είναι καταιγιστικό, βάλτο σε ένα αρθρο να το δούν όλοι οι φίλοι του blog.
    http://www.youtube.com/watch?v=7vfrEwULkzY

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών