Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 13, 2013

Σαρώνει η Χρυσή Αυγή στην Μακεδονία - Πιάνει πάτο η ΝΔ σύμφωνα με τα "Παραπολιτικά"

Φωτογραφία από την κεντρική προεκλογική
 συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής 
στην Θεσσαλονίκη (Ιούνιος 2012)
σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ακόμα και οι Σαμαροφρουροί παραδέχονται ανοιχτά ότι η ΝΔούλα καταρρέει...

Ακόμα και τα πιο φανατικά νεοδημοκρατικά έντυπα αποδέχονται την απόλυτη διάλυση που έχει βαρέσει το απόκομμα του Σαμαρά. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Παραπολιτικά", στο πάλαι ποτέ προπύργιο της ΝΔ, δηλαδή την Κεντρική Μακεδονία, η πτώση των ποσοστών είναι ραγδαία. Μεγάλος κερδισμένος ασφαλώς είναι η Χρυσή Αυγή. Όπως επισημαίνει ο αρθρογράφος, φανταστείτε τι γίνεται σε περιοχές που το μνημονιακό απόκομμα είναι παραδοσιακά πιο αδύναμο.

Παραθέτουμε αυτούσιο το δημοσίευμα, που αποτελεί ταυτόχρονα και απόλυτη επιβεβαίωση του Λαϊκού Συνδέσμου: Έξι μονάδες πίσω η Ν.Δ. στην κεντρική Μακεδονία. Γκάλοπ - σοκ για το Μέγαρο Μαξίμου.

Πρόκειται για μια πληροφορία που έχει φτάσει μέχρι και τον πρωθυπουργικό γραφείο. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές,...
σε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από εταιρεία ερευνών που δραστηριοποιείται στην Βόρεια Ελλάδα, η Ν.Δ., καταγράφει υστερηση έξι ποσοστιαίων μονάδων στο εκλογικό κάστρο της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει πανικό στα γαλάζια στελέχη της συμπρωτεύουσας, τα οποία προσπαθούν να μαζέψουν την κατάσταση. Από τη στιγμή που η Ν.Δ., βρίσκεται με έξι μονάδες πίσω στην συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια, εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, σε τι επίπεδα κινείται σε περιοχές που παραδοσιακά έχουν κεντροαριστερό προφίλ. Πάντως, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν περιέλθει στην διάθεση του Parapolitika.gr, ο μεγάλος κερδισμένος από τις απώλειες που δείχνει να έχει η Ν.Δ., είναι η "Χρυσή Αυγή".

πηγή

3 σχόλια:

  1. Η ΝΔ είναι τελειωμένη και ακολουθεί τάχιστα το "αδελφό" κόμμα ΠΑΣΟΚ στο δρόμο της διάλυσης...η κατάσταση δεν συμμαζεύεται με τίποτα και καλό είναι να το πάρουν απόφαση και οι εναπομείναντες ψηφοφόροι της...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον περίγυρό μου δεν γνωρίζω ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ που να έχει σκοπό να ψηφίσει ΝΔ. Καλά για ΠΑΣΟΚ, δεν το συζητάμε καν. Ειναι τελειωμένοι και οι δυό τους. στις επόμενες εκλογές, θα ενώσουν τα ρετάλια τους με το ποσοστό του Μίστερ Alexi και θα κάνουν μια υπέροχη τραβεστί συγκυβέρνηση. Η χαρά των απανταχού Τσέλσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαμαρας = Η διαλυση της Ν.Δ. ... Μια φορα προδοτης, για παντα προδοτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών